Κρίμα κε Βλάχο: Ο «Αυτοεξεφτελισμός» έχει και τα όρια του – Εκτός αν τα όρια σας είναι μέχρι εκεί…

Περιστέρι Πετρούπολη
Μοιραστείτε το:

Το χαρακτηριστικό που εκτιμούν κατά κύριο λόγο οι ψηφοφόροι σε ένα πολιτικό είναι «σταθερότητα» του λόγου του, δηλαδή η επιμονή του σε αυτά που λέει και όχι η αποκήρυξη τους άμα την πρώτη δυσκολία…

Είναι εμπεδωμένο στους δημότες της Πετρούπολής και όχι μόνο, ότι  η εκφορά του λόγου του, στο δημοτικό συμβούλιο  της Πόλης, κατά την συνεδρίαση του την Πέμπτη 11.2.2012, κατά την ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων στο  θέμα «ίδρυση Κέντρου Υγείας Πετρούπολης» και την προτεινόμενη «εύκολη» λύση της μεταφοράς – μετακίνησης όλης της δομής του Κέντρου Υγείας Αγίου Ιεροθέου, της διπλανής πόλη του Περιστερίου, πρόταση που όπως ο ίδιος διαβεβαίωσε, -το βίντεο της ομιλίας του είναι αψευδής μάρτυρας-, έχει την πατρότητα του καθ’ ύλη αρμοδίου κου Χρήστου Ροϊλού, Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ, αφού η δήλωση του κου Βλάχου μέσα στο δημοτικό συμβούλιο έχει ως εξής:

“ο κύριος Ροϊλός μάλιστα έχει κάνει μία περισσότερο ρηξικέλευθη πρόταση να μεταφέρει ένα ολόκληρο συγκρότημα ΙΚΑ στην περιοχή μας. Θα δούμε αν αυτό θα ευοδοθεί. Δηλαδή έχει προτείνει, και θα το πω γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη το πω αυτή τη στιγμή, να μεταφερθεί το ΙΚΑ Αγίου Ιεροθέου στην Πετρούπολη. Για μας θα ήταν ευχής έργο αυτό” (Ολόκληρη η δήλωσή του κου Βλάχου παρουσιάζεται στο τέλος του άρθρου..)

Εξάλλου, κανείς δεν τον υποχρέωσε να πει αυτά που είπε και αν πράγματι ήταν δική του πρόταση, όχι μόνο θ την εξέθετε ως τέτοια, αλλά θα καλούσε και τους συναδέλφους  του δημοτικούς συμβούλους  να την  στηρίξουν πολιτικά και αγωνιστικά, ως ήθιστε, ανεξάρτητα αν το τι θα έπρατταν αυτοί, προκειμένου να τους έχει, κατά την κοινή έκφραση «πολιτικά στριμωγμένους»…

Άλλες όμως οι βουλές των «θεών» και άλλες του «λαού». Η αποκάλυψη του θέματος από το Vukentra.com και τον δημοτικό σύμβουλο Περιστερίου κο Ζούτσο, δεν προκάλεσε μόνο πολιτικό πανικό στους ιθύνοντες του τομέα Υγείας της Δυτικής Αθήνας και στην διοίκηση του Δήμου Περιστερίου, περιοχή εκλογής του πρωθυπουργού είναι αυτή, αλλά και εκκίνησε μία εργώδη προσπάθεια να καλυφθεί το θέμα, ως μηδέποτε τεθέν στην ουσία προς συζήτηση…

Κι αφού σε πρώτο στάδιο  οι ανακοινώσεις και διαψεύσεις μέσω «facebook» του Προέδρου της περίεργης Διοικούσας Επιτροπής του 1ου Κέντρου Υγείας Περιστερίου, την οποία κανείς δεν ήξερε μέχρι σήμερα, κου Λινάρδου Καλαμοτουσάκη, συμβούλου υγείας του κου Πατούλη, δεν έπεισαν κανένα, επιστρατεύθηκαν τα μεγάλα μέσα…

Πρώτα ο κος Στέφανος Βλάχος, δήμαρχος Πετρούπολης, αυτοανερούμενος και αυτοεξεφτελιζόμενος, προχώρησε  μέσω της δικής του σελίδας στο «facebook»  (επιτρέπει να γράφεις ότι θες και στην συνέχεια να τα αμφισβητείς ως προσωπικές γνώμες και όχι ως επίσημες, αν «έτσι πρέπει) σε μία μακροσκελή δήλωση για το θέμα χωρίς καμία αναφορά στην επίμαχη δήλωση για την μεταφορά του 1ου Κέντρου Υγείας Αγίου Ιεροθέου με πρόταση του κου Ροϊλού, Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ..

Αντίθετα, προσεκτική και παραπλανητικά, σε ότι αφορά αυτά που είπε στο δημοτικό συμβούλιο, γράφει:

«…[…]… Εμφανίζεται το εξής φαινόμενο, η Πετρούπολη να έχει σχεδόν μηδενικό προσωπικό και άλλες γειτονικές δομές (πχ Άγιος Ιερόθεος) να παραμένουν στο 100% της δυναμικότητας. Η σκέψη μας ήταν μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση να υπάρξει μια δίκαιη κατανομή προσωπικού. Έγινε μια πρώτη συζήτηση με την διοίκηση, και υπήρξε η δέσμευση του Προέδρου της ΔΥΠΕ να επισκεφθεί το Πρώην ΙΚΑ Πετρούπολης.»

Βέβαια, με αυτές τις περίφημες αλλαγές λόγου, κάνει το μαύρο άσπρο για την πάρτι του, αλλά αρπάζει και την ευκαιρία κατηγορώντας  τον κο Σακούτη και άλλους δημοτικούς συμβούλους  για διεθνισμό (!!!) και για στήριξη του Δήμου Περιστερίου, αντί της πόλης τους…

Όχι δεν έχει καμία αναφορά, παρά το εμετικό πολιτικό γλύψιμο, -άραγε γιατί;-, στην διοίκηση Παχατουρίδη, ούτε για όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους που σιώπησαν κρυμμένοι στα γραφεία τους…

Σημασία βέβαια, έχει  ότι σκάρισε στο φώς ο αντιδήμαρχος Υγείας Περιστερίου κος Μπεκιάρης, κάνοντας δηλώσεις για γελοίες παραθέσεις γεγονότων, -«κτυπάει κουδούνα… άραγε για ποιόν»-, προασπίζοντας την πολιτική και όχι μόνο αδράνειά του, όπως και του μέντορα του Δημάρχου Περιστερίου κου Παχατουρίδη…

Η στήλη δεν θα επεκταθεί άλλο στο παρόν άρθρο, που το θεωρεί ως απαρχή μίας σειράς νέων δημοσιευμάτων για τις ευθύνες του κου Βλάχου, αλλά και των κ.κ. Ροϊλού, Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ, του πολυάσχολου αντιδημάρχου υγείας Περιστερίου κου Γ.Μπεκιάρη, του Δημάρχου Περιστερίου κου Παχατουρίδη, όπως επίσης του κου Λ.Καλαμοτουσάκη, συμβούλου σε θέματα Υγείας του κου Πατούλη, της κας Λύτρα, Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Αγίου Ιεροθέου και εν πολλοίς του Περιφερειάρχη Αττικής κου Γ.Πατούλη.

Κι όλα αυτά με την παράθεση για την πιστότητα των γραφών των βίντεο με τα «αποδεικτικά στοιχεία και λόγια»

Τέλος τις επόμενες ημέρες θα ενημερώσουμε ως στήλη για την Διοικούσα Επιτροπή του 1ου Κέντρου Υγείας Περιστερίου, την οποία κανείς δεν ήξερε μέχρι σήμερα, του Προέδρου της κου Λινάρδου Καλαμοτουσάκη, συμβούλου υγείας του κου Πατούλη, όπως επίσης ποιά είναι τα μέλη της, ποιος τα όρισε, ποιες αρμοδιότητες έχει και ποιο έργο έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα…. Αυτά για να τα γνωρίσουν οι ασφαλισμένοι που πλήρωσαν τα ασφαλιστικά τους και συνεχίζουν να πληρώνουν τους φόρους τους…

«Επίκουρος»

Δείτε στην συνέχεια την ανάρτηση «υποτιθέμενης» διάψευσης, του κυρίου Στ. Βλάχου Δημάρχου Πετρούπολης, όπως ο ίδιος την ανάρτησε στο «facebook»  και την παρουσίασε η ιστοσελίδα «peristerinews.gr»

—————–

Στ. Βλάχος: Η αλήθεια για το πρώην ΙΚΑ Πετρούπολης

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Στέφανος Βλάχος, αναφέρει τι συμβαίνει με το ΙΚΑ Πετρούπολης και το Κέντρο Υγείας Αγίου Ιεροθέου στο Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Είναι γνωστό ότι το Κτίριο του ΙΚΑ Πετρούπολης που εγώ ο ίδιος εγκαινίασα το 2007, και για την κατασκευή του οποίου σύρθηκα στα δικαστήρια δυο φορές υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του Δήμου και των Πολιτών, είναι από τα πλέον σύγχρονα στο λεκανοπέδιο.

Στις υποχρεώσεις του ΙΚΑ για τη παραχώρηση του χώρου από τον Δήμο ήταν η συνεχής υγειονομική κάλυψη της πόλης, κατ’ αρχήν και η κατασκευή εργαστηρίων κατά δεύτερον.

Το τελευταίο διάστημα όχι μόνο έχει αποδυναμωθεί από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει ως υγειονομική μονάδα, αφού οι περισσότεροι και πρώτης γραμμής (παθολόγοι, παιδίατροι) Γιατροί έχουν μεταφερθεί στο εμβολιαστικό κέντρο Αγίων Αναργύρων.

Παρά τις εκκλήσεις μας διορισμοί νέων γιατρών δεν γίνονται.

Εμφανίζεται το εξής φαινόμενο, η Πετρούπολη να έχει σχεδόν μηδενικό προσωπικό και άλλες γειτονικές δομές (πχ Άγιος Ιερόθεος) να παραμένουν στο 100% της δυναμικότητας.

Η σκέψη μας ήταν μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση να υπάρξει μια δίκαιη κατανομή προσωπικού.

Έγινε μια πρώτη συζήτηση με την διοίκηση, και υπήρξε η δέσμευση του Προέδρου της ΔΥΠΕ να επισκεφθεί το Πρώην ΙΚΑ Πετρούπολης.

Ενημέρωσα το ΔΣ ως είχα υποχρέωση. Το αποτέλεσμα; Η Λαϊκή συσπείρωση, και ο κ. Σακούτης κατά πρώτον, εμφορούμενοι από μια νέα εκδοχή διεθνισμού ξεσήκωσαν τους συντρόφους τους στο Περιστέρι κατά της Πετρούπολης, χωρίς ακόμη καν να έχει υπάρξει κάποια απόφαση.

Συκοφάντησαν την πόλη στην οποία εκλέγονται ως συνεπείς ανυποχώρητοι…. διεθνιστές της Αριστεράς !!!

Κοντά σ’ αυτούς κι ο γνωστός κ. Ταλιούρας που δεν χάνει ευκαιρία να προσπαθήσει να επωφεληθεί πολιτικά. (Ως πότε αλήθεια θα έχει το κουράγιο).

Η Πετρούπολη με το Περιστέρι έχουν στενές σχέσεις και η φιλία μας με τον δήμαρχο και την διοίκηση είναι αδιαπραγμάτευτη.

Κανείς δεν πρόκειται να την διαταράξει. Η αγωνία μας όμως για την εξεύρεση λύσης είναι συνεχής.

Θα συνεχίσουμε να ταράζουμε τα νερά. Η αφάνεια είναι ήττα. Αν δεν στελεχωθεί το Πρώην ΙΚΑ θα καλέσουμε τον κόσμο μπροστά στο υπουργείο Υγείας για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το δίκιο μας».

 

Μοιραστείτε το:
Tagged