Κοινωνικό Σοκ: Ακόμη έξι εντάλματα για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον, τα τέσσερα σε βάρος 15χρονων κοριτσιών

Β/θμια Γεγονότα
Μοιραστείτε το:

Σοκάρουν για την κυνικότητά τους οι απολογίες για τον βιασμό του 15χρονου: «Πειραματιζόμασταν ερωτικά» υποστήριξαν οι δράστες, τρεις προφυλακίσεις [βίντεο]

Προφυλακιστέοι οι τρεις από τους τέσσερις ανηλίκους για το βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον: Tην Τρίτη απολογούνται άλλοι δύο κατηγορούμενοι

Σε εξέλιξη οι απολογίες των μελών της συμμορίας ανηλίκων που βίαζαν τον 15χρονο: Φρίκη για την αγριότητα των πράξεών τους [βίντεο]

Νέα εντάλματα σύλληψης αναμένονται για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου μαθητή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τα έξι εντάλματα που αναμένονται, τα δύο αφορούν σε δύο 15χρονους που δεν είχαν εντοπιστεί από τους Αστυνομικούς κατά την διάρκεια των ερευνών.

Ο ένας εμφανίστηκε στις Αρχές, όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο.

Ο δεύτερος δεν έχει εντοπιστεί και εκτιμάται ότι ίσως έχει φύγει από τη χώρα. Πηγαίνει σε διαφορετικό σχολείο με το παιδί που κατήγγειλε το βιασμό του, ήταν όμως στην ίδια τάξη στο φροντιστήριο.

Ο καταγγέλλων φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι ήταν ο συγκεκριμένος έφηβος που είχε την ιδέα για όσα επακολούθησαν. Τον υπέδειξε επίσης ως το άτομο που έστειλε τα βίντεο που τραβούσαν κατά την διάρκεια των καταγγελλόμενων πράξεων τους σε κινητά άλλων μαθητών.

Τα άλλα τέσσερα εντάλματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αφορούν σε κορίτσια, τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, τα οποία φέρονται να ήταν μπροστά, χωρίς όμως ο 15χρονος να τους έδωσε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο.

Τα έφηβα αγόρια, σύμφωνα με το κατηγορητήριο λειτουργούσαν ως εγκληματική ομάδα. Κακοποιούσαν, κατέγραφαν σε βίντεο και διακινούσαν σε άλλους μαθητές το υλικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην απολογία τους αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνήθηκαν ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό.

«Δε τον βίασα. Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις. Πειραματιζόμασταν. Αμέσως πριν και αμέσως μετά τη σκηνή που έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο 15χρονος είχε κάνει το ίδιο σε εμένα», δήλωσε ένας από τους κατηγορούμενους.

Ο ανακριτής έκρινε προφυλακιστέους τους τρεις από τους τέσσερις ανήλικους μετά την απολογία τους.

Ο τέταρτος έφηβος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν στον ανακριτή την προσεχή Τρίτη.

—————

Σοκάρουν για την κυνικότητά τους οι απολογίες για τον βιασμό του 15χρονουAλλα έξι εντάλματα για τον βιασμό του 15χρονου, τα τέσσερα σε βάρος κοριτσιών

«Πειραματιζόμασταν ερωτικά» υποστήριξαν οι δράστες, τρεις προφυλακίσεις

Προφυλακιστέοι οι τρεις από τους τέσσερις ανηλίκους για το βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον: Tην Τρίτη απολογούνται άλλοι δύο κατηγορούμενοι

Σε εξέλιξη οι απολογίες των μελών της συμμορίας ανηλίκων που βίαζαν τον 15χρονο: Φρίκη για την αγριότητα των πράξεών τους [βίντεο]

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν σήμερα οι 4 από τους 6 ανηλίκους κατηγορούμενους για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου.

Οι τρεις εξ αυτών κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ ο τέταρτος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Οι περιοριστικοί όροι ορίστηκαν σε υποχρεωτική εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του, καθώς και σε παρακολούθηση από κοινωνικό λειτουργό.

Οι υπόλοιποι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη, η οποία τους δόθηκε καθώς συναίνεσαν στην κράτηση τους κατά μία επιπλέον ημέρα από αυτήν που λήγει το όριο για την παραμονή υπό κράτηση χωρίς απολογία.

Ο ένας εκ των κατηγορουμένων αρνήθηκε ότι ο 15χρονος βιάστηκε.

Παραδέχθηκε ότι όλοι συμμετείχαν στις πράξεις, οι οποίες έγιναν στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού, αναφέροντας πως “οι ρόλοι ήταν εναλλασσόμενοι”.

“Αμέσως πριν και αμέσως μετά τη σκηνή που έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο 15χρονος είχε κάνει το ίδιο σε εμένα” υποστήριξε.

“Αρνούμαι την πράξη του βιασμού. Δεν τον έχω αγγίξει. Δύο φίλοι μου με έπεισαν να τραβήξω βίντεο και μετά τους το έδωσα.

Δε γνωρίζω τι το έκαναν από εκεί και πέρα. Τη δεύτερη φορά που κατέγραψα την πράξη, το έσβησα κατευθείαν” είπε ο δεύτερος κατηγορούμενος.

Το χρονικό της φρίκης

Όλα ξεκίνησαν αρχές Νοεμβρίου. Μία παρέα οχτώ 15χρονων αγοριών έκλειναν έναν άλλο 15χρονο σε σπίτι σε περιοχή της Δυτικής Αττικής,ασελγούσαν σε βάρος του, τον βίαζαν, μαγνητοσκοπούσαν τις πράξεις τους, τις διακινούσαν σε κινητά τηλέφωνα φίλων και συμμαθητών και στη συνέχεια του ασκούσαν bullying για να μην μιλήσει.

Κάποια στιγμή οι γονείς αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιδί, ο 15χρονος “έσπασε” και μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε.

Στη συνέχεια απευθύνθηκαν στην Αστυνομία και την Τετάρτη το πρωί οι Αρχές προχώρησαν σε 6 συλλήψεις 15χρονων αγοριών.

Έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται ακόμα δύο φίλοι τους, ίδιας ηλικίας.

Έχουν γίνει έρευνες σε σπίτια, έχουν κατασχεθεί κινητά όπου υπάρχει υλικό με τον 15χρονο από τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε όπως και μικροποσότητες ναρκωτικών.

ΠHΓΗ: ertnews.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged