Κόμβος Κηφισού – Παραλιακής: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγο εργασιών στις γέφυρες του Α.Κ. Λ. Κηφισού & Λ. Ποσειδώνος

Κοινωνία
Μοιραστείτε το:

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ. και στις γέφυρες του Α.Κ. Λ. Κηφισού & Λ. Ποσειδώνος…

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας,  θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ. και στις γέφυρες του Α.Κ. Λ. Κηφισού & Λ. Ποσειδώνος, λόγο εργασιών στις γέφυρες, από κατά τις πρώτες πρωινές ώρες (01:00 -05:00) καθημερινώς από 6 έως 8 Φεβρουαρίου. Από την Ελληνική Αστυνομία  ζητείτε  οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης και θέσης σε λειτουργία «Συστήματος ενόργανης παρακολούθησης δομικής ακεραιότητας σε πραγματικό χρόνο  (RTSHM)» στις γέφυρες του Α.Κ. Λ. Κηφισού & Λ. Ποσειδώνος, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο κάτωθι οδικό δίκτυο του περιβάλλοντος χώρου του Σ.Ε.Φ., στην έξοδο της Λ. Ποσειδώνος (ρεύμα προς Γλυφάδα) για Λαμία και στην έξοδο Λ. Κηφισού (ρεύμα προς Πειραιά) για Πειραιά, ως εξής:

Στο δεξιό τμήμα της ανώνυμης οδού που συνδέει τον πίσω χώρο στάθμευσης στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ με τον κυκλικό κόμβο «Λίμνης» Σ.Ε.Φ την 6-2-2024 και  κατά τις ώρες 00:01΄έως 05:00’.

Στο αριστερό τμήμα της ανώνυμης οδού από τον κυκλικό κόμβο «Λίμνης» Σ.Ε.Φ προς την υπόγεια γέφυρα για την Εθνάρχου Μακαρίου, την 7-2-2024 και κατά τις ώρες 00:01΄έως 05:00΄.

Στο αριστερό τμήμα της ανώνυμης οδού από την υπόγεια γέφυρα στο ύψος της Λ. Ποσειδώνος προς τον κυκλικό κόμβο «Λίμνης» Σ.Ε.Φ, την 8-2-2024, και κατά τις ώρες 00:01΄έως 05:00΄.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις  εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή: Efhmeris.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged