Διγαμίες ανδρών και γυναικών: Μόδα ή τα «ξινά» είναι ποιο γλυκά και ελκυστικά…Η Ινδή, ο Σκωτσέζος και ο Έλληνας..

Πολιτισμοί
Μοιραστείτε το:

Διγαμία γυναίκας!!!: Παντρεμένη επί 18 χρόνια, παντρεύτηκε και τον εραστή της -Απέκτησαν και παιδί

Μητέρα τριών παιδιών παραδέχτηκε πως είναι δίγαμη και είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 7 ετών, αφότου έγινε γνωστό πως παντρεύτηκε τον εραστή της και απέκτησε μαζί του παιδί, ενώ ήταν ήδη παντρεμένη με τον επί 18 χρόνια σύζυγό της.

Η δίγαμη γυναίκα με τον πρώτο σύζυγο

Η 42χρονη Μπρίντα Κανταμανέν άλλαξε το όνομα του πατέρα της στο πιστοποιητικό γάμου κατά τη διάρκεια της τελετής με τον εραστή της, τον 45χρονο Μάθιου Χολ, στο δημαρχείο του Ερλ στο δυτικό Λονδίνο, τον Οκτώβριο του 2017.

Η 42χρονη δίγαμη γυναίκα

Αλλά 18 χρόνια νωρίτερα, τον Μάιο του 1999, είχε παντρευτεί τον Ράβι στη Βόρεια Καρολίνα. Το ζευγάρι είχε κάνει μια παραδοσιακή ινδική τελετή αργότερα εκείνο το έτος και απέκτησε δύο παιδιά, σύμφωνα με τη «Mirror».

Ο σύζυγός της, φυσικά, ήταν πολύ απογοητευμένος όταν ανακάλυψε πως η Κανταμανέν είχε παντρευτεί κι άλλον άνδρα και του είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της. Όσο για την Κανταμανέν, σύμβουλος υπολογιστών, είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης έως και 7 χρόνια για τη διγαμία της.

Ο πρώτος σύζυγος της δίγαμης γυναίκας, Ράβι

Ο εισαγγελέας Ράβιντερ Τσόντα είπε στο δικαστήριο πως η 42χρονη και ο εραστής της ζούσαν σε απόσταση μόλις τριών λεπτών ο ένας από τον άλλον κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Όπως είπε: «Η γυναίκα αποδέχθηκε ότι στην πραγματικότητα ήταν δίγαμη και είχε αποκτήσει παιδί με τον δεύτερο σύζυγό της. Το παιδί γεννήθηκε ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον καταγγέλλοντα».

Το 2017 άρχισε να καταλαβαίνει ο σύζυγός της πως κάτι συνέβαινε

Ο Ράβι, ο οποίος εργάζεται ως διευθυντής μιας διεθνούς συμβουλευτικής εταιρείας, είπε στο δικαστήριο ότι ο γάμος τους άρχισε να καταρρέει το 2017, όταν άρχισε να υποπτεύεται τις μεγάλες περιόδους απουσίας της γυναίκας του από το σπίτι. Όπως είπε, κάθε φορά που τη ρωτούσε, είτε εκείνη «γινόταν τρυφερή είτε απειλούσε πως θα αυτοκτονούσε». Τον Δεκέμβριο του 2017 ανακάλυψε, τελικά, τον δεύτερο γάμο της γυναίκας του.

Σύμφωνα με τον δικαστή, τα επιβαρυντικά χαρακτηριστικά της υπόθεσης είναι πως η Κανταμανέν απέκτησε παιδί και έκρυψε αυτή την εγκυμοσύνη.

Η μέγιστη ποινή για διγαμία είναι 7 χρόνια φυλάκισης.

Περίπτωση δίγαμου Σκωτζέζου: Έλεγε πως είναι μυστικός πράκτοραςΕίχε τρεις συζύγους, τρεις φιλενάδες και 13 παιδιά

Έλεγε πως είναι μυστικός πράκτορας -Είχε τρεις συζύγους, τρεις φιλενάδες και 13 παιδιά

Μια περίπτωση που έχει πολλά… κοινά με τον δίγαμο γιατρό που αποκαλύφθηκε πρόσφατα στην Χαλκίδα αποκαλύφθηκε στη Σκωτία.

Ο Γουίλιαμ Αλεν Τζόρνταν ζούσε μια ζωή μέσα στο ψέμα και την εξαπάτηση. Δηλώνοντας πράκτορας της CIA, αποσπασμένος στην ΜΙ5, κατάφερε να ζήσει μια ζωή που όμοιά της δεν υπάρχει.

Είχε τρεις συζύγους και τουλάχιστον 13 παιδιά με έξι συνολικά γυναίκες. Μπορεί να φαίνεται αδιανόητο αλλά ο Τζόρνταν είχε καταφέρει να μοιράσει τη ζωή του σε ένα σωρό πρόσωπα, καταφέρνοντας να τα ξεγελάσει.

Ολα αυτά μέχρι που η Μέρι Τέρνερ Τόμσον, μια εκ των συζύγων του, αποκάλυψε τη φρικτή πραγματικότητα.

«Γνώρισα τον Γουίλιαμ μέσω ίντερνετ. Ήμουν η μητέρα ενός μωρού εννέα μηνών, που το μεγάλωνα μόνη και εκείνος ένας πολύ γοητευτικός άνδρας. Ανταλλάσσαμε μέιλ και κάποια στιγμή αρχίσαμε να βγαίνουμε ραντεβού. Μετά από μόλις δύο εβδομάδες μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Αρνήθηκα, αλλά τελικά αρραβωνιαστήκαμε και παντρευτήκαμε -μείναμε παντρεμένοι για τέσσερα χρόνια. Στους έξι μήνες της σχέσης μας έμεινα έγκυος, που ήταν μεγάλη έκπληξη καθώς μου είχε πει ότι είχε περάσει μικρός παρωτίτιδα που τον είχε αφήσει στείρο. Νόμιζα ότι επειδή ήταν απολύτως πεπεισμένος ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά θα σκεφτόταν ότι είχα σχέση με άλλον…», είπε.

Ο Τζόρνταν, όπως αναφέρει η Daily Mail σύμφωνα με την Μέρι, ήταν ευγενικός, στοργικός και υπέροχος πατέρας στα δύο παιδιά του, αλλά και ένας κατά συρροήν ψεύτης, ο οποίος είχε ακόμη μία σύζυγο και το 2014 μπήκε στη φυλακή για διγαμία.

Το γεγονός ότι είχε πείσει τη γυναίκα του ότι ήταν πράκτορας της CIA που αποσπάστηκε στη βρετανική MI5, αποδείχτηκε η τέλεια κάλυψη για να πηγαίνει στις άλλες οικογένειες του -οι απουσίες του γίνονταν με το πρόσχημα των αποστολών.

Δίγαμος Έλληνας γιατρός: Η αγωγή 300.000 ευρώ της εξαπατημένης «συζύγου» του – «Κουρελιάστηκε η ζωή μου»

Η αγωγή 300.000 ευρώ της εξαπατημένης «συζύγου» του – «Κουρελιάστηκε η ζωή μου»

Aποζημίωση 300.000 ευρώ και συγγνώμη η οποία θα δημοσιευτεί στον ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο ζητά η εξαπατημένη «σύζυγος» από τον γιατρό που έκανε εν αγνοία της «μαϊμού» πολιτικό γάμο στη Χαλκίδα.

Η γιατρός, με αγωγή της στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητά από τον γνωστό συνάδελφο της καρδιολόγο, ο οποίος ήταν ήδη παντρεμένος ηθική αποζημίωση.

Όπως λέει στην αγωγή της: «Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας ταπεινώθηκα στο έπακρο και εκτέθηκε στον κοινωνικό και επαγγελματικό μας περίγυρο η προσωπικότητα μου ως προς την τιμή και την υπόληψη και ταπεινώθηκα έτι περισσότερο όταν ο εναγόμενος, βγήκε δημόσια και δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα περιστατικά και ότι δεν ήταν σύζυγος μου».

Η γιατρός χαρακτηρίζει στην ίδια αγωγή τη ζωή της «κουρελιασμένη»: «ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. Από τη μή έμπρακτη μεταμέλεια και συγγνώμη του βλάφθηκαν η τιμή και η υπόληψη μου, απαξιώθηκα ως άτομο, προσεβλήθη η προσωπικότητα μου, προκαλώντας μου σημαντική ηθική βλάβη, την πιθανότητα της οποίας ο εναγόμενος σίγουρα γνώριζε. Η όλη αυτή ενέργεια μου προκάλεσε και μου προκαλεί ακόμα ψυχική αναστάτωση, στεναχώρια και ψυχική ταλαιπωρία, γεγονότα που δεν θα επέρχονταν εαν ο εναγόμενος δεν προέβαινε στις ως άνω παράνομες πράξεις του. Να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την παντελώς προσβλητική και αναξιοπρεπή συμπεριφορά του προς το πρόσωπο μου με ανάλογο δημοσίευμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την έμπρακτη μεταμέλεια του».

Οπως μετέδωσε ο Alpha, στο στόχαστρο των αρχών μπαίνουν η επαγγελματική ζωή καθώς και τα πτυχία του γιατρού αφού σύμφωνα με τις αρχές υπάρχουν υπόνοιες και για την επαγγελματική του ζωή. Μεταξύ άλλων είχε τρεις πλαστές ταυτότητες δήλωνε πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών και ισχυριζόταν ότι οπλοφορούσε.

Επίσης στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει και ο ένας εκ των δύο μαρτύρων, κοινωνικός λειτουργός στο επάγγελμα ο οποίος και αυτός είχε υπογράψει με πλαστά στοιχεία και στο παρελθόν έχει προφυλακιστεί για εμπόριο όπλων. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged