Με αυτεπιστασία, και πυρετώδεις ρυθμούς, συνεργεία του Δήμου Λαυρεωτικής ασφαλτοστρώνουν την είσοδο της πόλης του Λαυρίου

Δήμοι
Μοιραστείτε το:

Με «πυρετώδεις» ρυθμούς πραγματοποιούνται από τα συνεργεία του Δήμου οι εργασίες διαμόρφωσης του οδοστρώματος στον στρογγυλό κόμβο και τους άξονες του πριν την είσοδο στην πόλη του Λαυρίου.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, ξεκίνησαν οι προεργασίες για την ασφαλτόστρωση με το φρεζάρισμα επί του οδοστρώματος (το ξύσιμο της παλιάς ασφάλτου), ενώ από το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιούνται εργασίες επίστρωσης της ασφάλτου ώστε να ακολουθήσουν οι απαραίτητες εργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο οποίος εποπτεύει το έργο, δήλωσε σχετικά:

«Η ολοκλήρωση της κατασκευής του έργου στον στρογγυλό κόμβο εξασφαλίζει την εύκολη και ασφαλή προσβασιμότητα στην πόλη του Λαυρίου οδηγών και πεζών, κατοίκων και επισκεπτών και ιδιαίτερα των μαθητών σχολείων από τις παρακείμενες περιοχές.

Η προσπάθειά μας για την βελτίωση των υποδομών συνεχίζεται καθημερινά, τα έργα για την αποκατάσταση και βελτίωση του οδικού δικτύου συνεχίζονται πυρετωδώς σε όλο το Δήμο βελτιώνοντας σταδιακά την καθημερινότητα των πολιτών.»

Μοιραστείτε το:
Tagged