Κορωνοϊός: Προγραμματισμός εμβολιασμού στα ΚΕΠ Αιγάλεω

Αιγάλεω
Μοιραστείτε το:

Στα ΚΕΠ θα μπορούν να προσέρχονται οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν και πληρούν τα κριτήρια της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, προκειμένου να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους, ανάλογα με τα ηλικιακά όρια, στα αντίστοιχα διαστήματα που θέτει η Επιτροπή.

Κάθε πολίτης διατηρεί τη δυνατότητα να λαμβάνει αναλυτική πληροφόρηση και να διαχειρίζεται μόνος του την διαδικασία συνεδρίας εμβολιασμού μέσω της ιστοσελίδας https://emvolio.gov.gr

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα τους και να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ. Η διαδικασία γίνεται και μέσω εκπροσώπου, με υπεύθυνη δήλωση του, που θα πρέπει να γνωρίζει τα στοιχεία του προσώπου που πρόκειται να εμβολιαστεί.

Αποκλειστικά και μόνο για τη συγκεκριμένη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξυπηρετούνται χωρίς ραντεβού στα ΚΕΠ.

Επισημαίνεται ότι η πλατφόρμα διαχείρισης και επιβεβαίωση συνεδρίας εμβολιασμού παρέχει δυνατότητα αλλαγής η ακύρωση του ραντεβού του εξυπηρετούμενού πολίτη μία φορά μόνο. Σε περίπτωση ακύρωσης, ο πολίτης δεν θα έχει τη δυνατότητα για επαναπρογραμματισμό για τις επόμενες 30 ημέρες. Η ενεργή ακύρωση του ραντεβού μπορεί να γίνει έως και τρεις ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού για τα ΚΕΠ παραμένει 7:30 με 15:00, από Δευτέρα και Παρασκευή.

Μοιραστείτε το:
Tagged