Λήστεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ αλλά συνελήφθη αμέσως μετά…

Γεγονότα
Μοιραστείτε το:

Άμεση εξιχνίαση ληστείας σε πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. περιοχής της Λιβαδειάς και σύλληψη του δράστη. Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξιχνιάσθηκε άμεσα ληστεία, η οποία διαπράχθηκε σήμερα (03-09-2020) μεταμεσονύκτιες ώρες, σε πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. περιοχής της Λιβαδειάς.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Λιβαδειά και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο πρακτορείο και με την απειλή πλαστικού ομοιώματος πιστολιού, απέσπασε από υπάλληλο του πρακτορείου, το χρηματικό ποσό των (950) ευρώ, προερχόμενο από τις εισπράξεις της επιχείρησης.

Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό ανευρέθη, κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχό του, ενώ στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και ομοίως κατασχέθηκαν είδη ένδυσης και η μάσκα που φορούσε κατά την διάπραξη της ληστείας.

Επίσης, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε τμήμα του πλαστικού ομοιώματος πιστολιού, που βρέθηκε σπασμένο στη διαδρομή διαφυγής του συλληφθέντα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Μοιραστείτε το:
Tagged