«Βαριά καμπάνα» 19 ετών σε 22χρονο που προσπάθησε να βιάσει και λήστεψε φοιτήτρια

Δικαιοσύνη
Μοιραστείτε το:

Θεσσαλονίκη: «Βαριά καμπάνα» 19 ετών σε 22χρονο που προσπάθησε να βιάσει και λήστεψε φοιτήτρια στη μέση του δρόμου.

«Με έριξε στο έδαφος, μου άρπαξε το κινητό και μια χρεωστική κάρτα» λέει η κοπέλα – Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο νεαρός

Στις φυλακές επέστρεψε μετά την καταδίκη του σε 19ετή κάθειρξη 22χρονος άνδρας ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο καθώς προσπάθησε να βιάσει και λήστεψε φοιτήτρια, τον περασμένο Αύγουστο, στις Σαράντα Εκκλησιές Θεσσαλονίκης.

Ο εν λόγω άνδρας αρχικά είχε συλληφθεί για κατοχή μικροποσότητα κάνναβης αλλά στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από την παθούσα και κατέστη κατηγορούμενος για το περιστατικό. Η φοιτήτρια κλήθηκε να τον αναγνωρίσει και στη δίκη, καταθέτοντας μετά βεβαιότητας ότι πρόκειται για τον δράστη της εις βάρος της επίθεσης.

Την έριξε στο έδαφος προσπαθώντας να τη βιάσει

Η νεαρή κοπέλα κατά τη διάρκεια της εξέτασής της από το Δικαστήριο, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανέφερε ότι ο 22χρονος (αλλοδαπός) την πλησίασε και καθώς βάδιζε πρωινές ώρες επί της οδού Βιζυηνού, την έριξε στο έδαφος επιχειρώντας να τη βιάσει.

Όταν εκείνη αντιστάθηκε, τράπηκε σε φυγή αρπάζοντας την τσάντα με το κινητό της τηλέφωνο και μία χρεωστική κάρτα, με την οποία φέρεται να έκανε συναλλαγή. Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο επεισόδιο αλλά δεν έπεισε δικαστές και ενόρκους, που τον έκριναν ένοχο χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιραστείτε το:
Tagged