ΔΑΣ Περιστερίου: Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά με νέες δυνάμεις!

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Xαιρετίζoυμε τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους που με την ψήφο τους αύξησαν τη δύναμη της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Δήμου Περιστερίου σε αριθμό ψήφων και σε ποσοστά. Όσοι επέλεξαν το ψηφοδέλτιο των ταξικών δυνάμεων γύρισαν την πλάτη στην απογοήτευση και την υποταγή, ενισχύοντας τον αγώνα για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους.

Πολλοί εργαζόμενοι του δήμου επέλεξαν την ψήφο της αγωνιστικότητας και της αξιοπρέπειας, παρά τις έντονες πιέσεις και την απόπειρα χειραγώγησης των εργαζομένων σε όλη τη διαδικασία των εκλογών από τη δημοτική αρχή, τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και στελέχη του κυβερνητικού – εργοδοτικού συνδικαλισμού της Συνδικαλιστικής Ανατροπής στη ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Η εκ νέου επικράτηση της «Ελεύθερης Έκφρασης», του ψηφοδελτίου της Συνδικαλιστικής Ανατροπής στο Δήμο μας, συνιστά αποτέλεσμα που πριμοδοτήθηκε και πριμοδοτεί την δημοτική παράταξη του Δημάρχου και των επιχειρηματικών συμφερόντων που από κοινού υπηρετούν. Το αποτέλεσμα διαμορφώνει ξανά αρνητικό συσχετισμό στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, μπροστά στην ανάγκη αντιμετώπισης των προβλημάτων από την επέκταση της επιχειρηματικής δράσης στο Δήμο μας, τις ιδιωτικοποιήσεις, την εντατικοποίηση της φτηνής και χωρίς δικαιώματα εργασίας, την αύξηση της ανταποδοτικότητας και της υπερφορολόγησης  στους  δημότες.   

Απευθυνόμαστε σε όλους όσους δεν υπέκυψαν στις πιέσεις διευθυντών, προϊσταμένων και εποπτών και απείχαν ή συμμετείχαν με μισή καρδιά, τονίζοντας ότι η παθητική αντίδραση απαιτείται να γίνει, με γρήγορους βηματισμούς, οργανωμένη και συνειδητή δράση ενάντια στους εκβιασμούς και την απαξίωση.

Δεσμευόμαστε ότι θα αξιοποιήσουμε την ψήφο των εργαζομένων με τις παρεμβάσεις των εκλεγμένων μας στο Διοικητικό Συμβούλιο για να ενισχύσουμε τον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες εργαζομένων και δημοτών, απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές που προωθούνται από κυβέρνηση, περιφέρεια και δημοτική αρχή.

Μοιραστείτε το:
Tagged