Βασίλης Μουκουβίνας: Παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης «Περιστέρι, πέρασμα σε Νέα Σελίδα»

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

του Νίκου Κεμάλη

ENAΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ :ΜΕ ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΦΩΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΚΟΥΒΙΝΑΣ

Με λαμπρή επιτυχία που εξέπληξε πολλούς έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης «Περιστέρι, πέρασμα σε Νέα Σελίδα» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Μουκουβίνα.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΚΟΥΒΙΝΑΣ ειναι ο υποψήφιος Δήμαρχος που καλείται να παλέψει στην πολιτική Αρένα με Μεγιστάνες της Αυτοδιοίκησης όπως  ο  Ανδρέας Παχατουρίδης  Υποψήφιος της παράταξης με την «Κοινωνία Μπροστά » φυσικά τον Γερόλυκο  Θανάση Καποτά  πρώην διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ που αποφάσισε δυστυχώς για κάποιους να αναλάβει την ηγεσία των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ .καθώς με την τεράστια εμπειρία του επι χρονιά στον συνδικαλισμό και την τεράστια τεχνογνωσία  ο Αγώνας θα είναι δύσκολος αλλά οχι ακατόρθωτος .

Επίσης  έχει να αντιμετωπίσει  φυσικά  μια απο τις πιο σοβαρές ίσως παρατάξεις  της πόλης  του περιστεριού  την ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ  του υποψηφίου ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΝΤΩΝΗ ,όπου και εκεί υπάρχει ένα πολύ σοβαρό επιτελείο με μια ανθρώπινη πολιτική εργαλειοθήκη η οποία  γνωρίζει άψογα την αυτοδιοίκηση.

Επιφανείς και δυνατοί παράγοντες της πόλης του Περιστερίου απο όλους τους χώρους του προοδευτικού τόξου, ήταν εκεί όπου τίμησαν με την παρουσία τους την Παράταξη «Περιστέρι, πέρασμα σε Νέα Σελίδα».

H αλήθεια είναι οτι ο κόσμος δεν χωρούσε στην αίθουσα του θεάτρου του δημαρχείου και το καφέ απέξω είχε γεμίσει ασφυκτικά από το πλήθος δημοτών και παραγόντων !

Πράγματι εχθές είδαμε έναν άλλο ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΚΟΥΒΙΝΑ που δεν γνωρίζαμε έως τώρα ,έναν άνθρωπο ο οποίος για 18 λεπτά ειχε καθηλώσει τους θεατές του στις θέσεις τους απο την γεμάτη φλόγα ομιλία του ,έναν άνθρωπο που πραγματικά έδειξε ξεκάθαρα οτι μπορεί να ηγηθεί μιας μεγάλης δημοτικής παράταξης και να διεκδίκηση την σοβαρή θέση του στον ΘΏΚΟ της Δημαρχίας ,με την ομιλία του έδειξε οτι η παραταξη Περιστέρι, πέρασμα σε Νέα Σελίδα δεν ειναι άλλη μια απλή φωνή στην δημαρχιακή φωλιά ,αλλά είναι ίσως η φωνή που με αγώνα μπορεί να αλλάξει τον ρου στην ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ .

Στην παρουσίαση παρευρέθησαν Η Νάντια Γιαννακοπούλου ,Ο γνωστός και λαοφιλής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΛΑΦΑΣ, ο πρώην  δήμαρχος Θοδωρής Δημητρακόπουλος

φωτορεπορτάζ:N.Kεμάλης

Πηγή: dytika.com

Μοιραστείτε το:
Tagged