Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αιγάλεω εν μέσω χιονιά́

Αιγάλεω

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου με τη συνεργασία της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Δήμου Αιγάλεω, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας.

Λειτουργούν θερμαινόμενες αίθουσες για ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον χιονιά, γίνεται μεταφορά δημοτών σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας για αιμοκάθαρση και εμβολιασμό, συνεχίζονται τα συσσίτια του Δήμου, ενώ επίσης παρέχουν βοήθεια (τρόφιμα, ρουχισμός, κλινοσκεπάσματα) σε ανήμπορους συμπολίτες.

Να σημειωθεί ότι το Πολιτιστικό́ Κέντρο ”Γιάννης Ρίτσος” θα παραμείνει ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας εφαρμόζοντας τα μέτρα προστασίας από τον covid 19.

Παρακαλούνται όσοι δημότες γνωρίζουν περιπτώσεις αστέγων ή ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας και υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσουν πρόβλημα από το κρύο να επικοινωνούν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας κ. Ηλία Μάνδρο στο τηλέφωνο 6983219502 και την Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας κα Χαρά Σαμαρά 6972362211.

Μοιραστείτε το:
Tagged