Ολυμπιακός – «Μη σταματάς να βοηθάς»: Συγκέντρωση τροφίμων στην Ιστορική Λέσχη και στο Ρέντη!

Αθλητισμός

Η φιλανθρωπική δράση του Ολυμπιακού «Μη σταματάς να βοηθάς» συμπληρώνει φέτος πέντε χρόνια αδιάκοπης βοήθειας!

Με σύνθημα: «Μην σταματάς να βοηθάς» ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. καλούν τον κόσμο σε συλλογή τροφίμων το Σαββατοκύριακο (20-21/4)!

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης των Ερυθρόλευκων «Μη σταματάς να βοηθάς», που φέτος συμπληρώνει 5 χρόνια συνεχούς προσφοράς και στήριξης στην κοινωνία, το προσεχές Σαββατοκύριακο (20-21/4), θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα διατεθούν σε κοινωφελή ιδρύματα του Πειραιά τις ημέρες των εορτών του Πάσχα.

Η διαδικασία συγκομιδής των αγαθών που θα προσφερθούν για να στηριχθούν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, θα πραγματοποιείται στη Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας και στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Αναλυτικά τα σημεία συγκέντρωσης τροφίμων:

Σάββατο 20/4 και Κυριακή 21/4

  • Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού-Μαρίνα Ζέας (10:00-15:00)

Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη»

  • Σάββατο 20/4: 15:00-20:00
  • Κυριακή 21/4: 13:00-18:00

Σας περιμένουμε στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας και στο «Μ. Μερκούρη», για να συνεισφέρετε στην μεγάλη προσπάθεια.

Η λίστα με τα αγαθά: Ζυμαρικά, ρύζι, γάλα εβαπορέ, λάδι, όσπρια, μαρμελάδες, αλεύρι, μπισκότα, φρυγανιές, πασχαλινά τσουρέκια, τσάι, ζάχαρη, μέλι, πελτέ, ντομάτας, δημητριακά.

Πηγή: to10.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged