Στην έκθεση FOOD EXPO 2024 ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας

Δήμοι
Μοιραστείτε το:

Με απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου του, ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας, θα συμμετάσχει   με δικό του ιδιαίτερο εκθεσιακό χώρο (περίπτερο έκθεσης)  στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOOD EXPO 2024», που θα πραγματοποιηθεί από τις 09 έως τις 11 Μαρτίου 2024 στο Athens Metropolitan Expo…

Στο μπερίπτερο του δήμου, θα φιλοξενηθούν 12 εταιρίες και παραγωγοί των κλάδων Τροφίμων και Οινοποιίας που ανταποκρίθηκαν στην σχετική πρόσκληση του Δήμου.

Όπως αναφέρει στην απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο:

«O Δήμος Μαρκοπούλου στηρίζοντας ενεργά την προβολή των ποιοτικών τοπικών προϊόντων της περιοχής του, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη συμμετοχή του στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOOD EXPO 2024», που θα πραγματοποιηθεί από τις 09 έως τις 11 Μαρτίου 2024 στο Athens Metropolitan Expo (εκθεσιακός χώρος στην περιοχή του Αεροδρομίου).

Η «FOOD EXPO» είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση του κλάδου τροφίμων στην Ελλάδα. Η συμμετοχή του Δήμου Μαρκοπούλου στην έκθεση θα γίνει με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

O Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας θα συμμετέχει με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και την περαιτέρω ανάδειξη των τοπικών αγροτικών (βιολογικών και μη) και άλλων ποιοτικών προϊόντων της περιοχής μας. Επίσης, η Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας στοχεύει στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα και στην ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους.»

Για να δείτε την απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου Μαρκόπουλου Μεσογαίας κάντε κλικ εδώ…            

Μοιραστείτε το:
Tagged