“Trolls” ή «απεύθυνση»: «Να αναβληθούν οι εκλογές και μάλιστα επ’ αόριστον…»

Κυβέρνηση
Μοιραστείτε το:

Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να βάλουν στον «γύψο»… τις εκλογές

Αν οι στρατηγοί επιστρατεύτηκαν άρον άρον υπό τον πρωθυπουργό για να δώσουν με τα γαλόνια τους δραματικούς τόνους στις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, τα «στρατιωτάκια» του διαδικτύου που υπηρετούν πιστά το σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη ξεχυθεί στο μέτωπο και δίνουν τις πρώτες μάχες υπέρ πίστεως και κυβερνήσεως.

Η πρώτη σφαίρα ρίχτηκε χθες νωρίς- νωρίς από τον «οπλίτη» Δημήτρη Κανελλόπουλο με ένα tweet από το e- tetradio (το site που διατηρεί).

Συνέστησε λοιπόν ο δημοσιογράφος του e tetradio και της Εφημερίδας των Συντακτών πως «Το σωστό πάντως είναι πως αν η κατάσταση με την Τουρκία είναι έκρυθμη να αναβληθούν οι εκλογές επ’ αόριστον». Να ξαναδιαβάσουμε τι έγραψε; Να αναβληθούν οι εκλογές και μάλιστα επ αόριστον…

Κανονικά δεν θα έπρεπε να πάρει κανείς στα σοβαρά μια τέτοια ανάρτηση στο twitter. Όπως του έγραψε κάποιος θα μπορούσε κάλλιστα να ζητήσει να μην ξαναγίνουν ποτέ εκλογές. Δεν ζούμε όμως σε κανονικούς καιρούς και κάτι που σε άλλες περιστάσεις θα ακουγόταν σαν αστείο ή θα έμοιαζε με ένα χοντρό τρολλάρισμα για να μαζευτούν «κλικ» σήμερα ηχεί πολύ διαφορετικά.

Το e tetradio του Δ. Κανελλοπούλου δεν είναι ένα τυχαίο σάιτ. Συχνά εκφράζει θέσεις και απόψεις που είναι πολύ κοντά στη γραμμή του Μαξίμου ή τέλος πάντων είναι εξαιρετικά φιλικές προς την κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση το έκτακτο ΚΥΣΕΑ, η δραματική μορφή που επιχειρήθηκε να δοθεί και τα σενάρια που άρχισαν να ξετυλίγονται δημιούργησαν ερωτήματα. Ο κ. Νίκος Παππάς, ο στρατηγός των trolls, κάνει τις τελευταίους του κινήσεις στην σκακιέρα από την θέση που έχει. Έχει ακόμη πιστούς υπαλλήλους. Οι μόνοι που τους έμειναν είναι οι υπάλληλοι. Τις ψήφους δεν τις βρίσκουν στην κάλπη. Γι αυτό ίσως και δεν θέλουν να φτάσουμε στις εκλογές..

Πηγή: liberal.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged