Βαρβάτος επίτιμος καλεσμένος «έσπρωχνε ουσίες» σε πάρτι οργίων των βορείων προαστίων

Γεγονότα
Μοιραστείτε το:

Έλληνας πορνοστάρ «έσπρωχνε» ουσίες σε πάρτι οργίων

«Φωτιά» έχει ανάψει σε αρκετούς επωνύμους της showbiz, οι οποίοι συμμετείχαν σε όργια με ανταλλαγές συντρόφων και ναρκωτικά σε βίλες των βορείων προαστίων, η σύλληψη γνωστού Έλληνα πορνοστάρ, ο οποίος, εκτός από επίσημος καλεσμένος στα… πάρτι, ήταν και ο άνθρωπος που τους προμήθευε με πάσης φύσεως ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, εδώ και αρκετό καιρό είχαν φτάσει στα αυτιά τους πληροφορίες για τη δράση του 37χρονου άνδρα, ο οποίος το πρωί εργαζόταν ως πωλητής σε λαϊκές αγορές και το βράδυ πρωταγωνιστούσε σε ερωτικές ταινίες με καλλιτεχνικό ψευδώνυμο που παραπέμπει σε πυρκαγιά!

Επίτιμος καλεσμένος

Όμως, όπως αποκαλύφθηκε, τα Σαββατοκύριακα, λόγω της μεγάλης εμπειρίας του στις ταινίες πορνό, συχνά πυκνά ήταν και ο επίτιμος καλεσμένος σε κλειστά πάρτι οργίων, που διοργανώνονταν σε βίλες με τη συμμετοχή επώνυμων ατόμων της αθηναϊκής κοινωνίας, τους οποίους προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες. «Συμμετείχε και ο ίδιος στις… περιπτύξεις που ακολουθούσαν τη χρήση ναρκωτικών που πουλούσε» ανέφερε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στην εφημερίδα «Espresso».

Έτσι, τέθηκε σε παρακολούθηση και προχθές οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες τη στιγμή που πωλούσε χασίς σε έναν άνδρα στην Κηφισιά. Στη συνέχεια στις έρευνες που ακολούθησαν βρέθηκαν στην κατοχή του 100 γραμμάρια χασίς και μικρές ποσότητες κοκαΐνη και ecstasy. Κατά την προανάκριση ισχυρίστηκε πως τα ναρκωτικά ήταν για προσωπική χρήση και πως στο άτομο με το οποίο συνελήφθη δεν πουλούσε, αλλά παρέδωσε την ποσότητα αυτή ως εξυπηρέτηση σε φίλο του χωρίς να πάρει χρήματα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και χθες παραπέμφθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινικές διώξεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Στη συνέχεια ο πορνοστάρ οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε αίσθηση στους αστυνομικούς είναι η «καυτή» ατζέντα η οποία βρέθηκε στην κατοχή του 37χρονου και έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Σε αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πορνοστάρ κρατούσε με λεπτομέρειες όλα όσα δεν… έπρεπε! Από ονόματα και διευθύνσεις, μέχρι και τι ναρκωτικό προμήθευε τον εκλεκτό πελάτη του με το μεγάλο πορτοφόλι, που ήθελε να απολαύσει στο έπακρο τα σεξουαλικά όργια που διοργανώνονταν στα βόρεια προάστια.

«Στα περίεργα αυτά πάρτι μπαινόβγαιναν και πολλά γνωστά πρόσωπα της καλλιτεχνικής ζωής της χώρας μας, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς γινόταν» ανέφερε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και πρόσθεσε: «Όλοι τους ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί… Ακόμη και ο 37χρονος, ο οποίος εργαζόταν και στη λαϊκή για να εξασφαλίσει τα προς το ζην για την οικογένειά του. Ο ίδιος παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη, ωστόσο η έρευνα δεν έχει κλείσει. Εξετάζονται και άλλα πράγματα και πρόσωπα».

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged