Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης «Συζητήσεις που κάνουν τη διαφορά» του «Άρηξις»

Aγία Βαρβάρα
Μοιραστείτε το:

«Συζητήσεις που κάνουν τη διαφορά» ήταν ο τίτλος της πρόσκλησης, αλλά και το αποτέλεσμα της εκδήλωσης που διοργανώθηκε από το Δήμο Αγίας Βαρβάρας και το Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Άρηξις» την Τρίτη  το βράδυ στο χώρο του Ωδείου.

Στη εκδήλωση – συζήτηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Φράγκου, οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής κ. Χρήστος Βασιλείου, και Παιδιού κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑΒ κ. Αλεξάνδρα Φέγγη, ο Πρόεδρος και εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων, εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων και  φορέων υγείας, γονείς, εκπαιδευτικοί και στελέχη κοινωνικών υπηρεσιών.

Τα ειδικευμένα και έμπειρα στελέχη πρόληψης του Κέντρου «Άρηξις» κ. Πηνελόπη Λυμπέρη και Κυπαρισσία Πρωτοψάλτη, με μια διαδραστική και συμμετοχική συζήτηση έδωσαν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν, να διερωτηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις για τις εξαρτήσεις και όλες τις σύγχρονες μορφές τους και  για τους παράγοντες που συμβάλλουν στην υιοθέτηση εξαρτητικών συμπεριφορών

Τέλος μίλησαν για  τα αποτελέσματα των πρόσφατων ερευνών και  παρουσίασαν τις δράσεις που αναπτύσσει και τα προγράμματα που υλοποιεί το Κέντρο Πρόληψης στα παιδιά, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και σε άλλες κοινωνικές ομάδες.

Μοιραστείτε το:
Tagged