Ήφαιστος Περιστερίου: Ξαφνική Αλλαγή Ηγεσίας μετά από «τριβές» για το γήπεδο

Αθλητισμός Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Παλιό άρθρο (του 2019) αλλά καλό…. Τίποτα δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα… Διαβάστε και κρίνετε μόνοι σας…

Ξαφνική αλλαγή ηγεσίας στο τρίτο τη τάξη ποδοσφαιρικό σωματείο της πόλης του Περιστερίου, τον Ήφαιστο Περιστερίου μετά την αιφνίδια για πολλούς παραίτηση του επί πέντε χρόνια Προέδρου του κου Άρη Δημοθεόδωρου, για προσωπικούς λόγους. Νέος πρόεδρος ανέλαβε ο κος Γιάννης Τασιούλης, επιχειρηματίας στον κλάδο του ταξιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται από τρίτες πηγές, η παραίτηση του απελθόντα προέδρου, οφείλονται στην μεγάλη καθυστέρηση της παράδοσης σε λειτουργία του πρόσφατα ανακαινισμένου και ανακατασκευασμένου γηπέδου του σωματείου, από τον Δήμο Περιστερίου, γεγονός που δημιούργησε μεγάλα αθλητικά προβλήματα στους αθλητές της ομάδας και των ακαδημιών της.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά τοπ ανακατασκευασμένο και με νέο συνθετικό χλοοτάπητα ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΑΠΟ Ηφαίστου, πρόκειται να εγκαινιασθεί και παραδοθεί στη νέα Διοίκησή του, από τον Δήμαρχο της Πόλης κο Ανδρέα Παχατουρίδη και την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου, την προσεχή Πέμπτη 22.5.2019, κάτι που ανέφερε και τοπική αθλητική ιστοσελίδα σε ανάρτησή της στις 17 Μαΐου.

Διαβάστε στην συνέχεια τις δύο αναρτήσεις της ιστοσελίδας peristeri-academies.gr, για τις ελλείψεις στο ανακατασκευασμένο γήπεδο, την καθυστέρηση της παράδοσής του και τα επικείμενα εγκαίνια του, όπως και την είδηση μαζί με την ανακοίνωση του αθλητικού σωματείου, για την αλλαγή της διοίκησής του.

————————

Αντιδράσεις για το ΕΑΚ Ηφαίστου (17 Μαΐου 2019)

Η διαφαινόμενη πρόθεση Περιφέρειας Αττικής και Δημοτικής Αρχής να εγκαινιάσουν τις νέες σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις στο ΕΑΚ Ηφαίστου, χωρίς όμως να τις παραδώσουν στους συλλόγους που το χρησιμοποιούν, ώστε να γίνουν οι προγραμματισμένες απαραίτητες εργασίες πλήρους αντικατάστασης του παρωχημένου ηλεκτροφωτισμού, προκαλεί ήδη ζωηρές αντιδράσεις στις τάξεις των “ενοίκων”.

Την ίδια ώρα που οι σύλλογοι και οι νεαροί ποδοσφαιριστές τους ταλαιπωρούνται όλο αυτό το διάστημα στα χωμάτινα γήπεδα έναντι του Άλσους Περιστερίου, αδυνατούν να κατανοήσουν το γιατί δεν παραχωρούνται προς χρήση οι εγκαταστάσεις από τις 3 μετά το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ (δεν απαιτείται ηλεκτροφωτισμός) και οι εργασίες να ολοκληρωθούν στη διάρκεια του Ιουλίου, οπότε και δεν υπάρχει αθλητική δραστηριότητα.

Πολύ δε μάλλον, όταν μόνο την τελευταία εβδομάδα υπήρξαν δύο σοβαρά επεισόδια μεταξύ χρηστών απαγορευμένων ουσιών στα χωμάτινα γήπεδα και οι φύλακες των εγκαταστάσεων χαιρέτισαν τους ανθρώπους των συλλόγων και απομακρύνθηκαν από τον χώρο, προκαλώντας περαιτέρω ανησυχία στους γονείς των νεαρών αθλητών και σε κάποιες περιπτώσεις αναστολή παρουσίας στις προπονήσεις.

Εκτός των άλλων βέβαια πληθαίνουν πλέον και οι εκδηλώσεις στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, για τις οποίες το χωμάτινο γήπεδο χρησιμοποιείται ως υπαίθριο πάρκινγκ (!) για τα αυτοκίντα των επισκεπτών, τα οποία φεύγοντας αφήνουν πίσω τους σεληνιακό τοπίο.

Το τι τελικώς θα γίνει, θα φανεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, αφού επίσημη ενημέρωση εκ μέρους του Δήμου Περιστερίου δεν υπήρξε ακόμη.

Νέα Εποχή στον Ήφαιστο Περιστερίου (20 Μαΐου 2019)

Την παραίτηση του Άρη Δημοθεόδωρου, για προσωπικούς λόγους, από τη θέση του προέδρου του Ηφαίστου Περιστερίου, μετά από 5 χρόνια παρουσίας και προσφοράς, διαδέχθηκε η ανακοίνωση του περιστεριώτικου συλλόγου, με την οποία εγκαινιάζει μια νέα εποχή.

Πρόεδρος αναλαμβάνει πλέον ο Γιάννης Τασιούλης, επιχειρηματίας στον κλάδο του ταξιδιού, έχοντας προηγούμενη εμπειρία στη διαχείριση αθλητικών σωματείων, πάντα στον χώρο του Περιστερίου.

Δίπλα του στέκονται επιφανή στελέχη του “επιχειρείν”, εγγυώμενοι ως ομάδα το αύριο του Ηφαίστου Περιστερίου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Μοιραστείτε το:
Tagged