Έκπτωση 20% στον χώρο στάθμευσης του μετρό «Αγία Μαρίνα» για τους δημότες Αγίας Βαρβάρας

Aγία Βαρβάρα
Μοιραστείτε το:

Σύμφωνο συνεργασίας δήμου Αγίας Βαρβάρας και ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε

Ενημερώνουμε τους δημότες Αγίας Βαρβάρας ότι υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του δήμου και της ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε που αφορά στη δυνατότητα των δημοτών του δήμου μας να κάνουν χρήση των υπηρεσιών στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων που βρίσκεται στο σταθμό του μετρό «Αγία Μαρίνα» με έκπτωση 20% επί των αρχικών τιμών του επίσημου τιμοκαταλόγου και όπως αυτός ενδέχεται να τροποποιείται.

Προκειμένου οι δημότες μας να τύχουν αυτής της παροχής χρειάζεται να επιδεικνύουν τη δημοτική τους ταυτότητα ως μόνιμοι κάτοικοι του δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Προς διευκόλυνση των δημοτών ενημερώνουμε ότι πλέον η βεβαίωση μονίμου κατοικίας εκδίδεται άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία μέσω της κρατικής ηλεκτρονικής πλατφόρας govgr  στον σύνδεσμο:

 https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/dieuthunse-katoikias-kai-epikoinonias/bebaiose-monimes-katoikias

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από το Γραφείο Δημάρχου, στο τηλέφωνο 2132019366.

Γ. Καπλάνης για την έκπτωση στάθμευσης στο σταθμό Αγία Μαρίνα

Εκπτώσεις στη μνήμη

Φαίνεται τελικά ότι τα μέλη της δημοτικής αρχής τους δήμου μας, είτε έλειπαν από την πόλη, είτε δεν ασχολούνταν με όσα συνέβαιναν, είτε σκοπίμως υποκρίνονται πως δεν γνωρίζουν. Η έκπτωση 20% των δημοτών μας για τη στάθμευση στον πρώτο σταθμό μετρό της πόλης μας, στην “Αγία Μαρίνα”, υπάρχει από το 2017, γιατί τότε υπογράψαμε μνημόνιο συνεργασίας με τη ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε. (εμείς κι άλλοι δύο δήμοι).

Πραγματικά, είναι άξιο απορίας πως οικειοποιούνται και υπερηφανεύονται για τις κατά τ’  άλλα “καταστροφικές” μας πρωτοβουλίες κι ενέργειες, για τις οποίες διαρκώς μας κατηγορούν.

Καλύτερα να μην βιάζονται για δηλώσεις και  πανηγυρισμούς για δήθεν “πρωτοπορίες- πρωτοβουλίες”, γιατί η πραγματικότητα τους διαψεύδει και τους εκθέτει.

Γιώργος Καπλάνης / Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη»

Απάντηση Διοίκησης Δήμου: Κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ένα λάθος. Μερικοί κάνουν το ίδιο λάθος συνέχεια!

Ο κ. Καπλάνης είναι βέβαιο ότι έχει φωτογένεια αλλά μας στέλνει μόνο τη φωτογραφία. Εμείς δεν βγάλαμε φωτογραφία. Αναφερθήκαμε μόνο στην ουσία, ότι δηλαδή «υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ δήμου και ΣΤΑΣΥ που αφορά στη δυνατότητα των δημοτών μας να κάνουν χρήση των υπηρεσιών στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων που βρίσκεται στο σταθμό του metro στην Αγία Μαρίνα με έκπτωση 20%…» και ενημερώσαμε διεξοδικά τους δημότες μας για τον τρόπο που εύκολα και γρήγορα θα μπορούσαν να επωφεληθούν.

Ο κ. Καπλάνης μας κατηγορεί πως οικειοποιούμαστε και υπερηφανευόμαστε για τις δικές του πρωτοβουλίες και πως «πανηγυρίζουμε για δήθεν “πρωτοπορίες και πρωτοβουλίες”, γιατί η πραγματικότητα μας διαψεύδει και μας εκθέτει!!!

Για να μας διαψεύσει και να μας εκθέσει δημοσιεύει την φωτογραφία του τη στιγμή που υπογράφει, χωρίς να φαίνεται αν υπογράφει τί και χωρίς να ξέρουμε κιόλας, αν υπογράφει!!!

Εμείς δημοσιεύουμε, για να ξαναεκτεθούμε, το δελτίο τύπου αλλά και το σύμφωνο συνεργασίας.

Εμείς την ουσία, εκείνος τη φωτογραφία. Περί όνου σκιάς, θα αναφωνήσετε, αλλά δεν μπορούμε παρά να του κάνουμε τη χάρη να απαντάμε μιας και  έχει πάνω από χρόνο να εμφανιστεί στα δημοτικά συμβούλια.

Είναι αυτό που λένε «εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος».

Μα καλά, ποιος του τα γράφει; Δεν τον λυπάται κανείς;

Μοιραστείτε το:
Tagged