Κρήτη: Συνελήφθη Ηρακλειώτης για ακατάλληλη διαβίωση σκυλιών σε παράνομο εκτροφείο

Ελληνική Φύση
Μοιραστείτε το:

Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς, στο Ηράκλειο. Διατηρούσε συνολικά τριάντα οχτώ (38) ζώα συντροφιάς, σε πολύ ακατάλληλες συνθήκες…

—————-

Συνελήφθη, την Κυριακή 08.05.2022 το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.,  διαπιστώθηκε στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, ο συλληφθείς σε περιοχή του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων διατηρούσε συνολικά τριάντα οχτώ (38) σκυλιά, τα οποία ζούσαν σε μη κατάλληλες συνθήκες ευζωίας με συνέπεια την παθητική κακοποίηση τους.

Επιπροσθέτως δε γι’αυτά δεν διατηρούσε τα απαιτούμενα βιβλιάρια υγείας καθώς και τους αριθμούς ηλεκτρονικής ταυτοποίησης. Στον συλληφθέντα επιβλήθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Έφη Γιοβάνου…

Μοιραστείτε το:
Tagged