Ανοιχτοί Ορίζοντες Περιστερίου: Κάτω τα χέρια από το Κέντρο Υγείας Ιεροθέου

Περιστέρι

Το Περιστέρι βγαίνει πληγωμένο από την κρίση του κορωναϊού.

Η μεγαλούπολη της Δυτικής Αθήνας φαίνεται να χάνει το Κ.Υ. Ιεροθέου-πρώην ΙΚΑ που εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους των περιοχών Ιερόθεος, Ανθούπολη, Χρυσούπολη, Κηπούπολη και σήμερα λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο.

Μετά την αποδυνάμωσή του κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, τις απολύσεις γιατρών, την κατάργηση εργαστηρίων φαίνεται να δέχεται το τελειωτικό χτύπημα από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και να μεταφέρονται οι υπηρεσίες του σε γειτονικό δήμο, σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου Πετρούπολης.

Ζητάμε απο την κυβέρνηση να σταματήσει να αντιμετωπίζει τους Περιστεριώτες σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας, να στηρίξει το Κ.Υ Ιεροθέου με υγειονομικό προσωπικό και απο τη διοίκηση του Δήμου Περιστερίου να ορθώσει το ανάστημά της και να πεί ΟΧΙ στο έγκλημα που συντελείται απέναντι στην υγεία χιλιάδων συνδημοτών μας.

Οι κάτοικοι του Περιστερίου δεν θα επιτρέψουν μέσα στις δύσκολες συνθήκες πανδημίας που βιώνουν την περαιτέρω υποβάθμιση της ζωής και της υγείας τους, από μια κυβέρνηση που τους υποτιμά και τους θεωρεί ικανούς μόνο για …”ψυκτικούς”.

Για τους Ανοιχτούς Ορίζοντες

Ο επικεφαλής

Θανάσης Καποτάς

Μοιραστείτε το:
Tagged