Φασισμός ή αυτοπροστασία πολιτικών; Τολμούν οι πολιτικοί να επιβάλουν σιωπητήριο την Κυριακή;

Γεγονότα
Μοιραστείτε το:

Μαύρο φίδι που τους έφαγε

Mε συγχωρείτε, δεν κατάλαβα; Αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που θα διαδηλώσουν την Κυριακή για το άγριο ξεπούλημα της Μακεδονίας, τι θεωρούν την Συμφωνία των Πρεσπών εκτός από προδοσία; Θα τους απαγορεύσουμε να έχουν γνώμη, επειδή ενοχλείται να την ακούει η Καγκελάριος; Μήπως θα τους μαντρώσουμε κι αυτούς ομαδικά;

Για παράνομη υιοθέτηση ορολογίας που δεν ταιριάζει στο γλωσσάρι «πολιτικής ορθότητας» του «ΣΚΑΙ» και της «Αυγής»;

Φοβούμαι ότι θα χρειαστεί πολύ μεγάλο…στρατόπεδο συγκέντρωσης, από αυτά που ούτε οι επικεφαλής ολοκληρωτικών καθεστώτων του παρελθόντος διανοήθηκαν να φτιάξουν. Και σε κάθε περίπτωση δεν θα προλάβει να το φτιάξει, ούτε σε μακέτα ο Σπίρτζης.

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν μερικά πράγματα. Οι αφίσες με τις φάτσες των πολιτικών είναι παράνομες; Η διατύπωση ενός ρητορικού ερωτήματος κάτω απ’ αυτές αποτελεί απειλή; Η χρήση του ρήματος «προδίδω» όταν αναφέρεται σε μία ιστορική παρακαταθήκη ή σε ένα εθνικό ιδανικό είναι επιλήψιμη;

Σε δημοκρατικές κοινωνίες η προφανής απάντηση είναι ένα απερίφραστο όχι. Στο ελλαδικό …Μαδουριστάν φαίνεται ότι τα πράγματα είναι αλλιώς. Οτιδήποτε ανάγεται σε αμφισβήτηση της διακομματικής «πολιτικής ορθότητας» που επιβάλει να μην προσβάλουμε τα σιτιζόμενα από το υστέρημα του ελληνικού λαού υποπροϊόντα ενός κοινοβουλίου-τσίρκου θεωρείται ύβρις και αυτομάτως ποινικοποιείται.

Δυστυχώς αυτού του είδους η ντε φάκτο επέκταση της «ασυλίας» των βουλευτών στην πολιτική κριτική είναι αυταρχικό δημιούργημα όλων των κομμάτων και όχι μόνο των σημερινών επίδοξων Μαδούρο.

Βοήθησαν βλέπετε και οι προηγούμενοι με το έκτρωμα του αντι-ρατσιστικού νόμου που ερμηνεύει διασταλτικά ως «ανακίνηση εθνικιστικών παθών», οποιαδήποτε κουβέντα υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας, της ορθόδοξης θρησκείας και της αυθυπαρξίας του ελληνικού γένους.

Και τελικά βολεύονται όλοι από την ποινικοποίηση της αντίστασης στις εθνικές εκπτώσεις. Γιατί το ξεπούλημα της χώρας και των ασημικών της, έγινε από διαδοχικές γαλαζοπράσινες κυβερνήσεις και όχι μόνο την σημερινή.

Μόνο που η Μακεδονία δεν είναι οικόπεδο σε πλειστηριασμό, αλλά εθνική ιδέα και απαράγραπτη ιστορική κληρονομιά. Όπως ήταν κι η σημαία που την πήρε το μελτέμι της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (με κεφαλαία) από τα Ίμια…

Ας δοκιμάσουν λοιπόν να επιβάλλουν σιωπητήριο οι πολιτικοί την Κυριακή στο Σύνταγμα. Μαύρο φίδι που τους έφαγε…

Γιώργος Χαρβαλιάς

Πηγή: hellasjournal.com

Μοιραστείτε το:
Tagged