Κυρ. Πιερρακάκης: Ανοιχτός διάλογος ιδεών και πολιτικών – Θεματικές Συζητήσεις στην Α’ Αθηνών. Πρόσκληση!!!

Πολιτικοί
Μοιραστείτε το:

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε ένας κύκλος τεσσάρων ετών στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Παραδώσαμε τη διοίκηση του υπουργείου στον Σωκράτη Κάτσικα, έναν εξαιρετικό επιστήμονα, διαπρεπή πανεπιστημιακό και άριστο γνώστη του χαρτοφυλακίου που παραλαμβάνει. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω ξανά όλα τα στελέχη του Υπουργείου για την άριστη συνεργασία, και φυσικά, τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Το έργο μας φέρει ξεκάθαρα την υπογραφή του. Το gov.gr, η οργάνωση του εμβολιασμού, η μετάβαση στο 5G, η απλούστευση διαδικασιών και οι διασυνδέσεις μητρώων είναι έργα που πέρασαν στην καθημερινότητα όλων των πολιτών και δημιούργησαν προστιθέμενη αξία για όλους – και ιδίως για τους πιο αδύναμους.

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου οι πολίτες επιβράβευσαν την πρόοδο της χώρας την τελευταία τετραετία δίνοντας ηχηρό μήνυμα στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο, οι προκλήσεις που μας περιμένουν είναι ακόμα πολλές και θέλουμε όλους τους πολίτες στο πλευρό μας για να χαράξουμε μαζί την πορεία μιας καλύτερης Ελλάδας.

 Για τον λόγο αυτό, τις επόμενες ημέρες οργανώνουμε μια σειρά από θεματικές συζητήσεις στα 7 Δημοτικά Διαμερίσματα της Α’ Αθηνών. Μαζί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας των Πολιτών θα συζητήσουμε για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, την επιχειρηματικότητα στην ψηφιακή εποχή, τον πολιτισμό, την καλύτερη προσβασιμότητα στην πόλη, τον αθλητισμό, το ψηφιακό ΕΣΥ και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Σας προσκαλούμε όλες και όλους σε αυτόν τον ανοιχτό διάλογο ιδεών και πολιτικών που θα κάνουν την Αθήνα πιο ανθρώπινη και θα οδηγήσουν την Ελλάδα σταθερά, τολμηρά, μπροστά!

Κυριάκος Πιερρακάκης

Τις επόμενες ημέρες οργανώνουμε 7 θεματικές συζητήσεις στα 7 Δημοτικά Διαμερίσματα της Α’ Αθηνών. Μαζί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας των Πολιτών, θα συζητήσουμε με τους πολίτες ιδέες και πολιτικές για μια πιο ανθρώπινη πόλη σε μια καλύτερη Ελλάδα! Σας περιμένουμε!

Μοιραστείτε το:
Tagged