ΕΠΑΣ Μαθητείας: Το ποσό επιδότησης των μαθητευόμενων σε ΟΤΑ & φορείς (ΦΕΚ)

Επαγγελματική
Μοιραστείτε το:

ΕΠΑΣ Μαθητείας: Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ, με την οποία καθορίζεται επιδότηση του προγράμματος μάθησης σε εργασιακό χώρο των μαθητευομένων των ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α) του ν. 4763/2020, που απασχολούνται στο Δημόσιο, σε φορείς του Δημοσίου Τομέα, στους Ο.Τ.Α., σε επιχειρήσεις Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.), σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ή εκμεταλλεύσεις, σε συνεταιρισμούς, σε σωματεία κατά το έτος 2022.

Η επιδότηση του προγράμματος που καταβάλλεται, για το έτος 2022, στον μαθητευόμενο που θα απασχοληθεί στο Δημόσιο, σε φορείς του Δημοσίου Τομέα, σε Ο.Τ.Α., σε επιχειρήσεις Ο.Τ.Α., σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ή εκμεταλλεύσεις, σε συνεταιρισμούς, σε σωματεία και ανέρχεται στο ποσό των 16,54 ευρώ. Κατά το προαναφερθέν διάστημα υλοποιείται πρόγραμμα μάθησης σε εργασιακό χώρο σχολικών ετών 2021-2022 και 2022-2023.

Το ποσό της επιδότησης αφορά στο σύνολο των μαθητευομένων και καταβάλλεται για κάθε ημέρα πραγματοποίησης προγράμματος μάθησης σε εργασιακό χώρο, τετραήμερης, πενταήμερης ή εξαήμερης εβδομαδιαίας απασχόλησης, ανεξάρτητα από το εξάμηνο φοίτησης στο οποίο βρίσκονται.

Για να δείτε  ή «κατεβάσετε» το ΦΕΚ κάντε κλικ εδώ...  

Μοιραστείτε το:
Tagged