Εκνευρισμός Γ.Πατούλη και Μαξίμου – Η Μαρίνα φέρεται να ξέρει πολλά… για τα «πεπραγμένα» του και απειλεί με αποκαλύψεις…

Αττική Κοινωνία
Μοιραστείτε το:

Πόλεμος των Ρόουζ; Η Μαρίνα Πατούλη ξέρει πολλά…!!! Ετοιμάζει αποκαλύψεις για τα «πεπραγμένα»  του Γιώργου της και απειλεί…

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Γ.Πατούλης επιχειρεί με εξώδικα κατά της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr, να επιβάλει την απόλυτη σιωπή για τα πεπραγμένα του, επικαλούμενος προσωπικά δεδομένα και μη αληθή κατά τον ίδιο στοιχεία, ξεχνώντας πέραν των άλλων  ότι αποτελεί δημόσιο πρόσωπο από δική του επιλογή και λόγο αυτού ο δημόσιος βίος του  βρίσκετε πάντα υπό την βάσανο της δημόσιας αξιολόγησης και κριτικής των πράξεων και των αποφάσεών του…

Η στήλη δημοσιεύει  για την ενημέρωση των πολιτών αυτούσιες τις αναρτήσεις, όπως και τα εξώδικα Πατούλη και της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr, χωρίς καμία περικοπή ή πρόσθετα στοιχεία. Για τα τελευταία  σύντομα θα δημοσιευθεί η δική της έρευνα, αφού  καπνός χωρίς φωτιά δεν μπορεί να υπάρξει…

Διαβάστε στην συνέχεια όλα όσα αναφέρονται στις αναρτήσεις της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr και κρίνετε μόνοι σας…

Πληροφορίες από το περιβάλλον της Μαρίνας Πατούλη αναφέρουν ότι στη διαμάχη που έχει με το σύζυγό της περιφερειάρχη Αττικής δεν θα προχωρήσει μόνο σε αποκαλύψεις που αφορούν προσωπικά θέματα, όπως, άλλωστε, έχει κάνει μέχρι τώρα, (τρίτο, τέταρτο κλπ πρόσωπο -αδιαφορούσε για το σπίτι του) αλλά θα μιλήσει και για οικονομικές ατασθαλίες.

Προφανώς, όλες αυτές οι διαρροές έχουν να κάνουν και με το μοίρασμα της περιουσίας του ζεύγους Πατούλη, ωστόσο φαίνεται, σύμφωνα με πρόσωπο που συνομιλεί μαζί της, ότι «η Μαρίνα ξέρει πολλά». Το γεγονός προκαλεί εκνευρισμό στην πλευρά του περιφερειάρχη, ο οποίος, πληροφορίες αναφέρουν, ότι, πλέον, επιχειρεί να ρίξει τους τόνους.

Το ρεπορτάζ -μήνυμα από το «Πρώτο Θέμα»

Ως προς τις διαρροές της Μ. Πατούλη, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» υπό τον τίτλο: «Διαζύγιο – Δηλητήριο: Τι γυρεύει η Μαρίνα από τον Πατούλη». Κι αυτό γιατί το θέμα που ήταν «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της, αναφέρει ότι: «Οι απειλητικές αποκαλύψεις, όπως αφήνεται να εννοηθεί από τις διαρροές, αφορούν τόσο προσωπικής φύσεως αταξίες με την ύπαρξη τρίτων προσώπων που μπήκαν ανάμεσά τους όσο, ακόμα χειρότερα, με θέματα οικονομικής φύσεως, αφήνοντας σοβαρούς υπαινιγμούς για ατασθαλίες που ακόμα κι αν δεν συνοδεύονται από τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, αρκούν για να αμαυρώσουν την εικόνα του, το κόμμα του, ακόμα και την ίδια την κυβέρνηση. Μία δύσκολη υπόθεση με πολλές και διαφορετικές προεκτάσεις που ενδέχεται να μεταλλαχθεί σε πολιτικοοικονομικό θρίλερ, το οποίο δημιουργεί εκνευρισμό από την οικία Πατούλη μέχρι και το Μαξίμου που έμπλεξε άθελά του», προσθέτει το ρεπορτάζ.

Τα «πεπραγμένα»  του Γιώργου Πατούλη και οι απειλές της Μαρίνας (του) για αποκαλύψεις «ατασθαλιών»…

  • Δήμος Αμαρουσίου, ΚΕΔΕ, Περιφέρεια Αττικής

Υπενθυμίζεται ότι είναι πρόσφατες οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τα υπερκοστολογημένα rapid test, θέμα που «σήκωσε» μέχρι και ο Σκάι, τα 5 εκατ. για τις απολυμάνσεις, οι πληροφορίες για αγορά τηλεοπτικού καναλιού, τα 2 εκατ. για εκδηλώσεις στις γιορτές, οι αδιαφανείς προσλήψεις συμβασιούχων κλπ.

Αυτά για την Περιφέρεια Αττικής. Γιατί αν γυρίσει κανείς στη θητεία του νυν περιφερειάρχη στο δήμο Αμαρουσίου, βρίσκει πολλούς σκελετούς, με χρέη που ανέρχονται σε 56 εκατ. ευρώ (24,3 εκατ. προς το Ελληνικό Δημόσιο και 32. εκατ. προς το υποκατάστημα ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Αμαρουσίου), που κάποιοι φρόντισαν να πληρωθούν σε 1.991 μήνες, δηλαδή σε 165 χρόνια!!!!

Αλλά και κατά την θητεία του στην ΚΕΔΕ, ο Γ. Πατούλης έχει κατηγορηθεί ότι σπατάλησε 14 από τα 30 εκατ. του αποθεματικού μέσα σε τέσσερα χρόνια!

Μαρίνα Πατούλη: Τι απαντά για το αν θα ζητήσει χρήματα από τον Περιφερειάρχη (30 Μαρτίου 2021)

Μετά από όλα αυτά που ακούστηκαν, την περιπέτεια με την υγεία της και το εξιτήριο που πήρε την περασμένη Κυριακή από ιδιωτικό θεραπευτήριο, η Μαρίνα Πατούλη μιλάει για όλα στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time. Απαντά για τα… τρίτα πρόσωπα, για τις φήμες που τη θέλουν να ζητά χρήματα από τον Γιώργο Πατούλη μετά την κρίση στον γάμο τους και του ζητά να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

  • Πώς αισθάνθηκες όταν έλαβες το εξώδικο;

Με συγκλόνισε το εξώδικο το οποίο μου έστειλε. Εγώ έκανα μια δημόσια έκκληση για να μπορέσει να σπάσει τη σιωπή του και να μπορέσουμε να συνομιλήσουμε. Όταν έλαβα το εξώδικο, ένιωσα ότι πραγματικά έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Σκέφτηκα «μα είναι δυνατόν;». Δε μπορεί να σου απαγορεύσει κάποιος να μιλάς, είναι λογοκρισία. Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα και να μιλάει και να εκφράζει το πρόβλημά της.

  • Για σένα έχει τελειώσει η ιστορία; Αν γυρίσει πίσω;

Αυτό που για εμένα προέχει είναι πρώτον, να είμαι δίπλα στον Αλέξανδρο και να βρούμε την ισορροπία μας και, δεύτερον, η υγεία μου, καθώς έχω να αντιμετωπίσω ένα σοβαρό πρόβλημα. Και θα πρέπει να είμαι πάνω από όλα εγώ καλά για να είναι καλά και το παιδί μου. Από εκεί και πέρα τα αμέτρητα μηνύματα από γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ενδοοικογενειακής βίας και προβλήματα εγκατάλειψης από τον σύζυγο, σε μεγάλες ηλικίες, γυναίκες οι οποίες έχουν μείνει στον δρόμο και έχουν αφιερώσει όλη τους τη ζωή στα παιδιά τους – είναι συγκλονιστικό-, αυτά τα μηνύματα και αυτές οι ιστορίες με συντρόφευαν αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο και μου έδωσαν τεράστια δύναμη. Παράλληλα, έχω πάρει και πολλά μηνύματα από άντρες, οι οποίοι ένιωσα ότι δε γίνεται μια γυναίκα να εγκαταλείπεται χωρίς εξηγήσεις. Η ζωή και οι επιλογές του καθενός από εμάς είναι αναφαίρετο δικαίωμα. Ο καθένας μπορεί να φύγει όταν νιώθει ότι εγκλωβίζεται για τους δικούς του λόγους, όμως απαιτείται να φεύγει με μια καθαρή εξήγηση, διεκπεραιώνοντας κάποιες ευθύνες του απέναντι στη μητέρα του παιδιού του, απέναντι στο ίδιο του το παιδί. Δεν θέλω να κατηγορήσω σε τίποτα τον Γιώργο, τον αγαπάω.

  • Θα τον δεχτείς αν γυρίσει πίσω;

Δε μπορώ να σου απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Θέλω πλέον να σταθώ στα πόδια μου, να στηρίξω το παιδί μου, που και αυτό υφίσταται πίεση από όλο αυτό. Δε μπορώ να σου απαντήσω. Θεωρώ όμως ότι πρέπει να δίνουμε εξιτήριο σε καθετί που μας πληγώνει.

  • Ακούγεται και γράφεται ότι έχεις σκοπό να ζητήσεις χρήματα. Ισχύει;

Θέλω να γράψεις ότι δεν ζητώ απολύτως τίποτα. Ζητώ μόνο την ηθική μου δικαίωση.

  • Τι σημαίνει αυτό ακριβώς;

Η ηθική μου δικαίωση είναι η αγάπη αυτών των γυναικών. Θέλω να βρω την ισορροπία να προχωρήσω σε όσα κάνω. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα χρήματα, ούτε να εξαγοραστώ με κάτι. Εγώ ήμουν πάντα αληθινός και αυθεντικός άνθρωπος. Τριάντα πέντε χρόνια ζωής τα αφιέρωσα σε έναν άνθρωπο και δε μετανιώνω γι’ αυτό. Σίγουρα δεν θα εξαργυρώσω. Αυτά δεν εξαργυρώνονται. Θέλω τη ψυχική μου ηρεμία, την υγεία μου, το παιδί μου να προοδεύσει, να είναι καλά και τίποτα.

  • Σε ενοχλούν οι φήμες για τρίτο πρόσωπο;

Εγώ, αγάπη μου, δεν βλέπω ούτε τρίτα, ούτε τέταρτα, ούτε πέμπτα πρόσωπα. Για μένα πάντα είναι η οικογένεια πάνω από όλα. Γι’ αυτό και ως γυναίκα και μητέρα έχω αποδείξει εμπράκτως ότι στήριζα την οικογένειά μου με όλους τους τρόπους. Και πολιτικά και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε ζευγάρι, γιατί θεωρώ ότι όταν έχεις κάνει μια οικογένεια, που είναι συνειδητή επιλογή σου, θα πρέπει τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν κάποιοι κύκλοι να είσαι δίπλα. Αυτό το οποίο συνέβη με τον Γιώργο ήταν κάτι με ξάφνιασε.

  • Είσαι τόσο υπεράνω;

Ας προχωρήσει τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, θέλεις να είναι κι αυτός καλά. Αν βρήκε κάποιον άλλο άνθρωπο, αυτό είναι δικαίωμά του-είναι αδιαπραγμάτευτο, δεν το συζητώ. Εγώ απλώς απαιτώ σεβασμό για όλα αυτά τα χρόνια και αγάπη ως άνθρωπος, την οποία πάντως δεν εισέπραξα μέχρι σήμερα.

  • Ακουγόταν καιρό ότι χωρίζατε κι εσείς το διαψεύδατε.

Εγώ προσωπικά δεν είχα αντιληφθεί ότι ο Γιώργος ήθελε να χωρίσει, ούτε εγώ είχα πει ότι θέλω ποτέ διαζύγιο. Εγώ ποτέ δεν ζήτησα διαζύγιο, ούτε μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν τον άνθρωπο. Το να περνάνε κρίση οι γάμοι και οι σχέσεις συμβαίνει. Όμως, πάνω από όλα, είμαστε άνθρωποι και γονείς. Όλα μπορούν να λυθούν με έναν καλό διάλογο. Κανένας δε μπορεί να κρατήσει κάποιον δίπλα του με το ζόρι. Όμως, μπορεί να είναι δίπλα σου ως άνθρωπος, ως πατέρας του παιδιού. Με τον διάλογο και την καλή συνεννόηση όλα λύνονται. Αυτό που εμένα με εξέπληξε ήταν η βία της σιωπής, 2,5 μήνες από την αποχώρησή του από το σπίτι και δεν ήξερα ούτε που μένει! Ούτε επικοινωνούσαμε ούτε τηλεφωνικά, ούτε είχα κάποια εικόνα και αυτό με συνέτριψε.

  • Εσύ έχεις σκοπό να κινηθείς νομικά;

Κοίτα, εγώ τον Γιώργο δεν τον βλέπω σαν εχθρό και δε ζητώ τίποτα. Ζητώ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να βρούμε κάποιο odus vivendi, κάποιο μοντέλο ζωής  που θα είναι το παιδί μας καλά, η οικογένειά μας καλά, ακόμα και εάν είμαστε χώρια.

Πατούλης: Πήρε κινέζικα rapid tests σε τετραπλάσια τιμή από αυτή που υπάρχει στην αγορά (15 Ιανουαρίου 2021)

Σοβαρό  ζήτημα έχει ανακύψει για την Περιφέρεια Αττικής και την περιφερειακή Αρχή Πατούλη, έπειτα από τις καταγγελίες για την προμήθεια 107.000 rapid tests κινεζικής παραγωγής σε τιμή σχεδόν τετραπλάσια από αυτή που συναντά κανείς στην αγορά.

Θυμίζουμε ότι με έκτακτη εισήγηση, στο Περιφερειακό συμβούλιο Αττικής αποφασίστηκε με η έγκριση σκοπιμότητας για την προμήθεια rapid test ανίχνευσης κορωνοϊού αξίας 1 εκατομμυρίου € για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών της περιφέρειας Αττικής, βοηθώντας στην πρόληψη και τη μάχη κατά του κορωνοϊου.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η Περιφέρεια Αττικής εξασφάλισε τελικά 107.066 τεστ κινεζικής παραγωγής σε τιμή τέσσερις φορές μεγαλύτερη από αυτήν που υπάρχει στην αγορά, και διπλάσια από αυτήν των rapid tests που αγόρασε το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ – θυγατρική εταιρεία του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, η οποία προκηρύσσει τους διαγωνισμούς για τα rapid tests), από την «γνωστότερη αμερικανική εταιρεία της παγκόσμιας αγοράς».

Ο «γαλάζιος» Περιφερειάρχης προμηθεύτηκε rapid test από εταιρεία συμφερόντων του Θεόδωρου Καρυπίδη της ΠΑΕ Άρης σε τιμή 9,31 ευρώ το ένα όταν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας του επίσης «γαλάζιου» Απόστολου Τζιτζικώστα προμηθεύτηκε rapid test σε τιμή τρεις φορές χαμηλότερα! Και όλα αυτά όταν η τιμή στην οποία μπορεί κανείς να αγοράσει το συγκεκριμένο κινεζικής παραγωγής τεστ είναι μόλις 2,30 ευρώ ανά τεμάχιο.

Οι καταγγελίες επίσης ρίχνουν βαριά σκιά και στις προδιαγραφές που (δεν) τηρήθηκαν για την επιλογή των εν λόγω προϊόντων. Όπως υπογραμμίζεται, ενώ οι όροι για τις προδιαγραφές των εν λόγω τεστ ορίζουν πως θα πρέπει η κλινική ευαισθησία των τεστ να είναι πάνω από το 98% και η κλινική ειδικότητά του άνω του 99%, το πρώτο ποσοστό επιτυγχάνεται, αλλά το δεύτερο είναι μόλις 97,32%.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Δημήτρης Κατσικάρης και Αννα Μεθυμάκη, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ζήτησαν από τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη να εκκινήσει εκ νέου ο διαγωνισμός, «ώστε να έχουμε το καλύτερο προϊόν για τους πολίτες της Αττικής, στην πιο συμφέρουσα τιμή. Με την παρούσα διάτρητη διαδικασία και με την εξωφρενική τιμή που προτείνεται δεν υπηρετούμε τους πολίτες ποιοτικά, ούτε διασφαλίζεται το δημόσιο συμφέρον», σημειώνουν.

Ενδεικτικό είναι και το σχόλιο του document.gr για το θέμα που δίνει μεγαλύτερες διαστάσεις:

 «Μια Περιφέρεια προμηθεύεται rapid test στην τιμή του 3,85 ευρώ το ένα. Μία δεύτερη Περιφέρεια προμηθεύεται rapid tests σε τιμή τρεις φορές παραπάνω και συγκεκριμένα σε τιμή 9,31 ευρώ το ένα!» “…Όχι δεν πρόκειται για κάποια «τρολιά» από αυτές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά για τα έργα και τις ημέρες του «γαλάζιου» Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη. Ο «γαλάζιος» Περιφερειάρχης προμηθεύτηκε rapid test από εταιρεία συμφερόντων του Θεόδωρου Καρυπίδη της ΠΑΕ Άρης σε τιμή 9,31 ευρώ το ένα όταν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας του επίσης «γαλάζιου» Απόστολου Τζιτζικώστα προμηθεύτηκε rapid test σε τιμή τρεις φορές χαμηλότερα.

Στις 16 Δεκεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεδρίασε για την προµήθεια «60.000,00 rapid test για τις ανάγκες της 3ης ΥΠΕ και της 4ης ΥΠΕ (30.000 για την κάθε ΥΠΕ) διάγνωσης Covid-19)» προϋπολογισµού 510.00,00€ συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ (481.132,08€ άνευ ΦΠΑ 6%)». Για την προμήθεια είχαν υποβάλλει προσφορές 12 εταιρείες. Μεταξύ αυτών και η AMANI SWISS (CYPRUS) LIMITED, η οποία έδωσε χαμηλότερη προσφορά σε σχέση με αυτή στην Περιφέρεια Αττικής. Συγκεκριμένα η προσφορά της ανήλθε σε 7,98 ευρώ άνευ ΦΠΑ. Τελικά ως ανάδοχος της διαδικασίας διαπραγμάτευσης ανακηρύχθηκε η εταιρεία VAKTRO SCIENTIFIC, με τιμή προσφοράς τα 3,85 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Δηλαδή σχεδόν τρεις φορές από ότι τα προμηθεύτηκε η Περιφέρεια Αττικής, κάτι που επιβεβαιώνει και τις καταγγελίες όσων καταψήφισαν την απόφαση Πατούλη…”

Εξώδικο aftodioikisi.gr σε Πατούλη: Ανακαλέστε άμεσα -Δεν θα μας τρομοκρατήσετε, φιμώσετε (έγγραφο) 2 Απριλίου 2021

————————

Εξώδικο Πατούλη σε aftodioikisi.gr  με το οποίο ζητά «απόλυτη σιωπή σε ότι τον αφορά ως δημόσιο πρόσωπο»

Μετά την σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη, ο κ. Πατούλης επέλεξε να στείλει εξώδικο στην aftodioikisi.gr! (για να δείτε το εξώδικο του κου Πατούλη κάντε κλικ εδώ)   

Συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης, ενοχλήθηκε από χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας υπό τον τίτλο:  «Μαρίνα Πατούλη: Ετοιμάζει αποκαλύψεις & για οικονομικές ατασθαλίες του συζύγου της», στο οποίο αναπαραγόταν σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και της ιστοσελίδας “protothema.gr” (σ.σ. έστειλε και στο «Πρώτο Θέμα» εξώδικο ο κ. Πατούλης;), αλλά και δημοσιεύματα που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας από την aftodioikisi.gr και άλλα ΜΜΕ. Και, επιχειρώντας να πλήξει ευθέως την ελευθεροτυπία και να φιμώσει την aftodioikisi.gr, ζητά να αυτοκαταργηθούμε και να διαγράψουμε το συγκεκριμένο δημοσίευμα από την ιστοσελίδα, υπογράφοντας μάλιστα αυτό ως Περιφερειάρχης!!!!!

To δημοσίευμα

Τι έγραφε, όμως, η ιστοσελίδα που τόσο πολύ ενόχλησε τον περιφερειάρχη Αττικής:

Πληροφορίες από το περιβάλλον της Μαρίνας Πατούλη αναφέρουν ότι στη διαμάχη που έχει με το σύζυγό της περιφερειάρχη Αττικής δεν θα προχωρήσει μόνο σε αποκαλύψεις που αφορούν προσωπικά θέματα, όπως, άλλωστε, έχει κάνει μέχρι τώρα, (τρίτο, τέταρτο κλπ πρόσωπο -αδιαφορούσε για το σπίτι του) αλλά θα μιλήσει και για οικονομικές ατασθαλίες.

Προφανώς, όλες αυτές οι διαρροές έχουν να κάνουν και με το μοίρασμα της περιουσίας του ζεύγους Πατούλη, ωστόσο φαίνεται, σύμφωνα με πρόσωπο που συνομιλεί μαζί της, ότι «η Μαρίνα ξέρει πολλά».

Το γεγονός προκαλεί εκνευρισμό στην πλευρά του περιφερειάρχη, ο οποίος, πληροφορίες αναφέρουν, ότι, πλέον, επιχειρεί να ρίξει τους τόνους.

Το ρεπορτάζ -μήνυμα από το «Πρώτο Θέμα»

Ως προς τις διαρροές της Μ. Πατούλη, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» υπό τον τίτλο: «Διαζύγιο – Δηλητήριο: Τι γυρεύει η Μαρίνα από τον Πατούλη». Κι αυτό γιατί το θέμα που ήταν «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της, αναφέρει ότι: «Οι απειλητικές αποκαλύψεις, όπως αφήνεται να εννοηθεί από τις διαρροές, αφορούν τόσο προσωπικής φύσεως αταξίες με την ύπαρξη τρίτων προσώπων που μπήκαν ανάμεσά τους όσο, ακόμα χειρότερα, με θέματα οικονομικής φύσεως, αφήνοντας σοβαρούς υπαινιγμούς για ατασθαλίες που ακόμα κι αν δεν συνοδεύονται από τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, αρκούν για να αμαυρώσουν την εικόνα του, το κόμμα του, ακόμα και την ίδια την κυβέρνηση. Μία δύσκολη υπόθεση με πολλές και διαφορετικές προεκτάσεις που ενδέχεται να μεταλλαχθεί σε πολιτικοοικονομικό θρίλερ, το οποίο δημιουργεί εκνευρισμό από την οικία Πατούλη μέχρι και το Μαξίμου που έμπλεξε άθελά του», προσθέτει το ρεπορτάζ.

Δήμος Αμαρουσίου, ΚΕΔΕ, Περιφέρεια Αττικής

Υπενθυμίζεται ότι είναι πρόσφατες οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τα υπερκοστολογημένα rapid test, θέμα που «σήκωσε» μέχρι και ο Σκάι, τα 5 εκατ. για τις απολυμάνσεις, οι πληροφορίες για αγορά τηλεοπτικού καναλιού, τα 2 εκατ. για εκδηλώσεις στις γιορτές, οι αδιαφανείς προσλήψεις συμβασιούχων κλπ.

 Αυτά για την Περιφέρεια Αττικής. Γιατί αν γυρίσει κανείς στη θητεία του νυν περιφερειάρχη στο δήμο Αμαρουσίου, βρίσκει πολλούς σκελετούς, με χρέη που ανέρχονται σε 56 εκατ. ευρώ (24,3 εκατ. προς το Ελληνικό Δημόσιο και 32. εκατ. προς το υποκατάστημα ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Αμαρουσίου), που κάποιοι φρόντισαν να πληρωθούν σε 1.991 μήνες, δηλαδή σε 165 χρόνια!!!!

Αλλά και κατά την θητεία του στην ΚΕΔΕ, ο Γ. Πατούλης έχει κατηγορηθεί ότι σπατάλησε 14 από τα 30 εκατ. του αποθεματικού μέσα σε τέσσερα χρόνια!

Το εξώδικο Πατούλη

Η aftodioikisi.gr τηρώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δημοσιεύει αυτούσιο το εξώδικο του κ. Πατούλη, δηλώνοντας ότι θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την ελευθεροτυπία και επιφυλασσόμενη κάθε νόμιμου δικαιώματός της.

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ aftodioikisi.gr

Ο κ. Πατούλης στο εξώδικό του προς την aftodioikisi.gr κάνει λόγο για δόλο, εξύβριση και συκοφάντησή του «που είχε σκοπό την διαπόμπευσή του και την σκληρότατη προσβολή της προσωπικότητάς του». Κατηγορεί μάλιστα την ιστοσελίδα ότι έχει «κίνητρα απολύτως εγκληματικά και με αποκλειστικό σκοπό να κερδοσκοπήσει σε βάρος του προσώπου του από την εμπορικότητα των ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων που δημοσιεύουμε, έχοντας απήχηση στα κατώτερα ένστικτα του αναγνωστικού κοινού». Παράλληλα υποστηρίζει ότι παραβιάζει τα προσωπικά του δεδομένα (!) και μας καλεί «όπως άμεσα, εντός της σήμερον προβείτε σε αφαίρεση από την ιστοσελίδα σας και ανάκληση το ως άνω δημοσιεύματος, που αφορά το πρόσωπό μου», ενώ δεν διστάζει να την κοινοποιήσει χάριν εντυπωσιασμού και σε Ανεξάρτητες Αρχές.

Τι έγραψε, όμως η aftodioikisi.gr

Πρώτον, ότι η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη ετοιμάζει αποκαλύψεις για οικονομικές ατασθαλίες του περιφερειάρχη, δηλαδή, μια είδηση που δημοσιεύτηκε σε δεκάδες ΜΜΕ. Αντιγράφουμε από το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος»: «Οι απειλητικές αποκαλύψεις, όπως αφήνεται να εννοηθεί από τις διαρροές, αφορούν τόσο προσωπικής φύσεως αταξίες με την ύπαρξη τρίτων προσώπων που μπήκαν ανάμεσά τους όσο, ακόμα χειρότερα, με θέματα οικονομικής φύσεως, αφήνοντας σοβαρούς υπαινιγμούς για ατασθαλίες που ακόμα κι αν δεν συνοδεύονται από τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, αρκούν για να αμαυρώσουν την εικόνα του, το κόμμα του, ακόμα και την ίδια την κυβέρνηση»

Δεύτερον, ότι ο κ. Πατούλης έχει κατηγορηθεί κατά καιρούς από τους πολιτικούς αντιπάλους αλλά και από δημοσιεύματα σε πλήθος ΜΜΕ

για υπερκοστολογήσεις και απευθείας αναθέσεις. Πιο πρόσφατη η υπόθεση με τα  rapid test, την οποία «σήκωσε» μέχρι και ο, φιλικά διακείμενος προς τη ΝΔ και τον περιφερειάρχη Αττικής, Σκαι. Επίσης, είναι γνωστά τα χρέη του δήμου Αμαρουσίου αλλά και η σπατάλη μέσα σε τέσσερα χρόνια 14  από τα 30 εκατ. του αποθεματικού της ΚΕΔΕ, που έκαναν ακόμη και τον, προερχόμενο, επίσης, από τη ΝΔ, διάδοχό του Δ. Παπαστεργίου να δηλώσει ότι «αν συνεχίζαμε με αυτόν τον ρυθμό (σ.σ.: της προεδρίας Πατούλη), η επόμενη διοίκηση δεν θα είχε αποθεματικό να διαχειριστεί».

Αν λοιπόν, ο κ. Πατούλης θεωρεί ότι όλα αυτά είναι ψέματα και συκοφαντίες θα πρέπει να προχωρήσει σε εξώδικα, μεταξύ άλλων, στους:

  • Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • Ρένα Δουρου
  • Γιάννη Σγουρό
  • Σύλλογο Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ)
  • Εκατοντάδες ΜΜΕ που έχουν γράψει σχετικά δημοσιεύματα

Όσο για τα «προσωπικά δεδομένα», που με πομπώδεις εκφράσεις υποστηρίζει ότι παραβιάζονται, εκεί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της ψηλά, όταν η σύζυγός του όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα δίνει συνεντεύξεις για το θέμα και ο ίδιος διαρρέει ότι της έχει αποστείλει εξώδικο.

Εν κατακλείδι, όσο κι αν ο κ. Πατούλης επιχειρεί να τρομοκρατήσει και να φιμώσει την aftodioikisi.gr, δεν πρόκειται να το πετύχει.

Να είναι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι θα παραμείνουμε εκείνη η ενοχλητική φωνή που δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ελέγξει όπως τόσους άλλους, και θα συνεχίσουμε να λέμε αλήθειες με οποιοδήποτε κόστος.

Γιατί ΕΜΕΙΣ εφαρμόζουμε κατά γράμμα το ‘Αρθρο 14: (Ελευθερία του Τύπου) του Συντάγματος:

Kαθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Kράτους.

O τύπος είναι ελεύθερος. H λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται.

ΕΚΕΙΝΟΣ;

———–

Εξώδικο aftodioikisi.gr σε Πατούλη: Ανακαλέστε άμεσα -Δεν θα μας τρομοκρατήσετε, φιμώσετε (έγγραφο)

Με εξώδικο απάντησε η aftodioikisi.gr στο εξώδικο που έστειλε στην ιστοσελίδα ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης για το δημοσίευμα υπό τον τίτλο:  «Μαρίνα Πατούλη: Ετοιμάζει αποκαλύψεις & για οικονομικές ατασθαλίες του συζύγου της» (για να δείτε το εξώδικο της  aftodioikisi.gr κάντε κλικ εδώ)

Και αφού επισημαίνει σε όλους τους τόνους ότι η «Εξώδικη Δήλωση – Αναφορά – Καταγγελία και Κλήση σας προφανώς δεν πρόκειται να μας φιμώσουν, να τρομοκρατήσουν ή να εμποδίσουν την ανωτέρω ιστοσελίδα από την νόμιμη και θεμιτή άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος»,  αλλά και ότι αρνείται όλους του αβάσιμους ισχυρισμούς του, ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ «όπως αφενός εντός τριών (3) ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ το σύνολο των ισχυρισμών σας εναντίον μας και αφετέρου, ΑΠΕΧΕΤΕ εφεξής από οιαδήποτε δικαστική ή εξωδικαστική ενέργεια εις βάρος μας».

«ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

και με ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου ενώπιον πάσης αρμόδιας Αρχής και Δικαστηρίου

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ τους ισχυρισμούς σας ως αβάσιμους και ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ το σύνολο των ισχυρισμών σας εναντίον μας και αφετέρου και ΝΑ  ΑΠΕΧΕΤΕ εφεξής από οιαδήποτε δικαστική ή εξωδικαστική ενέργεια εις βάρος μας, που αποσκοπεί στην τρομοκράτηση και φίμωση ημών ή οιουδήποτε δημοσιογράφου της ανωτέρω ιστοσελίδας», καταλήγει το εξώδικο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΑΡΝΗΣΗ- ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΜΕΤ’ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

1.Του Χρίστου Βούζα, ατομικώς και υπό την ιδιότητα του Διευθυντή της διαδικτυακής ιστοσελίδας www.aftodioikisi.gr.

2.Του Χρήστου Στάμου, ατομικώς και υπό την ιδιότητα του Διευθυντή Εμπορικής Ανάπτυξης της διαδικτυακής ιστοσελίδας www.aftodioikisi.gr.

3.Της…………… ατομικώς και υπό την ιδιότητα του Υπεύθυνης Προστασίας Δεδομένων και Υπεύθυνης Εμπορικής Ανάπτυξης της διαδικτυακής ιστοσελίδας www.aftodioikisi.gr.

ΚΑΤΑ

Του Γεώργιου Ε. Πατούλη, ατομικώς και υπό την ιδιότητα του Περιφερειάρχη Αττικής, κάτοικο ως εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, Λ. Συγγρού, αρ. 15-17.

Σε απάντηση της από 30-03-2021 Εξώδικης Δήλωσης – Αναφοράς – Καταγγελίας και Κλήσης σας, η οποία κατά δήλωσή σας κοινοποιήθηκε στην Εισαγγελία του Άρειου Πάγου (;), στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (εν είδει «εγκλήσεως»;) και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ παντάπασιν τους αβάσιμους ισχυρισμούς σας και επαγόμεθα τα εξής:

Όπως καλώς γνωρίζετε, η ιστοσελίδα www.aftodioikisi.gr ανάρτησε την από 30-03-2021 ανάρτησή της με τίτλο «Μαρίνα Πατούλη: Ετοιμάζει αποκαλύψεις & για οικονομικές ατασθαλίες του συζύγου της», της οποίας το περιεχόμενο είναι απολύτως ακριβές, αποτελούμενο είτε από αληθή γεγονότα, είτε από όλως δικαιολογημένα δημοσιογραφικά συμπεράσματα εριζόμενων επί επίσης αληθών γεγονότων. Η δε αναφορά στο πρόσωπό σας, όπως συνομολογείτε και εσείς ο ίδιος διά της επικλήσεως της ιδιότητάς σας του Περιφερειάρχη Αττικής, έλαβε χώρα εξ’ ευλόγου δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος σε μία ιστοσελίδα με δημοσιεύματα αμιγούς ενδιαφέροντος της Αυτοδιοίκησης (!), τα δε «προσωπικά δεδομένα σας» που όψιμα επικαλείστε ως δήθεν παρανόμως επεξεργασθέντα εκ μέρους μας, έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και αρκετές μέρες σε πολλά έντυπα, ιστοσελίδες και εν γένει ΜΜΕ, συνεπεία της δημοσιότητας που έλαβε η προσωπική σας αντιδικία με την σύζυγό σας Μαρίνα Πατούλη, με πρωτοβουλία μάλιστα της ίδιας της συζύγου σας, την δε ιδιότητά σας ως οικογενειάρχη, σύζυγο και πατέρα εμείς ουδέποτε θίξαμε, καθόσον προφανώς παρασυρθήκατε από όσα τυχόν έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε έτερα ΜΜΕ, στρεφόμενος με άδικο μένος εναντίον μας. Αψευδές δε στοιχείο της όλως αντικειμενικής δημοσιογραφίας του συντάκτη της αναρτήσεως, είναι ότι ο συντάκτης επικαλέστηκε την δημοσιογραφική πηγή του, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της συζύγου σας, δεν προέβη σε δυσμενείς κρίσεις ή χαρακτηρισμούς, ο δε τίτλος της δημοσιεύσεως συνιστά περίληψη του δημοσιεύματος και είναι επίσης απολύτως ακριβής, η δε σύζυγός σας δεν διέψευσε ως σήμερα το ως άνω δημοσίευμα, με αποτέλεσμα όλως νομίμως και θεμιτώς να γίνεται αναφορά σε αυτό. Είναι δε προφανές ότι ουδέν ζήτημα περί «προσωπικών δεδομένων» σας τίθεται εν προκειμένω, παρά επικαλείστε αυτό με μόνο σκοπό να ποινικοποιήσετε την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού.

Συνεπώς, οι πομπώδεις ισχυρισμοί σας περί δήθεν «δολιότητάς μας» ουδένα πείθουν, πόσο μάλλον τις Αρχές στις οποίες φέρεστε να κοινοποιήσατε την από 30-03-2021 Εξώδικη Δήλωση – Αναφορά – Καταγγελία και Κλήση σας και προφανώς δεν πρόκειται να μας φιμώσουν, να τρομοκρατήσουν ή να εμποδίσουν την ανωτέρω ιστοσελίδα από την νόμιμη και θεμιτή άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος. Τουναντίον δε, επειδή ακριβώς τηρούμε το Νόμο και την Κώδικα Δεοντολογίας -παρά το γεγονός ότι ρητώς αρνούμεθα τους ισχυρισμούς σας-, η από 30-03-2021 εξώδικη δήλωση-αναφορά-καταγγελία-κλήση σας, δημοσιεύτηκε αμέσως αυτούσια εγγύς της επίμαχης ανάρτησης, προκειμένου να καταστεί σαφές στους αναγνώστες μας ποια είναι η τοποθέτησή σας επί των δημοσιευμάτων που αναδημοσιεύτηκαν, χωρίς κρίσεις και θέτοντας μόνο ερωτήματα, κυρίως δε, προκειμένου να κρίνουν ελεύθερα την ποιότητα και την βασιμότητα των ισχυρισμών του κ. Περιφερειάρχη Αττικής (έστω και άνευ δηλωθείσας διευθύνσεως κατοικίας!).

2.Επειδή ο 2ος και 3η από εμάς ουδεμία σχέση έχουμε -όπως άλλωστε συνομολογείτε στην ως άνω εξώδικη δήλωσή σας- με την σύνταξη ή την έκδοση της ιστοσελίδας, αλλά μόνο με την εμπορική ανάπτυξη αυτής και συνεπώς, αδίκως μας εμπλέκετε και μας καταλογίζετε παράνομες πράξεις.

3.Επειδή ουδέποτε η ανωτέρω διαδικτυακή ιστοσελίδα και εμείς ατομικά και υπό τις ανωτέρω ιδιότητές μας παραβιάσαμε το Νόμο, ουδέποτε καταφερθήκαμε εναντίον σας με δήθεν ψευδείς, προσβλητικούς, απαξιωτικούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, όπως πομπωδώς -αλλά άνευ νομικού και ουσιαστικού ερείσματος επάγεστε- και ως εκ τούτου ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ τους ισχυρισμούς σας ως αβάσιμους , ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όπως αφενός εντός τριών (3) ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ το σύνολο των ισχυρισμών σας εναντίον μας και αφετέρου, ΑΠΕΧΕΤΕ εφεξής από οιαδήποτε δικαστική ή εξωδικαστική ενέργεια εις βάρος μας.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

και με ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου ενώπιον πάσης αρμόδιας Αρχής και Δικαστηρίου

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ τους ισχυρισμούς σας ως αβάσιμους και ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ το σύνολο των ισχυρισμών σας εναντίον μας και αφετέρου και ΝΑ  ΑΠΕΧΕΤΕ εφεξής από οιαδήποτε δικαστική ή εξωδικαστική ενέργεια εις βάρος μας, που αποσκοπεί στην τρομοκράτηση και φίμωση ημών ή οιουδήποτε δημοσιογράφου της ανωτέρω ιστοσελίδας.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς αυτόν, προς τον οποίο απευθύνεται, για να λάβει γνώση και να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας αυτήν ολόκληρη στην Έκθεση Επιδόσεώς του.

—————-

Αποπληρωμή χρεών σε… 2000 χρόνια! Ποιοι δήμοι πέτυχαν ευνοϊκό συμψηφισμό οφειλών (απόφαση) 30 Απριλίου 2015 – 08:13

Σε ένα εξαιρετικά ευνοϊκό καθεστώς συμψηφίζουν τις οφειλές τους προς το Ελληνικό Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία τρεις δήμοι, βάσει Κοινής Υπουργική Απόφασης που ενεργοποιεί την διάταξη του νόμου 4316/2014 και προβλέπει την αποπληρωμή χρεών με την μηνιαία παρακράτηση ποσοστού 5% επί των ΚΑΠ που λαμβάνει κάθε δήμος.

Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει απόφαση που αναρτήθηκε στην «Διαύγεια»:

  • Ο δήμος Φυλής εξοφλεί χρέη 468 εκατ. ευρώ, (449 εκ. ευρώ στο ελληνικό δημόσιο, 18,965 εκ. ευρώ προς το Β ́ Περιφερειακό Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών Αθήνας και 227.953,74 ευρώ προς τον Ενιαίο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Επικουρικής Ασφαλίσεως & Περιθάλψεως) με μηνιαίες δόσεις 18.345,10 ευρώ, σε 25.546 μήνες, δηλαδή σε 2.128 χρόνια.
  • Ο δήμος Αμαρουσίου ξεχρεώνει χρέη 56 εκατ. ευρώ (24,3 εκατ. προς το Ελληνικό Δημόσιο και 32. εκατ. προς το υποκατάστημα ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Αμαρουσίου) πληρώνοντας μηνιαίως 28.316,69 ευρώ, σε 1.991 μήνες, δηλαδή σε 165 χρόνια.
  • Ο δήμος Πειραιώς εξοφλεί 10 εκατ. ευρώ (9,8 εκατ. ευρώ προς το Ελληνικό Δημόσιο και 193.919,99 ευρώ προς το περιφερειακό υποκατάστημα ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Πειραιά) σε περίπου 12 χρόνια, με μηνιαίες δόσεις 65.972,24 ευρώ.

Ο συμψηφισμός των οφειλών γίνεται με την παρακράτηση 5% επί των ΚΑΠ, όπως προβλέπει το άρθρο 79 του νόμου 4316/2014.

Σύμφωνα με τη ρύθμιση:

Εάν ο συμψηφισμός ολοκληρώνεται εντός ενός έτους, από τη δημοσίευση της κοινής υπουργικής απόφασης, με απαλλαγή κατά ποσοστό ενενήντα τοις εκατό (90%).

  1. ii) Εάν ο συμψηφισμός ολοκληρώνεται εντός δύο ετών, από τη δημοσίευση της κοινής υπουργικής απόφασης, με απαλλαγή κατά ποσοστό ογδόντα τοις εκατό (80%).

iii) Εάν ο συμψηφισμός ολοκληρώνεται εντός τριών ετών, από τη δημοσίευση της κοινής υπουργικής απόφασης, με απαλλαγή κατά ποσοστό εβδομήντα τοις εκατό (70%).

iν) Εάν ο συμψηφισμός ολοκληρώνεται εντός τεσσάρων ετών, από τη δημοσίευση της κοινής υπουργικής απόφασης, με απαλλαγή κατά ποσοστό εξήντα τοις εκατό (60%).

ν) Εάν ο συμψηφισμός ολοκληρώνεται εντός πέντε ετών, από τη δημοσίευση της κοινής υπουργικής απόφασης, με απαλλαγή κατά ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%).

νi) Εάν ο συμψηφισμός ολοκληρώνεται εντός έξι ετών, από τη δημοσίευση της κοινής υπουργικής απόφασης, με απαλλαγή κατά ποσοστό τριάντα τοις εκατό (30%).

νii) Εάν ο συμψηφισμός ολοκληρώνεται μετά την πάροδο της εξαετίας δεν υπάρχουν απαλλαγές.

Στην περίπτωση που δήμος ή περιφέρεια επιλέξει, σε οποιοδήποτε στάδιο της ρύθμισης, να εκχωρήσει προς παρακράτηση και συμψηφισμό τέτοιο ποσοστό επί των εσόδων των ΚΑΠ του, ώστε με το ποσό που προκύπτει να εξοφληθεί εφάπαξ με τη νέα κοινή υπουργική απόφαση το υπόλοιπο ποσό της κύριας οφειλής, τυγχάνει όλων των απαλλαγών επί του εναπομείναντος αυτού ποσού.

Ευεργετήματα

Στους δήμους και τις περιφέρειες που υπάγονται στο συμψηφισμό, παρέχονται για τα ποσά που ρυθμίζονται τα ακόλουθα ευεργετήματα:

  1. i) χορηγείται αποδεικτικό φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας,
  2. ii) αναβάλλεται η εκτέλεση της ποινής που επιβλήθηκε κατά τις διατάξεις του άρθρου 25 του ν. 1882/1990 (Α΄ 43) ή, εφόσον άρχισε η εκτέλεσή της, διακόπτεται. Αναστέλλεται η παραγραφή του αδικήματος κατά το χρονικό διάστημα της αναστολής της ποινικής δίωξης, κατά παρέκκλιση των χρονικών περιορισμών του άρθρου 113 του ΠΚ,

iii) αναστέλλεται η λήψη αναγκαστικών μέτρων και η συνέχιση της διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης. Οι ήδη επιβληθείσες κατασχέσεις στα χέρια τρίτων αίρονται μετά από αίτηση του δήμου ή της περιφέρειας,

ιν) δεν εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 14 του ν. 2523/1997 (Α΄ 179) και του άρθρου 20 του ν. 2648/1998 (Α΄ 238) πλην της παραγράφου 2.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged