Δημοσίευμα της «Εστίας» εμπλέκει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την Μαρέβα Μητσοτάκη και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Ράπτη – Σφοδρές αντιδράσεις…

Πολιτικοί
Μοιραστείτε το:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Το περιβάλλον του διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα της «Εστίας» – Θα προβεί σε νομικές ενέργειες

————–

Σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» εμπλέκει τον μεγαλοεπιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, την σύζυγο του πρωθυπουργού κα Μαρέβα Μητσοτάκη και τον διαχειριστή  της ιστοσελίδας iefimerida.gr δημοσιογράφο  Χρήστο Ράπτη.

«Ο εκδότης της εφημερίδας «Εστία», Μανώλης Κοττάκης κατηγορείται ότι  στο σημερινό Κυριακάτικο πρωτοσέλιδο δήθεν «ρεπορτάζ» του, αποκύημα της φαντασίας του, με τίτλο «Τό μήνυμα τῆς Μαρέβας στόν κ. Μαρινάκη: «Νά τά βροῦμε, ἄκου τούς Ὑπουργούς!», εμπλέκει τους προαναφερθέντες χωρίς  αυτό να αντικατροπίζει την αλήθεια των πραγμάτων, αλλά  αναφέροντας παντελώς ψευδή στοιχεία…

Μετά άλλων στο συγκεκριμένο «φανταστικό ρεπορτάζ», σύμφωνα με τους θιγόμενους, ο εκδότης της Εστίας, ισχυρίζεται ότι, στους συνδαιτημόνες που υπήρξαν σ3ε κοινωνική εκδήλωση στην οικία του Ευάγγελου Μαρινάκη, δήθεν ο επιχειρηματίας δήθεν επέδειξε σε αρκετούς από αυτούς κάποια sms τα οποία, –υποτίθεται, κατά τους αντιδρώντες στο δημοσίευμα-, του έστειλε η σύζυγος του πρωθυπουργού, κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Οι σφοδρές αντιδράσεις τον εμπλεκόμενων και του κυβερνητικού εκπροσώπου

Βαγγέλης Μαρινάκης: Το περιβάλλον του διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα της «Εστίας» – Θα προβεί σε νομικές ενέργειες

Διαψεύδει κατηγορηματικά το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη το δημοσίευμα της Εστίας που κάνει λόγο για sms της συζύγου του πρωθυπουργού προς τον επιχειρηματία.

Όπως αναφέρει το Mega Tv και όπως μεταδόθηκε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού «Σύμφωνα με πληροφορίες από του περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα της «Εστίας» το οποίο θεωρεί προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δηλώνει κατηγορηματικά πως τέτοιο μήνυμα ούτε εστάλη ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Μαρινάκης θα προβεί στις νομικές ενέργειες αύριο».

Το δημοσίευμα της Εστίας διέψευσε κατηγορηματικά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. 

Π. Μαρινάκης για «Εστία»: Υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας – Χυδαιότητα να στοχοποιηθεί η Μ. Γκραμπόφσκι

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κάνοντας λόγο για δημοσίευμα «γεμάτο αισχρά ψεύδη» και «υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας» που δε διστάζουν να στοχοποιήσουν τη σύζυγο του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της Εστίας αναφέρει ότι υπήρξε sms της Μαρέβας Γκραμπόφσκι προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με το οποίο του ζητούσε «να τα βρούμε, άκου τους υπουργούς».

Στην ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει: «Για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας. Η εφημερίδα «Εστία» δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη:

«Για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας. Η εφημερίδα «Εστία» δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη.

Όπως προκύπτει και από την επίσημη διάψευση του εκδότη του iefimerida.gr κ. Χρήστου Ράπτη, τα όσα αναφέρονται στο σημερινό φύλλο της «Εστίας» είναι υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας.

Έχοντας εξαντλήσει, πλέον, κάθε μέθοδο που έχουν επιστρατεύσει, τώρα στρέφονται, για μία ακόμη φορά, κατά της συζύγου του Πρωθυπουργού, ελπίζοντας ότι θα πετύχουν τον στόχο τους – που δεν είναι άλλος από το να ρίξουν τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ξεχνούν ότι και στο παρελθόν είχαν επιχειρήσει το ίδιο, αλλά στο τέλος η αλήθεια έλαμψε. Λησμονούν ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αμετανόητοι, επιμένουν στη λάσπη, στη συκοφαντία και μάλιστα δεν διστάζουν να ακολουθήσουν και πάλι την πιο ανήθικη τακτική που είναι η στοχοποίηση συζύγων και οικογενειών.

Δυστυχώς για εκείνους και για όσους κρύβονται από πίσω τους, το μόνο θύμα και σε αυτή την απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, είναι η προσωπική αξιοπιστία τους. Ας μην συζητήσουμε για την δημοσιογραφική δεοντολογία. Αυτή, την έχουν ήδη διαγράψει από την προσωπική τους ατζέντα».

Το δημοσίευμα της «Εστίας» διαψεύδει και ο εκδότης του iefimerida.gr Χρήστος Ράπτης. 

Χ. Ράπτης: Χυδαία ψεύδη από το δημοσίευμα της «Εστίας»

Αιχμηρή απάντηση δίνει στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» ο εκδότης του iefimerida.gr κ. Χρήστος Ράπτης τονίζοντας ότι ο κ. Κοττάκης «διέπραξε μια πολιτική και δημοσιογραφική αθλιότητα». Αφορμή στάθηκε το σημερινό (31/03) πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», το οποίο ισχυρίζεται ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, απέστειλε μήνυμα στον επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη εμπλέκοντας και τον κ.  Χρήστο Ράπτη, εκδότη της ιστοσελίδας iefimerida.

Η δήλωση του Χρήστου Ράπτη στο iefimerida.gr

«Με αφορμή σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» που τον εμπλέκει προσωπικά, ο εκδότης του iefimerida.gr κ. Χρήστος Ράπτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο εκδότης της εφημερίδας «Εστία», Μανώλης Κοττάκης διέπραξε σήμερα, μια πολιτική και δημοσιογραφική αθλιότητα.

Σε ένα πρωτοσέλιδο δήθεν «ρεπορτάζ», αποκύημα της φαντασίας του, με τίτλο «Τό μήνυμα τῆς Μαρέβας στόν κ. Μαρινάκη: «Νά τά βροῦμε, ἄκου τούς Ὑπουργούς!», φτάνει στο σημείο να με εμπλέκει προσωπικά και να θίγει την υπόληψή μου.

Ισχυρίζεται ότι, ευρισκόμενος μαζί με άλλους συνδαιτημόνες στην οικία του Ευάγγελου Μαρινάκη, δήθεν ο επιχειρηματίας επέδειξε σε μένα και σε άλλους κάποια sms τα οποία – υποτίθεται – του έστειλε η σύζυγος του πρωθυπουργού, κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Είναι χυδαίο ψεύδος.

Πρόκειται για υπαγορευμένη αθλιότητα, εντασσόμενη σε πολιτικές σκοπιμότητες, τις οποίες εξυπηρετεί ο κ. Κοττάκης.

Για τον λόγο αυτό, δηλώνω ότι θα προσφύγω σε ποινικά και αστικά δικαστήρια, προκειμένου να προφυλάξω την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου από τις αθλιότητες και τα ψεύδη του κ. Κοττάκη».

Πηγή: liberal.gr, iefimerida.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged