Αιγάλεω: Διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Αιγάλεω
Μοιραστείτε το:

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 14/04/2021 στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αιγάλεω, η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο πλαίσιο εφαρμογής του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA) με τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ).

Τα είδη που διατέθηκαν σε 1467 ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος ΤΕΒΑ, ήταν μακράς διάρκειας (ελαιόλαδο, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, τομάτες passata, μέλι), καθώς και 7 είδη νωπών τροφίμων (βόειο κρέας, κοτόπουλο, τυρί φέτα, μήλα, πατάτες, καρότα, λάχανο), σε ποσότητες αντίστοιχες με τον αριθμό των μελών των ωφελούμενων οικογενειών.

Η διανομή υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

O Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας ευχαρίστησε τους δημότες που ακολούθησαν τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας και τόνισε πως ο δήμος Αιγάλεω θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους.

Μοιραστείτε το:
Tagged