Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Απαιτούμε να παρθούν όλα τα μέτρα προστασίας μπροστά στην κακοκαιρία των επόμενων ωρών

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Με βάση τις προβλέψεις για την κακοκαιρία που θα πλήξει την Αττική τις επόμενες ώρες και με δεδομένο τα ελλειπή έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής αιτούμαστε να ενημερωθούμε για τα μέτρα που έχετε λάβει προκειμένου να εξασφαλιστεί η προστασία της περιουσίας και της ζωής του λαού του Περιστερίου καθώς και για ευαίσθητα ζητήματα όπως πχ η ασφάλεια των μαθητών και των σχολικών μονάδων.

Η ευθύνη της πολιτικής της ΕΕ και όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων που θεωρούν τα αντιπλυμμηρικά έργα “μη επιλέξιμα” αλλά και της επί 17 έτη Διοίκησης Παχατουρίδη που σχεδόν κανένα έργο της δε συνοδεύτηκε από αντιπλυμμηρικό σχεδιασμό είναι δεδομένη. Ελπίζουμε να μην την πληρώσει για άλλη μία φορά (όπως φαίνεται από φωτογραφικό υλικό των τελευταίων 7 ετών) ο λαός του Περιστερίου.

Απαιτούμε: Κυβέρνηση, Περιφέρεια και Διοίκηση Παχατουρίδη να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην γίνουμε μάρτυρες ακόμη μίας καταστροφής στο Περιστέρι και ειδικά στις περιοχές Ρουπάκι, Νέα Ζωή, Εκατόδεντρα, Τσαλαβούτα, Σικάγου, Ανθούπολη

Μοιραστείτε το:
Tagged