ΑΣΔΑ: Διαδικτυακές συνοδευτικές δράσεις και διανομή τροφίμων με το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

ΑΣΔΑ Ίλιον

Πρόγραμμα καταπολέμησης φτώχιας (ΤΕΒΑ) με μεταξωτές κορδέλες για επιδέξιους κ@λους, χρηματοδοτούμενο από τα ευρωπαϊκά κοινωνικά ταμεία, υλοποιεί ο ΑΣΔΑ. Είναι κι αυτό μία μορφή ανάπτυξης. Συτό που απομένει είναι να δούμε ποιός θα αναλάβει, με ιδιαίτερα ικανοποιητική αμοιβή πάντα, -όπως άλλωστε συμβαίνει στα προγράμματα αυτού του είδους-, τα θεατρικά – πολιτιστικά εργαστήρια, που προβλέπονται για τους «πτωχούς» κι αν αυτοί θα έχουν την ανάλογη εμπειρία…

Για δηλώσεις συμμετοχής, μπείτε στην ιστοσελίδα του ΑΣΔΑ κάνοντας κλικ εδώ...

Διαβάστε στην συνέχεια την σχετική ανακοίνωση του ΑΣΔΑ, όπως και την ανακοίνωση του Δήμου Ιλίου για την διανομή τροφίμων, από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ στους δικαιούχους δημότες του…

Η ανακοίνωση του ΑΣΔΑ για τις συνοδευτικές δράσεις του ΤΕΒΑ

Στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Δράσεων του Ε.Π. Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ 2018-2019, θα παρασχεθούν σε ωφελούμενα μέλη οικογενειών συνοδευτικές υποστηρικτικές υπηρεσίες με τη συνδρομή κοινωνικών επιστημόνων και συνεργατών στους Δήμους – Εταίρους της Σύμπραξής μας. 

Σεβόμενοι, ωστόσο, τη δημόσια υγεία των συνανθρώπων μας θα προσαρμόσουμε πολλές από τις συνοδευτικές μας δράσεις στα νέα μέτρα προφύλαξης και θα υλοποιήσουμε τα θεατρικά – πολιτιστικά εργαστήρια διαδικτυακά μέσα από μια ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία θα έχουν πρόσβαση οι ωφελούμενοι.

Αντίστοιχες διαδικτυακές δράσεις θα παρασχεθούν από γυμναστή και από διατροφολόγο σε ενήλικες ωφελούμενους της Σύμπραξης.

Η ανακοίνωση τοιυ Δήμου Ιλίου για την Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι την Πέμπτη 15.10.2020 και την Παρασκευή 16.10.2020, ώρες 08:30 έως 14:00, θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου (Αίαντος 59), στο πλαίσιο εφαρμογής του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA).

Η διανομή θα υλοποιηθεί με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ, οι οποίοι για την παραλαβή των προϊόντων χρειάζεται να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα, τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης – A.M.K.A. και καρότσι μεταφοράς.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει την ημέρα διανομής, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να διαθέτει εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Προς αποφυγή συνωστισμού, οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται κατά την αναγραφόμενη ώρα στο γραπτό μήνυμα που τους έχει αποσταλεί στον αριθμό κινητού τηλεφώνου, τον οποίο έχουν δηλώσει.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου και συγκεκριμένα στην κυρία Φωτεινή Αβραμοπούλου στο 2132030018, Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 08:00 – 15:00.

Ο Δήμαρχος Ιλίου

Νίκος Ζενέτος

Μοιραστείτε το:
Tagged