Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας: Βελτίωση του δημοτικού οδικού δικτύου της πόλης με αποκατάσταση των φθορών (Λακούβες, κλπ)

Δήμοι
Μοιραστείτε το:

Εκτενής Δράση Αποκατάστασης στις Λακκούβες από το Τεχνικό Συνεργείο Άμεσης Επέμβασης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Οι λακκούβες στην πόλη είναι αναρίθμητες, καταπονούν τα οχήματα και ενίοτε μπορεί να αποτελέσουν αιτία πρόκλησης ατυχήματος.

Για το θέμα  αυτό, η νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Τομπούλογλου ανακοίνωσε τα εξής:

«Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αρχής γενομένης από σήμερα Πέμπτη 11.01.2024, οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας θα προβαίνουν σε δράσεις «επούλωσης» των εγκάρσιων τομών, για τη σταδιακή βελτίωση του οδικού δικτύου.

Η αρχή έγινε, με αρκετές και πολύ επικίνδυνες λακκούβες να είναι πλέον αποκατεστημένες, τόσο στη Νέα Χαλκηδόνα, όσο και στη Νέα Φιλαδέλφεια, με έμφαση στην περιοχή Απομάχων.

Σύντομα, με συστηματική προσπάθεια, η εικόνα των δρόμων της πόλης μας θα είναι πολύ διαφορετική και οι μετακινήσεις μας θα γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια, κάτι που αποτελεί προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής της Συμπαράταξης και άμεσα ξεκίνησε να υλοποιείται.

Τις εργασίες αποκατάστασης στις λακκούβες που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του Τεχνικού Συνεργείου Άμεσης Επέμβασης του Δήμου επέβλεπαν ο Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου και η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευτυχία Παπαλουκά, ενώ στην περιοχή Απομάχων την καταγραφή και προταιρεοποίηση των προβληματικών σημείων ανέλαβαν ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος περιοχών Απομάχων-Αγίας Μαρίνας & Αθλητισμού Ηλίας Επιτρόπου και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ψηφιακού Μετασχηματισμού-ψηφιοποίησης Υπηρεσιών του Δήμου και παρακολούθησης Υπηρεσιών Υγείας Γιώργος Κελλίδης, κάτοικοι και οι δύο της περιοχής, οι οποίοι, επίσης, παρακολούθησαν από κοντά τις εργασίες.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου και η Αντιδήμαρχος Ευτυχία Παπαλουκά ευχαρίστησαν τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας, καθώς εργάζονται έξω στους δρόμους, με αυταπάρνηση, ακόμα και με δύσκολες καιρικές συνθήκες, συμβάλλοντας καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.»

Μοιραστείτε το:
Tagged