Λάζαρος Γκόλιας: Νέα Πνοή στον Δήμο Σαρωνικού με την παράταξη «Σαρωνικός Συνεργασία»

Δήμοι
Μοιραστείτε το:

Θα ήθελα να κάνω ενα μικρο αφιέρωμα σε ένα παλιό καλό φίλο που ξεκινήσαμε σχεδόν μαζί στα περιφερειακά και τοπικά κανάλια το 1991 .

Έναν φίλο που πραγματικά έκανε το οικονομικό θαύμα σε έναν “μικρό” τηλεοπτικό σταθμό το hightv του αειμνήστου φίλου μου και παλιού “ραδιοπειρατή” Γιώργου Καραφώτη .

Το θαύμα είναι ότι ίσως είναι το μοναδικό τηλεοπτικό κανάλι της χώρας όπου δεν χρωστά χρήματα και έχει ακίνητη περιουσία, αλλά έχει και σειρά παραγωγών εσωτερικών και εξωτερικών στους καιρούς που διανύει η χώρα !

Μιλάμε για τον γνωστό σε όλους αθλητικογράφο και διευθύνοντα σύμβουλο του τηλεοπτικού καναλιού Ηigh TV Λάζαρο Γκόλια τον άνθρωπο που ανέλαβε ένα κανάλι και το έφτασε στην κορυφή σε λίγα μόλις χρόνια από την έναρξη του σταθμού, αφού όλες τις καινοτόμες ιδέες της εποχής τις έχουν αντιγράψει σήμερα όλα τα “μεγάλα” media.

Μιλάμε για τον Λάζαρο Γκόλια ο οποίος αποφάσισε ύστερα από την σοβαρή πρόταση συνεργασίας που του έγινε από τον ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ υποψήφιο Δήμαρχο Σαρωνικού γνωστό σε όλους , καταξιωμένο αντιπερειφεριάρχη Άνθρωπο επιστήμονα και ΜΑΙΤΡ της αυτοδιοίκησης όπου με την άριστη γνώση της, αφού ανδρώθηκε μέσα σε αυτή επί σειρά ετών είναι έτοιμος να αναλάβει ουσιαστικά και πάλι τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Σαρωνικού.

Σίγουρα θα τα καταφέρει αφού στην παλαίστρα της πολιτικής σκηνής, κατεβαίνει με “εργαλεία” όπως τον κύριο Λάζαρο Γκόλια όπου με την άριστη επικοινωνιακή τεχνική, έκανε χιλιάδες τηλεθεατές και φιλάθλους του παναθηναϊκού σε όλη την χωρά να τον γνωρίσουν και να τον αγαπήσουν μέσα από τις εκπομπές του “ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ”

Εμείς εδώ στα dytika.com να ευχηθούμε στο Υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο αλλά και στην δημοτική παράταξη «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» του κυρίου ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΛΙΠΟΥ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην κάλπη . Γιατί με δημοτικούς συμβούλους σαν τον κύριο Γκόλια σίγουρα το “θαύμα” στον Δήμο Σαρωνικού μπορεί να επιτευχθεί να είστε βέβαιοι !

Νίκος Κεμάλης

Πηγή: dytika.com

 

Μοιραστείτε το:
Tagged