Αγία Βαρβάρα: Ομορφαίνουμε την πόλη και τη ζωή μας! Σπονδή στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Aγία Βαρβάρα
Μοιραστείτε το:

Η καθημερινότητα που θα επιζήσει είναι δική́ μας υπόθεση.

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Δημάρχου, κ. Λάμπρου Μίχου και με όπλα τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, θα βρίσκονται το Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020, στο αμαξοστάσιο του Δήμου (Σιπύλου 16), σε μία εκδήλωση-σπονδή στο περιβάλλον.

Χρησιμοποιώντας τις επιφάνειες των νέων κάδων αποκομιδής απορριμμάτων, πριν βρουν τη θέση τους στις γειτονιές της πόλης, θα επιχειρήσουν να μετατρέψουν ένα αντικείμενο καθημερινής χρήσης -το οποίο κατά βάση προκαλεί απωθητικούς συνειρμούς-, σε μέσο αισθητικής αναβάθμισης της πόλης, δημιουργώντας έργα τέχνης graffiti.

Ο Δήμαρχος, απευθύνει την ίδια πρόσκληση και προς τους κατοίκους της πόλης, να συμβάλλουν και αυτοί με την σειρά τους στην προσπάθεια αυτή, καταθέτοντας τις δικές τους ιδέες και  τη δημιουργική φαντασία τους, ώστε η γκρίζα επιφάνεια του μετάλλου να μετατραπεί σε μία εικαστική πανδαισία· μία παλέτα χρωμάτων και καμβάς εικαστικής έκφρασης όπου η δημιουργικότητα και η ευαισθησία να δίνουν το παράδειγμα και να αναδεικνύουν την αλήθεια, πως η επικρατούσα μορφή καθημερινότητας, καθορίζεται από τις δικές μας επιλογές.

Δηλώσεις συμμετοχής, ατομικά ή και με την συντροφιά μας στο e-mail: [email protected].

Απαραίτητα στοιχεία: ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.

Απαραίτητη, επίσης, είναι η ύπαρξη προσχεδίου και, φυσικά, το χαμόγελό μας. Σχέδια, τα οποία προάγουν την αρμονία, ομορφιά, πολιτισμό και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα είναι κατ’ εξοχήν, ευπρόσδεκτα.

Μοιραστείτε το:
Tagged