Δημοκρατική Συνεργασία Ιλίου – Νίκος Ζενέτος: Οι δικές μας δεσμεύσεις αποτελούν διαχρονικό συμβόλαιο τιμής

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και το γεγονός ότι υλοποιήσαμε το πρόγραμμά μας, μέσα σε ένα διαρκές αρνητικό οικονομικό περιβάλλον, που συχνά ανατρέπει σχέδια και προγραμματισμούς, αποδεικνύει τη συνέπεια λόγων και έργων που μας χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Οι δικές μας δεσμεύσεις αποτελούν διαχρονικό συμβόλαιο τιμής με τους πολίτες του Ιλίου. Στα χρόνια της κρίσης σταθήκαμε απέναντι σε αποφάσεις και πρακτικές που οδήγησαν σε απόγνωση αδύναμους συμπολίτες μας, απλώνοντας δίχτυ προστασίας σε όποιον είχε ανάγκη και συνεχίζουμε.

Είμαστε ο Δήμος – συμπαραστάτης των πολιτών.

Στα διαρκή εμπόδια και στους αστάθμητους παράγοντες, εμείς απαντήσαμε με ετοιμότητα και επανασχεδιασμό των ενεργειών μας προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας. Ξεπεράσαμε τις διαρκείς μειώσεις πόρων και προσωπικού, περιφρουρήσαμε με σθένος τα κεκτημένα μας και διεκδικήσαμε όσα η πόλη μας δικαιούται, μη διστάζοντας να έρθουμε σε ρήξη με σκληρές πολιτικές των κυβερνήσεων.

Είμαστε ο Δήμος των ρεαλιστικών προτάσεων και της επίλυσης των προβλημάτων. Έτσι, καταφέραμε να δρομολογήσουμε πολλά έργα με αγώνα απέναντι σε γραφειοκρατικές διαδικασίες και σε νοοτροπίες που ύψωσαν τείχος μεγαλύτερο από τη θέλησή μας. Τα τείχη, όμως, πέφτουν όταν η υπομονή και η επιμονή ξεπερνούν την αντοχή.

Και εμείς ξέρουμε να επιμένουμε και να διεκδικούμε.

Επιπλέον, όμως, όσων λέγαμε το 2014, πραγματοποιήσαμε πολλά περισσότερα. Με ιεραρχημένο προγραμματισμό και σύγχρονο σχεδιασμό. Οι ρυθμοί ανάπτυξης του Ιλίου είναι ταχείς. Ο Δήμος μας είναι από τους ελάχιστους που διαθέτει οικονομική ευρωστία. Ισχυροποιήσαμε τον χαρακτήρα της πόλης μας και επενδύσαμε στη δυναμική της προοπτική. Είμαστε ο Δήμος της διαρκούς βελτίωσης και αναβάθμισης, με άρτια οργάνωση, σε δομές και υπηρεσίες.

Το αύριο είναι ήδη εδώ. Έχουμε δρομολογήσει μεγάλα έργα. Διαθέτουμε ολοκληρωμένο και υλοποιήσιμο πρόγραμμα, που διασφαλίζει την αναπτυξιακή πορεία του Ιλίου. Είμαστε ο Δήμος που παραμένει στην αιχμή των εξελίξεων.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στα μεγάλα οράματά μας για την πόλη. Συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη, το ίδιο πάθος και τις ίδιες απαράλλακτες αξίες με τις οποίες ξεκινήσαμε, όλοι μαζί.

Με Σεβασμό, Διαβούλευση, Διαφάνεια και Λογοδοσία σε όλα τα επίπεδα.

Η ανανέωση των δεσμεύσεών μας απέναντι σε όλους εσάς αποτελεί ανοιχτό συμβόλαιο. Γι’ αυτό τολμάμε να αντιπαραθέσουμε δημόσια τι λέγαμε το 2014 και τι κάναμε.

Οι ενέργειές μας δεν είχαν ποτέ σημείο αναφοράς τις εκλογές. Για εμάς, όλη η θητεία είναι ένας αδιάκοπος αγώνας. Η επόμενη ημέρα ήταν και παραμένει η συνέχεια των προσπαθειών μας. Θέλουμε η πόλη μας να είναι ελκυστική, όμορφη και νοικοκυρεμένη, με καθαρό περιβάλλον και ανθρώπινο πρόσωπο.

Μία πόλη που αξίζει να ζεις.

Στον καθημερινό μας αγώνα σας θεωρούμε όλους συνεργάτες. Είστε κοινωνοί σε ό,τι σχεδιάζουμε. Λογοδοτούμε σε εσάς για κάθε ενέργεια και κάθε ευρώ που διαχειριζόμαστε. Εσείς παραμένετε ο τελικός μας κριτής και η δική σας στήριξη μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

ΜΑΖΙ σχεδιάζουμε το μέλλον της πόλης μας και ΜΑΖΙ κάνουμε τα οράματα πράξη.

Με αυτές τις σκέψεις, σας καλώ όλους να προχωρήσουμε και πάλι μαζί, ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Μακριά από κομματικές προτιμήσεις και παραταξιακές αγκυλώσεις για το καλό της πόλης μας.

Διαθέτουμε την εμπειρία και τη γνώση να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Για όλους εσάς.

Για τα παιδιά μας. Για το Ίλιον της καρδιάς μας!

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς

Νίκος Ζενέτος

Δήμαρχος Ιλίου

Επικεφαλής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μοιραστείτε το:
Tagged