Βιαστής παιδιών σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του και ζούσε για 15χρόνια με άλλο όνομα – αποκαλύφθηκε, αφού οι (νέοι) γείτονες βρήκαν το πτώμα του

Πολιτισμοί
Μοιραστείτε το:

Ζούσε επί 15 χρόνια με ψεύτικο όνομα. Η κρυφή ζωή του βιαστή παιδιών που σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του αποκαλύφθηκε, αφού οι γείτονες βρήκαν το πτώμα του

Ένας κατηγορούμενος για βιασμό παιδιών, για τον οποίο πίστευαν ότι είχε αυτοκτονήσει από το 2009, ζούσε μια κρυφή ζωή με ψεύτικο όνομα μέχρι που ο θάνατός του τον περασμένο μήνα αποκάλυψε το μυστικό του.

Ο Κρίστιαν Ρόμπερτ Μπάσαμ, 56 ετών, σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του αφού κατηγορήθηκε για την κακοποίηση ενός νεαρού αγοριού στην κομητεία Κίτσαπ, αφήνοντας ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο αυτοκίνητό του στη γέφυρα Tacoma Narrows στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, όπως ανέφερε το WABC-TV.

Με αυτόν τον τρόπο ξέφυγε και ξεγέλασε τις διωκτικές αρχές για 15 χρόνια, ζώντας στο Λος Άντζελες ως ένας εργάτης συντήρησης κτιρίων με το όνομα Μαρκ Κλέμενς, του οποίου το μυστικό ήρθε στο φως μόνο όταν οι γείτονες τον βρήκαν νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του.

«Πολύ σοκαριστικό», δήλωσε ο γείτονάς του, Tommy Cuellar στο ABC. «Αυτός ήταν ο επιστάτης μας. Ο τύπος που είχε τα κλειδιά των διαμερισμάτων μας. Είναι τουλάχιστον ανησυχητικό, όπως μπορείτε να φανταστείτε».

Η αστυνομία της κομητείας Κίτσαπ, της κοινότητας της Ουάσινγκτον όπου ο Μπάσαμ κατηγορήθηκε για τη φρικιαστική υπόθεση παιδικής κακοποίησης, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η αυτοψία του ιατροδικαστή επιβεβαίωσε την πραγματική ταυτότητα του Κλέμενς.

Ο άντρας κατηγορήθηκε για την υπόθεση το 2008, αλλά κατάφερε να καταβάλει εγγύηση 350.000 δολαρίων. Τον Μάρτιο του 2009, ένας μάρτυρας ανέφερε ότι τον είδε να πηδάει από τη γέφυρα της Ουάσινγκτον και οι αστυνομικοί βρήκαν αργότερα το αυτοκίνητό του και το σημείωμα αυτοκτονίας του σε κοντινή απόσταση.

Οι Αρχές αποφάνθηκαν ότι θεωρείται νεκρός, αν και το πτώμα του δεν βρέθηκε ποτέ, όπως μετέδωσε το ABC.

Δεν είναι γνωστό πώς και πότε πραγματικά εξαφανίστηκε, αλλά ξαναέχτισε τη ζωή του με το νέο του όνομα, παραμένοντας ελεύθερος μέχρι να πεθάνει πραγματικά.

«Ήταν ένας κανονικός άνθρωπος», δήλωσε ο Cuellar, ο οποίος είπε στο πρακτορείο ότι ο Μπάσαμ πρόσεχε ακόμη και τη γάτα του μερικές φορές. «Λίγο άγριος μερικές φορές, αλλά αυτή ήταν η προσωπικότητά του», πρόσθεσε ο πρώην γείτονας. «Καμία άλλη ένδειξη δεν υπήρχε ότι ήταν αυτό το πρόσωπο».

Παρά το παρελθόν του που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, οι ένοικοι δήλωσαν ότι σχεδίαζαν μια τελετή στη μνήμη του.

Πηγή: newsbeast.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged