Η «ευγενής» άποψη ενός αριστερού εκατομμυριούχου πολιτικού για το Παυλάρα

Πολιτικοί

Κάλυψη στις αθλιότητες Πολάκη και από Παπαδημούλη

«Ο Πολάκης στην ουσία της τοποθέτησής του έχει δίκιο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Πλήρη κάλυψη στις αθλιότητες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο παρείχε ο Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος μετά τον πρωθυπουργό ύψωσε και ο ίδιος «ασπίδα» προστασίας στον… αψύ Σφακιανό.

«Ο Πολάκης στην ουσία της τοποθέτησής του έχει δίκιο ,από εκεί και πέρα λόγω του στιλ του, της καταγωγής του κτλ κάπου χάνει το δίκιο του» είπε ο κ. Παπαδημούλης προσθέτοντας .  «Δεν πετώ όμως τον Πολάκη στα σκυλιά, ούτε τον δυιλίζω για να καταπιώ τον Αδωνι Γεωργιάδη».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο News 24/7, τάχθηκε  επίσης υπέρ του πρωθυπουργού στην ενέργειά του να καλύψει πλήρως τον υπουργό του αλλά και στην επιλογή του να μετατρέψει μία πιθανή πρόταση δυσπιστίας προς το πρόσωπο του κ. Πολάκη σε διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο κ. Παπαδημούλης αντί καταδικάσει χωρίς αστερίσκους τη στάση του κ. Πολάκη, έφτασε στο σημείο να τονίσει ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση επιχειρείται δολοφονία χαρακτήρα.

Να θυμίσουμε ότι ο κος Παπαδημούλης ήταν λάβρος κάποτε για την μη παροχή προστασίας από το κράτος της κας Κούνεβα, ενώ πριν λίγο καιρό υπερασπίστηκε τον Μαδούρο και στράφηκε εναντίον του λαού της Βενεζουέλας που λιμοκτονεί. Νέα αριστερά ήθη από ένα εκατομμυριούχο αριστερό αγωνιστή που δεν θέλει να αφήσει τις Βρυξέλλες. Πως λέει ο λαός; «Έμαθε η γριά στα σύκα και θέλει να φάει και τα συκόφυλα»…

Πηγή: in.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged