Ανακατασκευή παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αιγάλεω – Προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Αττικής

Αιγάλεω
Μοιραστείτε το:

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Αιγάλεω, Γιάννη Γκίκα και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη προγραμματική σύμβαση, για την ανακατασκευή παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθήνας Ανδρέα Λεωτσάκου και της Προϊσταμένης Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας, Μ. Μίσκα.

Στην προγραμματική σύμβαση, προβλέπεται η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης, επισκευής και διαμόρφωσης των χώρων επτά κτιριακών εγκαταστάσεων παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών. Οι εργασίες αυτές κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση φθορών και για την αναβάθμιση των συνθηκών λειτουργίας των χώρων. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται, σύμφωνα με τη μελέτη, στο ποσό των 1.430.000 € από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

«Βασικό μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου μας.

Στόχος μας είναι να έχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τα παιδιά, τους παιδαγωγούς και φυσικά όλο το προσωπικό. Θέλουμε το περιβάλλον των σταθμών να είναι σύγχρονο, να εμπνέει τα παιδιά και βεβαίως οι εγκαταστάσεις να είναι απόλυτα ασφαλείς. Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη για την άριστη συνεργασία» τόνισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

Μοιραστείτε το:
Tagged