Κουρδικές Γυναικείες Μονάδες Προστασίας Συρίας: Έλληνες προσέξτε την Θράκη…

Τρομοκρατία,
Μοιραστείτε το:

Συναγερμός από τις Γυναικείες Μονάδες Προστασίας (YPJ) των Κούρδων της Συρίας για Θράκη.

Οι Γυναικείες Μονάδες Προστασίας (YPJ) των Κούρδων της Συρίας εξέδωσαν ανακοίνωση σε κοινωνικά μέσα προειδοποιώντας για τη Θράκη.

Το κείμενο της ανακοίνωσης

Δεν είμαστε σίγουρες αν η Ελλάδα και η Βουλγαρία γνωρίζουν τι οραματίζεται η τρομοκρατική τζιχαντιστική Τουρκία για τη Θράκη!

Αλλά η τρομοκρατική τζιχαντιστική Τουρκία έχει ένα μεγάλο σχέδιο / όνειρο για τη Θράκη και θέλει να το υλοποιήσει με τη χρήση προσφύγων. Η Τουρκία θέλει να κατακλύσει με εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες τη Θράκη και στη συνέχεια να την καταλάβει ονομάζοντας την “ασφαλή ζώνη” προσφύγων.

Κατοχή της Θράκης

Η κατοχή της Θράκης υπήρξε το όνειρο της τρομοκρατικής τζιχαντιστικής Τουρκίας εδώ και δεκαετίες. Αυτό το σχέδιο θα εξαρτηθεί από τη διεθνή κοινότητα, ιδιαίτερα από τη στάση της ΕΕ! Ο απώτερος στόχος της τρομοκρατικής τζιχαντιστικής Τουρκίας είναι να δοκιμάσει κάθε βρώμικο οθωμανικό κόλπο, να είναι ρεαλιστική και οπορτουνίστρια μέχρι να δημιουργήσει το οθωμανικό τζιχαντιστικό χαλιφάτο. Η τρομοκρατική τζιχαντιστική Τουρκία θεωρεί τη Θράκη ως “τουρκική” γη.

Οι άνθρωποι της Ελλάδας και της Βουλγαρίας μπορούν να διατηρήσουν αυτή τη θέση στο μυαλό τους και να δουν τι μπορεί να κάνει η τρομοκρατική τζιχαντιστική Τουρκία για να επιτύχει αυτό το όνειρο! Η Τουρκία περιμένει τώρα τον καιρό να ζεστάνει για να ρίξει τους πρόσφυγες στα σύνορα στη Θράκη. Επεξεργάζονται αυτό το σχέδιο τώρα.

  • Βέβαια, το κύριο σχέδιο της Τουρκίας είναι (αν βέβαια καταφέρουν) να ξεχύσουν εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες στα ελληνικά (και βουλγαρικά) κομμάτια της Θράκης και στη συνέχεια να κλείσουν τα σύνορα για να μην πάρουν κανένα από αυτούς πίσω.
  • To Σχέδιο Β δεν θα είναι τόσο δύσκολο για την τρομοκρατική τζιχαντιστική Τουρκία εάν πετύχει το σχέδιο Α!

Το Σχέδιο Β θα εξαρτάται από τη θέση της Ανγκελα Μέρκελ αν θα ήθελε τους πρόσφυγες στην Ευρώπη ή θα δημιουργήσει μια λεγόμενη «ασφαλή ζώνη για τους πρόσφυγες» που θέλει η τρομοκρατική τζιχαντιστική Τουρκία. Ή ίσως η Τουρκία να ζητήσει ένα παράλογο ποσό χρημάτων από την ΕΕ σε αντάλλαγμα η Τουρκία να κρατήσει τους πρόσφυγες πίσω από την τουρκική πλευρά των συνόρων. Σύμφωνα με αυτά, το χειρότερο σενάριο είναι ότι ελπίζουν ότι η οικονομία της ΕΕ θα καταρρεύσει ακόμη και αν το σχέδιό τους Α και Β δεν λειτουργήσει.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα συζητούνται και σχεδιάζονται τώρα από την Τουρκία. Απλώς περιμένουν τον καιρό να ζεστάνει και τη στάθμη του νερού να πέσει στο ποτάμι ώστε να γίνεται ευκολότερη η διέλευση των ποταμών από τους ανθρώπους.

Μια “τυφλή” Γερμανία

Έτσι ακριβώς έκανε η Τουρκία και η Άνγκελα Μέρκελ με την Ροζάβα και το Μπακούρ. Η τρομοκρατική τζιχαντιστική Τουρκία επιτέθηκε κατά πρώτον σε Κούρδους στο βόρειο τμήμα του Κουρδιστάν, στη “νοτιοανατολική Τουρκία” και δολοφόνησε χιλιάδες πολίτες και μετέτρεψε πολλές από τις πόλεις και τις συνοικίες τους σε ερείπια με γερμανικής κατασκευής τανκς και ελικόπτερα του ΝΑΤΟ.

Τα ονόματα των κουρδικών πόλεων που η τρομοκρατική Τουρκία κατέστρεψε και η ΕΕ έκλεισε τα μάτια της ώστε η Τουρκία να κρατήσει τους πρόσφυγες. Ονόματα: Nisêbîn, Xezex, Sûr, Colemêrg, Şırnex, Farqîn, Cizîr στο βόρειο τμήμα του Κουρδιστάν. 150 πολίτες σκοτώθηκαν στο υπόγειο ενός διαμερίσματος στο Cizîr. Όλα αυτά καταμαρτυρούνται από διεθνείς ΜΚΟ.

Και στην Ροζάβα η Τουρκία κατείχε τις Αζάζ, Αλ-Μπαμπ και Γαρμπλά, συνεργαζόμενη με τους τρομοκράτες του ISIS και τους τρομοκράτες του ISIS, τους παρέδωσε στην Τουρκία. Και το 2018 η Τουρκία επιτέθηκε στην Αφρίν και την κατέλαβε αφού η Ρωσία άνοιξε τον εναέριο χώρο για την Τουρκία και η Τουρκία χρησιμοποίησε γερμανικά άρματα, αεριωθούμενα αεροπλάνα του ΝΑΤΟ και ελικόπτερα.

Η ΕΕ έκλεισε πάλι τα μάτια της και κοίταξε αλλού μόνο για να κατευνάσει την τρομοκρατική τζιχαντιστική Τουρκία για να κρατήσει τους πρόσφυγες. και πέρυσι η τρομοκρατική Τουρκία έκανε το ίδιο πράγμα και κατέλαβε το Serê-Kanîyê, το Girê-Spi, την ύπαιθρο του Tiltemir και του Bozanê.

Η Γερμανία συνεχίζει “να μην βλέπει”

Η τρομοκρατική τζιχαντιστική Τουρκία δολοφόνησε χιλιάδες ανθρώπους σε αυτές τις κατεχόμενες ροχαβικές και συριακές πόλεις και η Άνγκελα Μέρκελ σιωπούσε. Τώρα, 1+ εκατομμύριο άνθρωποι από τις προαναφερθείσες πόλεις, κωμοπόλεις και χωριά εκτοπίστηκαν και ζουν σε καλοκαιρινές σκηνές, ενώ η τρομοκρατική τζιχαντιστική Τουρκία έφερε όλους τους τρομοκράτες της Τζιχάντ ISIS / Αλ Κάιντα, συμπεριλαμβανομένων των τζιχαντιστών Ουιγούρων από την Κίνα και τους έβαλε σε θέσεις που κατέλαβε.

Αλλά τώρα η Τουρκία δεν μπορεί και δεν θέλει να πολεμήσει τη Ρωσία και θα ήθελε να προκαλέσει το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ να πολεμήσουν τη Ρωσία και να βοηθήσουν να δημιουργήσουν το ονειρεμένο Οθωμανικό Χαλιφάτο.

Δεδομένου ότι η Τουρκία δεν πήρε ό, τι σχεδίαζε από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, τότε η Τουρκία πήγε στη Ρωσία και ζήτησε κατάπαυση του πυρός και τώρα αποκαλούνται εκεχειρία. Αλλά τώρα η τρομοκρατική τζιχαντιστική Τουρκία θέλει να κάνει άλλα σχέδια, αυτό είναι το σχέδιο επί χάρτου και θέλει να το πραγματοποιήσει κάνοντας ξανά χρήση των προσφύγων.

Πηγή: slpress.gr, anixneuseis.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged