Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας: Αν και υποστελεχωμένος ο Δήμος λειτουργεί με την αυταπάρνηση των εργαζόμενών του

Aγία Βαρβάρα
Μοιραστείτε το:

Χθες 17/3/2020, δημοσιεύτηκε δελτίο τύπου της παράταξης ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ, το οποίο καταγγέλλει τη δημοτική αρχή ότι έστειλε πρόσκληση στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής για συνεδρίαση δήθεν δέκα (10) λεπτά πριν την έναρξή της.

Προτείνουμε στον κ. Γιάγκα, να αφήσει τις καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις ηλεκτρονικές εφημερίδες και να ενημερώσει το μέλος της παράταξής του που συμμετέχει στην Οικονομική Επιτροπή ότι πρέπει να επανελέγξει τα e-mail του, διότι η πρόσκληση για την κατεπείγουσα και δια περιφοράς συνεδρίαση της επιτροπής, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης του κορωνοϊού, του εστάλη από το Δήμο την ημέρα της συνεδρίασης, στις 14.14μμ.

Αυτό που παρουσιάζει ο κ. Γιάγκας, είναι (όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που έχει δώσει προς δημοσίευση), ορθή επανάληψη της πρόσκλησης η οποία εστάλη στις 14.47μμ (λόγω συμπλήρωσης του αριθμού πρωτοκόλλου).

Η πρόσκληση, λοιπόν, γνωστοποιήθηκε στα μέλη της επιτροπής:

1) και σύμφωνα με το νόμο, εντός της ημέρας της συνεδρίασης

2) και όχι όπως αναφέρει ο κ. Γιάγκας ψευδώς δέκα (10), αλλά πενήντα (50) λεπτά πριν τη συνεδρίαση. Μάλιστα τα μέλη είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέχρι και τριάντα (30) λεπτά ΜΕΤΑ την έναρξη της συνεδρίασης, δηλαδή, έως τις 15.30μμ. (Χωρίς να έχουν φυσική παρουσία).

Ας αντιληφθεί ο κ. Γιάγκας τι συμβαίνει γύρω του, ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί, ο Δήμος μας είναι υποστελεχωμένος (άδειες, ασθένειες κλπ) και ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τους ελάχιστους εναπομείναντες υπαλλήλους, να ετοιμάσουν τις εισηγήσεις και να προλάβουν το χρόνο που τρέχει αδυσώπητα ώστε να μπορέσει ο δήμος και η υπηρεσία καθαριότητας μέσω των προσλήψεων που ευτυχώς ψηφίστηκαν, στην παραπάνω συνεδρίαση από τα υπόλοιπα μέλη που συμμετείχαν, να πάρει μία βαθιά ανάσα και να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κρίση.

Μοιραστείτε το:
Tagged