Είναι η Κυβέρνηση επικίνδυνη για την Ελλάδα;

Γνώμες Κυβέρνηση
Μοιραστείτε το:

Τέσσερα καραμπινάτα παραδείγματα της βδομάδας αποδεικνύουν ότι την Ελλάδα κυβερνάει μια κυβέρνηση, που αδιαφορεί, όταν δεν δρα σε βάρος της χώρας. Κυβερνάει μια κυβέρνηση αντιπατριωτική, ανιστόρητη και ιδεολογικά πρωτόγονη. Σε βάρος μιας τρισχιλιετούς αδιάκοπης ιστορίας και σε βάρος 10.000.000 Ελλήνων που αισθάνονται Έλληνες. Αποκορύφωμα, η προώθηση του Αττίλα στα Στροβίλια, στην Κύπρο! Χωρίς αντίδραση!

Η βδομάδα ξεκίνησε με τις δηλώσεις του Αλβανού προέδρου Ράμα, ότι συζητάει με την ελληνική κυβέρνηση «τα σύνορα». Παρά τον σάλο που προκλήθηκε, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ή το λαλίστατο Μέγαρο Μαξίμου που απαντά σε ψύλλου πήδημα καθενός που ενοχλεί το καθεστώς, δεν έβγαλαν μιλιά. Ούτε καν διάψευση! Καμιά αντίδραση, διαμαρτυρία ή άλλη ένδειξη στοιχειώδους σεβασμού στο ελληνικό status.

Πριν λίγες μέρες, πληροφορίες από τις ίδιες τις δυνάμεις ασφαλείας της Αλβανίας, είδαν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Κατσίφα, με απίστευτη καταγγελία. Ότι η ελληνική πλευρά ζήτησε από την αλβανική να πάρει μέτρα δραστικά εναντίον οποιασδήποτε ελληνικής πατριωτικής εκδήλωσης για την 28η Οκτωβρίου στη Β. Ήπειρο, όπου (και επειδή) θα παρίσταντο και μέλη της ελληνικής κυβέρνησης!

Θυμίζουμε ότι η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης στη δολοφονία Κατσίφα ήταν να σπείρει τη λάσπη ότι το θύμα ήταν φασίστας εθνικιστής! Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει καμιά δραστική ενέργεια της Αθήνας προς την αλβανική πλευρά γι αυτή τη δολοφονία Έλληνα μειονοτικού, που προστατεύεται από διεθνείς συνθήκες μέσω της ελληνικής κυβέρνησης.

Οι συνθήκες αυτές δεν διανοήθηκαν ότι στην Ελλάδα θα καθόταν κάποτε κυβέρνηση, που θα αντιπαθούσε την πατρίδα της, την ιστορία της, τη σημαία της, τα δικαιώματά της.

Πριν τρεις μέρες οι πάντα βρώμικοι Βρετανοί στην εξωτερική τους πολιτική του «διαίρει και βασίλευε», τοποθέτησαν ένα εμπόδιο στη διέλευση των εγκλωβισμένων εκεί Ελλήνων, εμποδίζοντάς τους να περνάνε στις ελεύθερες περιοχές. Το γεγονός επιβεβαίωσαν οι ίδιες οι Αρχές των εκεί βάσεων! Οι Τούρκοι, εκμεταλλευόμενοι την αλλαγή αυτή κατέλαβαν το χώρο που ανήκε πριν στους Κύπριους προωθούμενοι μέσα στην ελληνική πλευρά.

Οι Βρετανοί ισχυρίζονται ότι έβαλαν το εμπόδιο για να αποτρέψουν λαθρεμπόριο που γινόταν στην περιοχή! Δεν λένε, όμως, τι σύμπτωση ήταν που έτσι έδωσαν έδαφος στον Αττίλα και μάλιστα 5 μέρες πριν τη συνάντηση Αναστασιάδη- Ακιντζί για συνέχιση των συνομιλιών που είχαν διακοπεί! Ωραιότατη πάσα για να κουβεντιάζει ο Κύπριος πρόεδρος για τα Στροβίλια με την πλάτη στον τοίχο αντί να κουβεντιάζει ο Ακιντζί για την ισοπολιτεία με την πλάτη στον τοίχο!

Η ελληνική κυβέρνηση, που υποτίθεται ότι η χώρα της είναι εγγυήτρια δύναμη και μάλιστα για να υπερασπίζεται τους Κύπριους δεν έχει βγάλει κουβέντα! Κίχ. Λέξη. Λες και δεν την αφορά και δεν αφορά στην Ελλάδα η Κύπρος.

Και σωπαίνει η Αθήνα, παρ όλο που αυτό αποθρασύνει και τους Τούρκους και τους Βρετανούς, που μηχανορραφούν. Παρ όλο που υπάρχει παρελθόν. Το 2000 ο τουρκικός στρατός προέλασε καταλαμβάνοντας μέρος των Στροβιλίων, όπως και το 2003! Σε μια περιοχή, που βρίσκεται κοντά στην Αμμόχωστο και μακριά από τις δυνάμεις της Λευκωσίας. Στο έλεος της προστασίας του ανύπαρκτου ΟΗΕ. Τον οποίο παρακαλεί από προχτές η κυπριακή κυβέρνηση να παρέμβει! Η Αθήνα, η Ελλάδα, απούσα!

Σε συνέχεια της βρώμικης πολιτικής της Βρετανίας, το κατά τα άλλα «ανεξάρτητο και έγκριτο» BBC, με ένα φανερά καθοδηγούμενο «ρεπορτάζ», με μόνο μια άποψη σ αυτό (!), ανακάλυψε μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα, πηγαίνοντας στοχευμένα σε ΕΝΑΝ μόνο τύπο στη Βόρεια Ελλάδα, που αυτοπροσδιοριζόταν ως Μακεδόνας, Έλληνας, που μιλάει σλαβικά μακεδονικά, μισοβουλγαρικά, και που θρηνεί γιατί δεν αναγνωρίζεται σλαβική μειονότητα στην Ελλάδα, η οποία έχει υποστεί διώξεις!

Και επειδή στα κεντρικά του BBC δεν είναι ανιστόρητοι και ξέρουν ότι όλοι οι σλαβομακεδόνες ακολούθησαν τον Δημοκρατικό Στρατό στα Σκόπια μετά την ήττα το 1949, αφού πολέμησαν για να αποσπάσουν τη Μακεδονία από την Ελλάδα, το ρεπορτάζ είναι καραμπινάτα βαλτό.

Παρ’ όλα αυτά η ελληνική κυβέρνηση, αντί να διαμαρτυρηθεί έντονα για τη βρετανική θρυαλλίδα, επιτέθηκε στην ελληνική αντιπολίτευση, που την εγκάλεσε για τη σιωπή! Και δεν έβγαλε λέξη ΕΠΙΣΗΜΑ για το BBC και τις αναφορές του σε μακεδονική μειονότητα! Τώρα οι άλλοτε εχθροί, που «αιματοκυλούσαν την Αθήνα το Δεκέμβρη» και «εξευτέλιζαν τις ελληνικές κυβερνήσεις» (Σκόμπι), έχουν γίνει φίλοι και σύμμαχοι και τα ΜΜΕ τους έγιναν πρότυπα αντικειμενικότητας! Από τους δουλόφρονες του ΡΕΖΙΛΙΖΑ.

Επιστέγασμα της ελληνικής κυβερνητικής απουσίας στον ελλαδικό χώρο είναι η χτεσινή συνέντευξη του νέου υπουργού Άμυνας Αποστολάκη στην «Καθημερινή». Όπου ο τέως ναύαρχος αντί να αντιδρά που η Τουρκία έχει δεσμεύσει με ΝΟΤΑΜ σχεδόν όλο το κεντρικό Αιγαίο για ασκήσεις με την εχθρική για την Ελλάδα θεματολογία και ονομασία «γαλάζια πατρίδα», μας πληροφορεί ότι «πρόκειται για συνήθη εκπαιδευτική δραστηριότητα των Τούρκων» και πως «η Αθήνα παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει»!

Ευτυχώς που παρακολουθεί. Γιατί μπορεί και να έπαιζε νιντέντο. Και θα τρέμουν οι Τούρκοι από την παρακολούθηση. Αλλά, αυτό το «παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει», μού θυμίζει το ανέκδοτο «γκόλ αυτοί; Σέντρα εμείς».

Όμως, τα πράγματα δεν είναι αστεία. Ίσα ίσα είναι άρα πολύ σοβαρά. Γιατί δεν υπάρχει καμμία χώρα στον πλανήτη που να κυβερνιέται από ανθρώπους που αντιπαθούν την πατρίδα τους και τους κατοίκους της που είναι πατριώτες και τους βρίζει για εθνικιστές. Καμμία. Κι αυτό είναι επικίνδυνο.

Γιατί αυτοί οι τύποι που κυβερνούν διαπραγματεύονται τα ελληνικά σύνορα, τα ελληνικά δικαιώματα και τα ελληνικά συμφέροντα. Σε θέματα κυριαρχίας και όχι τιμής της ντομάτας. Αν και εκεί αποτυγχάνουν. Και διαπραγματεύονται Κυπριακό και Αιγαίο και Θράκη και σύνορα με Αλβανία. Όχι μόνοι τους. Έχοντας για συνομιλητές και πάτρωνες απέναντι ξένες δυνάμεις, που καμιά της δεν θέλει χώρες ισχυρές και ανεξάρτητες. Όλες κυβερνούν με το διαίρει και βασίλευε.

Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι ελληνική. Είναι, όπως περηφανεύεται, απάτριδα ταξική. Και κυβερνάει μια χώρα, που είναι βαθειά πατριωτική και σχεδόν όλη μονοταξικά μικρομεσαία. Υπερασπιζόμενη τον εθνικισμό όλων των γειτόνων! Αυτή η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για την Ελλάδα. Και πρέπει να την τελειώσουμε πριν μας τελειώσει.

Γ.Παπαδόπουλος-Τετράδης

Πηγή: liberal.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged