Συμβαίνουν αυτά στην Τουρκία; O καθηγητής έστειλε από πριν τις ερωτήσεις στον ¨γαμπρό¨ Αλμπαϊράκ, ώστε να πάρει ντοκτορά…

Τουρκία

Ο καθηγητής του είχε στείλει τις ερωτήσεις στον Μπεράτ Αλμπαϊράκ: “Μακάρι αυτή τη φορά να περάσεις”. Στα έγγραφα του WikiLeaks αποκαλύφθηκε ότι στον πρώην υπουργό οικονομίας Μπεράτ Αλμπαϊράκ, είχε σταλεί σημείωμα “Μακάρι αυτή τη φορά να περάσεις”.

Στα έγγραφα του WikiLeaks, δημοσιεύτηκε ότι ο καθηγητής Ερχάν Έρογλου είχε στείλει από πριν τις ερωτήσεις των εξετάσεων για το ντοκτορά, στον γαμπρό του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Έγινε αντιληπτό ότι το ντοκτορά που απέκτησε ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ, από το πανεπιστήμιο Καντίρ Χας το 2007, είναι αμφισβητούμενο. Διότι το 2007 ο τότε καθηγητής του Αλμπαϊράκ ο Ερχάν Έρογλου, στέλνοντας από πριν τις ερωτήσεις για το ντοκτορά, είχε διασφαλίσει ότι ο Αλμπαϊράκ θα περνούσε τις εξετάσεις.

Στο mail που αποκαλύπτεται από το WikiLeaks, ο Ερχάν Έρογλου στέλνει ένα e-mail με τις ερωτήσεις και του γράφει πως “Λόγω της εμπιστοσύνης που σου έχω και λόγω των πολλών σου δουλειών, κάνω κάτι που δεν το έχω κάνει ποτέ ως τώρα. Μακάρι αυτή τη φορά να περάσεις. Αν μείνεις, θα είναι δύσκολο του χρόνου να πάρεις αυτά τα μαθήματα”.

Με αυτό τον τρόπο ο Αλμπαϊράκ γνωρίζοντας από πριν τις ερωτήσεις πέρασε εύκολα τις εξετάσεις για το ντοκτορά.

Πηγή: tourkikanea.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged