Βελεστίνο Μαγνησίας: Διοργάνωσαν πάρτι σε αχυρώνα μέσα σε χωράφια – 9 συλλήψεις και 5.700 ευρώ πρόστιμα

Κοινωνία
Μοιραστείτε το:

Συνελήφθησαν εννέα (9) άτομα στο Βελεστίνο, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα για διοργάνωση και συμμετοχή σε συνάθροιση – εκδήλωση

Συνελήφθησαν σήμερα (20-11-2020) το βράδυ στο Βελεστίνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, εννέα άτομα, κατηγορούμενα για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, προέκυψε ότι τα προαναφερόμενα εννέα άτομα συμμετείχαν σε συνάθροιση – εκδήλωση που είχε λάβει χώρα, κατά το χρονικό διάστημα από 19-11-2020 το απόγευμα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20-11-2020), σε παλαιό κτίσμα σε αγροτική περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, θέτοντας σε κίνδυνο την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σε έναν από τους συλληφθέντες, επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των -3.000- ευρώ, ως διοργανωτής της εν λόγω εκδήλωσης, ενώ στους υπόλοιπους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των -300- ευρώ στον καθένα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Μοιραστείτε το:
Tagged