Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Προκλητικές μεθοδεύσεις της διοίκησης Παχατουρίδη για τις προσλήψεις στο Δήμο

Περιστέρι

Προκλητικές μεθοδεύσεις της διοίκησης Παχατουρίδη για τις προσλήψεις στο Δήμο

Προκλητικές μεθοδεύσεις της διοίκησης Παχατουρίδη: Προκήρυξη προσλήψεων δημοσιεύθηκε 2/12/2020 και η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών έληξε στις 3/12/2020 !!! Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της Διοίκησης Παχατουρίδη σχετικά με τη διαδικασία πρόσληψης 20 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων με 8μηνη σύμβαση.

Όπως θα δείτε στο επισυναπτόμενο έγγραφο (παρουσιάζεται στο τέλος) η διοίκηση του Δήμου έκανε στην ουσία επιλογή των εργαζόμενων που ανταποκρίνονται στα “γούστα” της αφού η διάρκεια της διαδικασίας ήταν μία (1) ημέρα !!!

  • Πόσοι πρόλαβαν να αντιληφθούν την αστραπιαία διαδικασία;
  • Πόσοι μακροχρόνια άνεργοι έμειναν εκτός πινάκων (πιθανόν και με υψηλότερα μόρια);

Μέσα σε λίγες ώρες η «φιλάνθρωπη» διοίκηση του Δήμου έδειξε τη φαρισαϊκή υποκρισία.

Συνοψίζουμε το έργο του τελευταίου τριμήνου της Διοίκησης Παχατουρίδη:

Πρόστιμα έως και 250 ευρώ σε εργαζόμενους του Δήμου που αγωνίζονται για Μέσα Ατομικής Προστασίας (από την άλλη, βαρετά βιντεάκια για την αξία της προστασίας της υγείας!!!)

Απολύσεις τηλεφωνικές με εξπρές ψεύτικες συνεδριάσεις σε 14 εργαζόμενους των βρεφονηπιακών σταθμών (από την άλλη, υποκριτικές επισκέψεις στους Β/Ν σταθμούς για δήθεν στήριξη των εργαζομένων τους!!!)

“Προσλήψεις” ειδικοτήτων με 8μηνα αι φωτογραφικές προκηρύξεις (από την άλλη, καμία διεκδίκηση θέσεων εργασίας από την κεντρική κυβέρνηση!!!)

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και των εκφραστών αυτής της πολιτικής για προσλήψεις που να ανταποκρίνονται στις λαϊκές ανάγκες και σε αυτές των κάθε λογής εργολάβων. Μόνιμη και σταθερή με πλήρη δικαιώματα για όλους.

Θα απαντήσει ποτέ δημόσια η Διοίκηση Παχατουρίδη στις καταγγελίες των πολιτών ή θα συνεχίσει την απαξίωση σε όποιον αμφισβητεί τις δάφνες της;

Δείτε το έγγραφο της προκήρυξης των προσλήψεων από το Δήμο Περιστερίου

Μοιραστείτε το:
Tagged