Δικαιοσύνη και Αστυνομία επωνύμων για την ιδιοκτήτη της Corvette: Δεν τον συνέλαβαν αν και τον ήξεραν για να λήξη το αυτόφωρο

Γεγονότα
Μοιραστείτε το:

Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή

Αυτός είναι ο οδηγός που παρέσυρε και παράτησε τον άτυχο 25χρονο στη Γλυφάδα! Εμφανίστηκε έπειτα από τρεις ημέρες που ήταν άφαντος ο οδηγός της πολυτελούς Corvette. Τα ξημερώματα της Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή Νάσο Καρανίκα στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ο οδηγός προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τη δικηγόρο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είναι ο Κυριάκος Κουκουλομμάτης, κάτοικος Βουλιαγμένης, 40 ετών. Ο ίδιος έχει και άλλα πολυτελή αυτοκίνητα (Ferrari κλπ.) και φαίνεται ότι η λατρεία του για την ταχύτητα φάνηκε μοιραία για τον 25χρονο.

Η συνωνυμία του με τον πρόεδρο της Αθηναϊκής Λέσχης Κυριάκο Κουκουλομμάτη «φούντωσε» τις φήμες ότι επρόκειτο για συγγενή του, αλλά είναι απλή συνωνυμία.

Παρότι παραδόθηκε, η κράτησή του στο Τμήμα θεωρείται αμφίβολη, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Τι είπε στους; αστυνομικούς

«Έπαθα σοκ και για αυτό εξαφανίστηκα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Αυτό που μόνο κατάλαβα είναι ότι ήμουν πολύ σοκαρισμένος», είπε ο 40χρονος επιχειρηματίας.

Ο 40χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς της Τροχαίας πώς έγινε το τροχαίο και απέδωσε πολλές φορές την απόφασή του να εγκαταλείψει τον νεαρό που είχε χτυπήσει και σκοτώσει στο σοκ της στιγμής.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος ασχολείται με διαδικτυακές επιχειρήσεις θα δώσει ανωμοτί κατάθεση σύμφωνα με την εντολή του εισαγγελέα και μετά θα αποχωρήσει για να πάρει η υπόθεση και το δρόμο της δικαιοσύνης.

Σημειώνεται πως οι Αρχές  γνώριζαν σε ποιον ανήκει το μοιραίο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο, με την ταυτοποίηση να γίνεται αρχικά από τις πινακίδες κυκλοφορίας.Ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς μαύρης «Corvette», ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα 25χρονο μοτοσικλετιστή, αφέθηκε ελεύθερος, αργά χθες το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο». Αυτά επανέλαβε αρκετές φορές, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο 40χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος εμφανίστηκε χθες βράδυ στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη «Corvette», τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται, ότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Ο πατέρας του 25χρονου Νάσου συγκλονίζει: «Δεν είναι άνθρωπος, είναι δολοφόνος-Αφού δεν κατάλαβε τι έκανε, τι σοκ έπαθε;»

Ο πατέρας του 25χρονου Νάσου Καρανίκα κάνει έκκληση «να μην κρυφτεί το θέμα», για το πως σκοτώθηκε ο γιος του από την μαύρη Corvette στο τροχαίο δυστύχημα στην Γλυφάδα.

«Να μην κρυφτεί το θέμα, να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού μου» ζητά ο πατέρας του 25χρονου Νάσου Καρανίκα, Γιώργος. Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο κ.Καρανίκας, μετά την εμφάνιση του 40χρονου δράστη στην Τροχαία, είπε μεταξύ άλλων: «Πήρα τεράστια δύναμη με αυτό που συνέβη χθες γι΄αυτό τον δολοφόνο. Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι δολοφόνος. Το χειρότερο που είπε είναι ότι δεν κατάλαβα τι έκανα. Αφού δεν κατάλαβε τι έκανε, τι σοκ έπαθε; Ότι τρακάρισε ένα ντουβάρι, γιατί μας κοροϊοδεύει; Όταν ένας άνθρωπος παθαίνει σοκ δεν κινείται έτσι…βγαίνει από το αυτοκίνητο και σωριάζεται στο έδαφος … Ήξερε πάρα πολύ καλά τι έκανε.  Αν ερχόταν ασθενοφόρο νωρίς, αν καθόταν εκεί, το παιδί μου μπορεί να ζούσε..

Μιλώντας για το παιδί του που τόσο άδικα έχασε, ο κ.Καρανίκας είπε: «Ο Νάσος ήταν ένα παιδί σεβάσμιο, κοινωνικό και για να το διαπιστώσετε μπορείτε να ρωτήσετε όλη την Ηλιούπολη. Θέλω δικαίωση, δεν θέλω να δω αυτόν τον δολοφόνο. Αυτές τις οικογένειες δεν τις ενδιαφέρει καν ο πόνος ή αν σκότωσαν παιδί. Αυτοί έχουν μάθει να κάνουν τα πάντα με τα λεφτά, δεν έχουν αισθήματα. Πήρα δύναμη γιατί χθες τον έπιασαν. Ημουν σε αναμμένα κάρβουνα και έλεγα δεν θα μπορέσουν να τον πιάσουν. Η μητέρα του δεν έχει συνέλθει ακόμα. Θέλω να είστε μαζί μου, να μην κρυφτεί το θέμα. Ο Θανάσης μου μού φωνάζει, μου δίνει δύναμη».

Γνωρίζουν όλοι τον οδηγό της Corvette

Το θέμα τώρα είναι να βρεθεί κάποιος ήρωας ή κάποιος τρελός με τη δημοσιότητα για να πάρει τη θέση του στη δικογραφία

Αρκετά τράβηξε αυτό το αστείο με τον οδηγό και την συνοδηγό της μαύρης Corvette. Οι αρχές γνωρίζουν ονόματα και διευθύνσεις. Υπάρχει μάλιστα πληροφορία για δικηγόρο που εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Το θέμα τώρα είναι να βρεθεί κάποιος ήρωας ή κάποιος τρελός με τη δημοσιότητα για να πάρει τη θέση του οδηγού στη δικογραφία. Κάποιος που να ντουμπλάρει το ρόλο.

Κάποιος αυτοφωράκιας. Καθότι μπορεί η Corvette να έχει κλαπεί ρε σεις. Να εκλάπη 10 μέτρα πριν το μοιραίο. Σ΄αυτές τις περιπτώσεις έναντι αμοιβής θα πρέπει να έχει την ευχέρεια ο φυσικός αυτουργός να στέλνει κάποιον άλλον να δηλώνει ότι ήταν ο οδηγός, ο βιαστής, ο δράστης γενικότερα. Με τόσα χαμένα κορμιά που κυκλοφορούν ανάμεσά μας δεν είναι δύσκολο να βρεθεί ένα να ντουμπλάρει τον φυσικό αυτουργό. Μάλιστα στη προκειμένη περίπτωση θα μπορούσε να εμφανισθεί και ζεύγος που θα ντουμπλάρει τον οδηγό και την  συνοδηγό του. Εδώ μετά από τόσα χρόνια δεν γνωρίζουμε ποιος δολοφόνησε τον Κέννεντυ και ποιος οδηγούσε το τζιπ του Παντελή Παντελίδη, γιατί θα πρέπει να μάθουμε ποιος οδηγούσε την μαύρη Corvette. Ποιος ρωτάει; Η κοινή γνώμη; Χα, χα…Ωραίο ανέκδοτο.

Bέβαια όσο προετοιμάζεται η οικογένεια του δράστη για την υπερασπιστική της γραμμή άλλο τόσο η οικογένεια του θύματος αντί να χάνει χρόνο στα κανάλια πρέπει να βρει καλούς δικηγόρους για να αντιμετωπίσει την υπερασπιστική γραμμή του φυσικού αυτουργού. Οι δικηγόροι του Καρανίκα θα μπορούσαν να αναλάβουν χωρίς αμοιβή την υπόθεση μια και θα εξασφαλίσουν τηλεοπτική προβολή.

Τόσο η Τροχαία όσο και η Αστυνομία-Ασφάλεια έδωσαν χρόνο στον δράστη να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή και τώρα διαρρέουν ότι είναι θέμα χρόνου ο δράστης να παρουσιασθεί από μόνος του. Τι ντροπή!

Οπότε ρεπορτάζ σαν κι αυτό που ακολουθεί είναι κάπως…

«Σας παρακαλώ βρείτε τον». Οι φίλοι του άτυχου Νάσου Καρανίκα, του 25χρονου μοτοσυκλετιστή που παρασύρθηκε και εγκαταλήφθηκε από τον οδηγό μιας μαύρης Corvette συγκλονίζουν καθώς απευθύνουν έκκληση για να βρεθεί ο άνθρωπος που έκοψε το νήμα της ζωής του φίλου τους. Ο Νάσος είχε μιλήσει μαζί τους λίγο πριν από το δυστύχημα: «Ερχομαι σε μισή ώρα…», τους είχε πει.

Την ίδια ώρα, στο κεντρικό δελτίο του Alpha παρουσιάστηκε βίντεο- ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή του μοιραίου δυστυχήματος, με το πολυτελές αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Η Corvette μαύρου χρώματος ταυτοποιήθηκε από την Τροχαία ως το όχημα που τα ξημερώματα της Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφαδα.

Στο ρεπορτάζ του Alpha αναφέρεται ότι υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι το αυτοκίνητο έκανε σφήνες στο σημείο. Για αυτό το λόγο οι Αρχές ψάχνουν να βρουν αν υπήρχε και δεύτερο όχημα.

Επιπλέον, μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας μετά απο προσεκτική ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού κατάφεραν να φθάσουν στην μαύρη Corvette και αυτό που μένει είναι να διαπιστωθεί αν ο ανδρας στου οποίου το όνομα βρίσκεται το πολυτελες οχημα ήταν ο οδηγός ή κάποιος άλλος το οδηγούσε το μοιραίο ξημέρωμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου μετέβη στο αρμόδιο τμήμα τροχαίας και ζήτησε αντίγραφο της δικογραφίας.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα.

Ο οδηγός της μαύρης Corvette κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, όταν φέρεται να έχασε τον έλεγχο, να συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε ένας 32χρονος και στη συνέχεια να προσκρούει στη μοτοσικλέτα του 25χρονου – ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο – για να καταλήξει σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο. Ωστόσο, αντί να παραμείνει στο σημείο εξαφανίστηκε.

«Εγώ κάνω μία έκκληση σε αυτό το ανήθικο στοιχείο γιατί άφησε το παιδί μου και το εγκατέλειψε και έφυγε, είπε ο τραγικός πατέρας του 25χρονου Νάσου και πρόσθεσε: «Εδώ χτυπάμε μια γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες “τι έχω κάνει;”. Εγώ έτσι ξέρω. Μπορεί το παιδί μου να ζούσε, έτσι κατάλαβα τώρα στη Βούλα. Στο νοσοκομείο που με φώναξαν και πήγα πρέπει να ζούσε δηλαδή το παιδί, από ό,τι μπορείς να καταλάβεις σε αυτές τις καταστάσεις». Ο πατέρας απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει ή έχει δει κάτι, «να μας το πει».

Στην αστυνομία μαζί με τη δικηγόρο του εμφανίστηκε οδηγός και κάτοχος της Corvette που προκάλεσε σε τροχαίο το θάνατο 25χρονου μοτοσικλετιστή, σύμφωνα με τα όσα μετάδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του Open Tv Μαρίνος Αλιφέρης.

Ετσι κι αλλιώς, θέμα χρόνου ήταν ο εντοπισμός του οδηγού πολυτελούς αυτοκινήτου, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε τον Νάσο Καρανίκα, τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γλυφάδα. Για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. Η αστυνομία γνώριζε τον ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ διενεργούσε έρευνες, προκειμένου να διευκρινίσει εάν το οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό, με τα δύο άτομα να διαφεύγουν πεζά από το σημείο της σύγκρουσης. Υποστηρίζουν ότι έφυγε πρώτα η γυναίκα και στη συνέχεια ο οδηγός, εγκαταλείποντας τον 25χρονο αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Ο πατέρας του 25χρονου απηύθυνε έκκληση για να μιλήσει όποιος είδε το περιστατικό.  «Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον ότι έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω. Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε… Μόνο γι αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο άτυχος πατέρας.

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απηύθυνε έκκληση και ο δήμαρχος Γλυφάδας, προκειμένου να βρεθεί ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε τον άτυχο νέο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / kourdistoportocali.com / athensgo.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged