Δήμος Βριλησσίων: Πρώτο βήμα εκσυγχρονισμού του στόλου καθαριότητας

Δήμοι
Μοιραστείτε το:

Ένα νέο  σύγχρονο φορτηγό με ανυψωτικό μηχανισμό, το οποίο έχει τη δυνατότητα μεταφοράς απορριμματοκιβωτίων προχώρησε ο Δήμος Βριλησσίων.

Μαζί με το όχημα παρελήφθη και κοντέινερ-απορριμματοκιβώτιο χωρητικότητας 30 κυβικών μέτρων. Πρόκειται για το πρώτο βήμα εκσυγχρονισμού του στόλου οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας, όπως σημειώνει.

Το νέο τριαξονικό φορτηγό θα συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική μεταφορά κλαδεμάτων, αποβλήτων εκσκαφών και άλλων ογκώδων αντικειμένων που απαιτούν μεγαλύτερη χωρητικότητα, προσφέροντας ταυτόχρονα οικονομίες κλίμακας στην λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Με την αυξημένη χωρητικότητα του απορριματοκιβωτίου θα μειωθεί και ο αριθμός των δρομολογίων εξοικονομώντας πολύτιμους πόρους, ενώ ενισχύεται σημαντικά η δυνατότητα αποτελεσματικής διαχείρισης του συνόλου των απορριμμάτων στην πόλη.

«Είναι μια νέα προσπάθεια εκσυγχρονισμού ενός απαρχαιωμένου στόλου. Εκσυγχρονίζουμε τον στόλο των απορριμματοφόρων μας, εκσυγχρονίζουμε την πόλη μας», ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την παραλαβή ο δήμαρχος Γιάννης Πισιμίσης.

Μοιραστείτε το:
Tagged