Τζιανλούκα Βιάλι: O καρκίνος επέστρεψε. Είμαι καλά αλλά το ταξίδι μου δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί

Αθλητισμός
Μοιραστείτε το:

Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου, αστέρι της Σαμπντόρια, της Γιουβέντους και της Τσέλσι και πρωταθλητής Ευρώπης με την Ιταλία ως βοηθός του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ενημέρωσε μέσω μηνύματος ότι η περιπέτειά της υγείας του δυστυχώς δεν έχει τελειώσει.

Ο Τζιανλούκα Βιάλι δίνει για δεύτερη φορά τον σημαντικότερο αγώνα της ζωής του. Ο πρώην σούπερ σταρ του ιταλικού ποδοσφαίρου και βοηθός του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην θριαμβεύτρια του Euro 2020 εθνική Ιταλίας, ξεκίνησε και πάλι τις θεραπείες για τον καρκίνο στο πάγκρεας.

Oπως φαίνεται από τις δηλώσεις του – δεν χάνει την αισιοδοξία του. Στο πλαίσιο παρουσίασης του βιβλίου με τίτλο «Gianluca gonfia la rete» («Ο Τζιανλούκα γεμίζει το δίχτυ») του Ματέο Μπονέτι, ο 57χρονος Βιάλι τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η περιπέτειά μου με τον ανεπιθύμητο επισκέπτη δεν έχει τελειώσει ακόμα, ήρθε και πάλι, τώρα το διαχειριζόμαστε. Είμαι καλά αλλά το ταξίδι μου δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Ο φιλοξενούμενος, όπως τον αποκαλώ εγώ, είναι πάντα εδώ μαζί μου. Αυτή τη στιγμή είμαι σε κατάσταση συντήρησης. Ο όγκος υπάρχει. Μερικές φορές είναι παρών, άλλες όχι. Εγώ θα παλεύω πάντα επειδή θέλω να είμαι εδώ για πάρα πολλά χρόνια. Θέλω να συνεχίσω να αντέχω για πολύ καιρό ακόμα. Εάν έχω θέληση να παλεύω το οφείλω ιδιαίτερα στην οικογένειά μου και στους φίλους μου και σε όλους εκείνους που με περιβάλλουν και μου μεταδίδουν δύναμη και κουράγιο».

Ο Τζιανλούκα Βιάλι είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2018.

Πηγή: Protagon.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged