Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Η δημοτική αρχή πετάει 150 μικρούς αθλητές εκτός του σταδίου της Χωράφας (VIDEO)

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα του Γυμναστικού Συλλόγου Αίαντα Αγ. Ιερόθεου, όπου δεν μπορεί να πραγματοποιήσει προπονήσεις μέσα στο στίβο της Χωράφας.

Ο Αίαντας Αγ. Ιερόθεου αριθμεί 150 παιδιά τα οποία πραγματοποιούσαν μέσα στον Στίβο πέρυσι και φέτος δεν τους δίνεται άδεια από το Δήμο. Είναι οικογένειες οι οποίες μένουν γύρω από το στάδιο και πλέον δεν μπορούν να αξιοποιήσουν το στίβο της Χωράφας για την δραστηριότητα των παιδιών τους.

Η Διοίκηση Παχατουρίδη με άθλια επιχειρήματα (βίντεο) αρνήθηκε για άλλη μια φορά να συζητήσει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το πως θα βρεθεί λύση για 150 παιδιά που δεν μπορούν να αθληθούν με τους προπονητές τους.

Επί της ουσίας αποκάλεσε ηθοποιούς τους γονείς και τα παιδιά, χαρακτηριστικά ανέφερε “… τους βάζουνε τις φανέλες του Αίαντα και τα παρουσιάζουνε σαν αθλητές τους …” Αλλά ούτε είχε το θάρρος να συζητήσει με γονείς, προπονητές, παιδιά που βρίσκονταν συγκεντρωμένα κάτω από το Δημαρχείο που αγωνιούν για το πότε θα ξεκινήσουν οι δραστηριότητες των παιδιών τους.

Μοιραστείτε το:
Tagged