Κάθειρξη 39 ετών σε Πα-τέρα(ς) για τον κατά συρροή βιασμό της 5χρονης κόρης του

Γεγονότα Παιδιά-Έφηβοι
Μοιραστείτε το:

 «Καμπάνα» επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου σε ένα 33χρονο από την ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου για το βιασμό της 11χρονης σήμερα κόρης του. Το βασανιστήριο του παιδιού διήρκεσε τρία χρόνια, από τα 5 έως τα 8 χρόνια του, το διάστημα από το 2013 έως το 2016.

Το δικαστήριο επέβαλε στον 33χρονο 18 έτη κάθειρξης για τον βιασμό, 20 έτη κάθειρξης για την αποπλάνηση και 20 έτη κάθειρξης για την ασέλγεια μεταξύ συγγενών. Η συνολική ποινή που του επιβλήθηκε είναι 58 έτη και κατά συγχώνευση 39.

Ο 33χρονος, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, θα οδηγηθεί στην φυλακή καθώς η έφεσή του δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Είναι συγκλονιστικό, ότι διαρκούσης της δίκης το παιδί εξετάστηκε από γυναικολόγο, ο οποίος διαπίστωσε ότι το παιδακι έχει βιαστεί συστηματικά και παρουσιάζει την σεξουαλική δραστηριότητα μιας ενήλικης γυναίκας! Η κακοποίηση, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, γινόταν από το 2013 έως το 2016.

Τον βιασμό του παιδιού κατήγγειλε η μητέρα του, αφού χώρισε με τον πατέρα. Όπως η ίδια υποστηρίζει δεν είχε αντιληφθεί τα όσα περνούσε το κοριτσάκι, το οποίο της αποκάλυψε το μαρτύριό του όταν ένιωσε ασφάλεια, μετά την απομάκρυνση του πατέρα από το σπίτι.

Ο δράστης φέρεται να εκβίαζε το παιδί ότι αν πει το παραμικρό θα έχουν συνέπειες το ίδιο και η μητέρα του. Ο ίδιος, πάντως, ισχυρίζεται ότι η καταγγελία είναι στημένη από την πρώην γυναίκα του και την πρώην πεθερά του για οικονομικούς λόγους.

Ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής, Γιώργος Αθάνατος, δήλωσε πως πρόκειται για ένα από τα πιο σκληρά αδικήματα κατά της ελευθερίας της γενετήσιας αξιοπρέπειας που έχει συναντήσει στα 40 χρόνια δικηγορίας του.

Πηγή: lawandorder.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged