Ασυμβίβαστο Ίλιον: “Την πρώτη Κυριακή αποφασίζουμε ποιους δημοτικούς συμβούλους θέλουμε δίπλα μας”

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Σε μια γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιλίου, τη Δευτέρα 6/5 ολοκληρώθηκε η ανοικτή συνάντηση υποστηρικτών και φίλων και η παρουσίαση των υποψηφίων του ασυμβίβαστου ΙΛΙΟΥ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πάνος Κουτσιανάς έθεσε τον στόχο της εκλογικής μάχης: Να αποδυναμωθεί το κατεστημένο Ζενέτου αλλά και οι υποστηρικτές της πολιτικής της δημοτικής αρχής, Κακούρης και Κάβουρας. Ταυτόχρονα, να ενισχυθεί το ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ και να έχει αυξημένη παρουσία, με περισσότερους δημοτικούς συμβούλους, πιο αποτελεσματικό στην υπηρεσία των δημοτών και των διεκδικήσεών τους.

Ο Πάνο Κουτσιανάς τόνισε ότι την πρώτη Κυριακή εκλέγουμε δημοτικό συμβούλιο με απλή αναλογική και αποφασίζουμε τι και ποιους δημοτικούς συμβούλους θέλουμε: Αυτούς που είναι πειθήνιοι και συμβιβασμένοι είτε στην κεντρική εξουσία είτε στο τοπικό καθεστώς, ξεχνώντας τις ανάγκες των πολλών και των γειτονιών;  Ή αυτούς που ξέρουμε ότι είναι δίπλα στους δημότες, σε κάθε τους πρόβλημα, κάθε μέρα και όχι μόνο προεκλογικά; Ζωντανή απόδειξη για το ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ είναι ότι καταδικαστήκαμε γιατί στηρίξαμε τις διεκδικήσεις των συνδημοτών μας για την απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας 35 μέτρα μακριά από σχολειά.

Παρέμβαση έκανε ο Γιώργος Χρόνης, μιλώντας για την παρουσία της παράταξης μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Είμαστε σε θέση να κοιτάμε στα μάτια τους δημότες, καθώς χρόνια τώρα, τους ενημερώνουμε για ό,τι συμβαίνει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, αναδεικνύουμε με τις ερωτήσεις μας και τις παρεμβάσεις μας, τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες και την καθημερινότητά τους, προτείνοντας παράλληλα και λύσεις.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο εκπαιδευτικός Μάκης Ανδρεόπουλος εκ μέρους πρώην υποψήφιων της δημοτικής κίνησης Αλληλέγγυα Πόλη του ΣΥΡΙΖΑ που πλέον στηρίζουν το ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ, καθώς και ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Ανεξάρτητη Αντιμνημονιακή Κίνηση Πολιτών Ιλίου και νυν δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Ξενάκης που επίσης πλέον στηρίζει το ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ.

Το ραντεβού των φίλων και υποστηρικτών του ασυμβίβαστου ΙΛΙΟΥ ανανεώθηκε για την Παρασκευή  17/05, στις 20:00, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Γεννηματά.

Μοιραστείτε το:
Tagged