Άνθρωπος αγράμματος… ξύλο απελέκητο…!

Άρθρα Πολιτικοί
Μοιραστείτε το:

Αλ. Τριανταφυλλίδης: «Στημένο το εκλογικό αποτέλεσμα του 2019»!!!

Με θεωρίες συνωμοσίας διανθισμένες από ντοκιμαντέρ και ταινίες και συμπεράσματα που χρειάζονται άλματα λογικής επιχείρησε να εξηγήσει την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ το 2019, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Μιλώντας σε εκδήλωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με θέμα «Δημοκρατία και Δικαιώματα: Η επόμενη μέρα της πανδημίας» και κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για τον ρόλο των ΜΜΕ στην εκλογική διαδικασία, ο κ. Τριανταφυλλίδης έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το πώς δημιουργήθηκε ένα μεγάλο ποσοστό αποχής και με ποιον τρόπο αυτό ευνόησε τη Νέα Δημοκρατία.

Οι αναφορές του περιείχαν Cabridge Analytica, εκλογές στην Αϊτή, Ομάδα Αλήθειας και τρολ αλλά και Στιβ Μπάνον και Ντόναλντ Τραμπ. Οπως είπε, μάλιστα, «έτσι στήνονται οι εκλογές […] για να είμαστε υποψιασμένοι».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι στις εκλογές του 2019, ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας δεν πήγαν να ψηφίσουν στις εκλογές και καθόρισαν το αποτέλεσμα.

«Δεν θα πω αυτό που είπε ο Άρης ο Καζάκος ότι γνώριζαν και ότι οι εργοδότες έλεγαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη “τι θα πει μισθός και τι θα πει οκτάωρο. Λαυρεωτικά. Τόσο παλιά”. Και ο Μητσοτάκης τους είπε πει ότι όλα αυτά θα ισοπεδωθούν. Το γνώριζαν. Ολα αυτά λοιπόν που απείχαν, άκουσαν «φύγε ΣΥΡΙΖΑ, φύγε Τσίπρα», «Όλοι το ίδιο είναι», «Κάνατε το όχι ναι στο δημοψήφισμα».

«Γιατί; Για να δρέψουμε τους καρπούς. Γιατί έπρεπε να δικαιωθεί η δήθεν αριστερή μαξιμαλιστική αντίληψη. Που αφαιρεί τους συνομιλητές της εξουσίας. Παγκόσμιους και κρατάει μόνο αυτό για να πει τι; Γιατί όσοι δεν ψηφίζουν μετράνε διπλά για αυτό που μένει και παίρνει τελικά 40%.», κατέληξε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged