Ασυμβίβαστο Ίλιον: Φτάνει πια η κοροϊδία! Μέτρα στήριξης στην τοπική κοινωνία!

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Η κούραση, ο κίνδυνος λουκέτου και ανεργίας, η έλλειψη δημοκρατικών δικαιωμάτων και η εκτόξευσητων διασωληνώσεων είναι τα αποτελέσματα μετά από ένα χρόνο πανδημίας, με αποκλειστική υπεύθυνη τη σημερινή κυβέρνηση.Παράλληλα, αδιαφάνεια και δυσοσμία παντού!

Οι οσμές αδιαφάνειας, αυταρχισμού και εμπαιγμού δεν περιορίζονται όμως στα πλαίσια του «επιτελικού κράτους». Διαπερνούν τη λειτουργία, διαχείριση και πρακτική και των «επιτελικών δήμων». Στο Δήμο μας:

  • 000 € διανεμήθηκαν σε κάποιους πολιτιστικούς συλλόγους,ότανπαρευρίσκονταν στην ψηφοφορία 2 δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης Ζενέτου, που είναι ταυτόχρονα Πρόεδρος και Γραμματέας Πολιτιστικού Συλλόγου που επιχορηγήθηκε!
  • Πόσο δίκαιο είναι να ανακοινώνονται 5 προσλήψεις fast-track 8μηνης διάρκειας επιστημονικού προσωπικού και να φαίνεται ότι προσλαμβάνονται ημέτεροι;
  • Πόσο ηθικό είναι να αρνείται η Δημ.Αρχήα) να συζητήσει αίτημα εργαζομένων του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΦΑΕΘΩΝ για κρούσματα εκφοβισμού και αδιαφάνειας; β) να αποδεχθεί το αίτημα 61 εργαζομένων στους βρεφονηπιακούςσταθμούςότι καλύπτουν μόνιμες και διαρκείς ανάγκες;

Φτάνει η επικοινωνιακή προβολή! – Μέτρα στήριξης της τοπικής κοινωνίας τώρα!

  1. Διαγραφή Ανταποδοτικών τελών για τις επιχειρήσεις που έκλεισαν με κρατική εντολή. Για τις πληττόμενες επιχειρήσεις, αναλογικά, με βάση τις περιοδικές δηλώσεις τους.
  2. Αναστολή βεβαιωμένων οφειλών φυσικών προσώπων που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας και διαγραφή οφειλών για όσους έχασαν τη δουλειά τους από 22/03/2020και μετά, με βάση το ΦΕΚ 986/20.
  3. Αύξηση των ανταποδοτικών τελών σε SuperMarkets, τράπεζες, εταιρείες τηλεπικοινωνίας και απόδοσή τους σε όσες οικογενειακές επιχειρήσειςυπάρξουν κρούσματα και δεν θα είναι δυνατή η λειτουργία τους, λόγω έλλειψης προσωπικού.
  4. Άμεση πρόσληψη σχολικών καθαριστριών με βάση το ΦΕΚ 161/Α/22.08.2020.
  5. Μεταφορά των ευπαθών ομάδων και των ηλικιωμένων στα εμβολιαστικά κέντρα
Μοιραστείτε το:
Tagged