ΣΕΒΕ-Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας: Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για δύο νέα επιδοτούμενα προγράμματα…

Επιχειρηματικότητα

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση του ΣΕΒΕ- Συνδέσμου Εξαγωγέων  σχετικά  με την υλοποίηση δύο νέων επιδοτούμενων προγραμμάτων σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Στερεάς Ελλάδας

 —————-

Ενημερωτική εκδήλωση στην Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  σχετικά με την υλοποίηση δύο νέων επιδοτούμενων προγραμμάτων επαγγελματικής εξειδίκευσης πραγματοποιεί ο ΣΕΒΕ, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, μέσω των ιστοσελίδων του ΣΕΒΕ (www.seve.gr) και των Επιμελητηρίων Βοιωτίας και Φθιώτιδας    καθώς και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης των φορέων.

Τα προγράμματα, τα οποία υλοποιεί ο ΣΕΒΕ στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και τα οποία χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους,  απευθύνονται σε απασχολούμενους στον Ιδιωτικό Τομέα της Οικονομίας. Ειδικότερα, ο πρώτος κύκλος κατάρτισης αφορά στον τομέα της Ανάπτυξης Εξαγωγικών Μονάδων στον κλάδο της Αγροδιατροφής – Βιομηχανίας Τροφίμων και ο δεύτερος στον τομέα της Ανάπτυξης Εξαγωγικών μονάδων στον κλάδο των Δομικών Υλικών.

Οι θέσεις συμμετοχής στα προγράμματα αφορούν 817 εργαζομένους οι οποίοι θα επιλεγούν μέσω εφαρμογής ολοκληρωμένου συστήματος επιλογής και από τις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Ταυτόχρονα στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα δεδομένα των εξαγωγών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και οι ευκαιρίες και προοπτικές που δημιουργούνται για την επόμενη περίοδο.

Μέσω της εκδήλωσης επιδιώκεται επιπλέον η δημιουργία δικτύου με σκοπό την διαρκή και έγκυρη ενημέρωση των φορέων για θέματα εξαγωγών όπως και η διερεύνηση των δυνατοτήτων για ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο την ενίσχυση των εξαγωγών.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης

  • Δρ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΒΕ – Συνδέσμου Εξαγωγέων
  • Κωνσταντίνος Καραγιάννης Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
  • Λουκάς Παπαχαραλάμπους Μέλος ΔΕ-Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου Βοιωτίας – Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος
  • Αθανάσιος Κυρίτσης Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φθιώτιδας
  • Παναγιώτης Χασάπης: Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΣΕΒΕ- Συνδέσμου Εξαγωγέων: Οι εξαγωγές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και οι προοπτικές ανάπτυξης.
  • Βασίλειος Αυγερινός Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φωκίδας
  • Μαίη Δεμερτζή Υπεύθυνη προγράμματος κατάρτισης στελεχών Στέλεχος ΣΕΒΕ- Συνδέσμου Εξαγωγέων
  • Γιάννης Γεροντίτης Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ευβοίας
  • Στάθης Μπλέτσας, κοινωνιολόγος , Διευθυντής ΚΕΚ.

Συντονίζει ο Σπύρος Ιγνατιάδης Γεν. Διευθυντής ΣΕΒΕ – Συνδέσμου Εξαγωγέων

Μοιραστείτε το:
Tagged